Liebherr-Építőipari Gépek Magyarország Kft.

Liebherr munkagépszerelékek

A Liebherr munkagépszerelékek között megtalálhatók a markolók, kanalak, billenőrotátotok, forgató-billentő egységek, raklapvillák és kanálszár hosszabbítók. A gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően minden szerelék kényelmesen, hatékonyan, biztonságosan és rugalmasan cserélhető. A Liebherr gyorscserélő rendszer elérhető mechanikus, hidraulikus és Solidlink gyorscsatlakozó lehetőséggel. A projekt sikeréhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő munkagépszereléket válasszuk. A Liebherr ezért számos alkalmazást fejlesztett ki, amelyek alakjukkal, minőségükkel és műszaki felszereltségükkel kifejezetten az adott felhasználási célhoz és optimálisan a gép méretéhez igazodik.

  • legkorszerűbb technológia
  • könnyű alkalmazhatóság
  • széles méret választék

Letöltések

Liebherr munkagépszerelékek - részletes termékismertető

Liebherr munkagépszerelékek

pdf 6.6 MB angol
részletes termékismertető
 
Liebherr forgató-billentő egység és billentőrotátor - műszaki adatlap

Liebherr forgató-billentő egység és billentőrotátor

pdf 6.0 MB angol
műszaki adatlap
 
Liebherr kétcsészés markolók - műszaki adatlap

Liebherr kétcsészés markolók

pdf 8.0 MB angol
műszaki adatlap
 
Liebherr kanalak - műszaki adatlap

Liebherr kanalak

pdf 7.5 MB angol
műszaki adatlap
 
Liebherr polipmarkolók - műszaki adatlap

Liebherr polipmarkolók

pdf 8.6 MB angol
műszaki adatlap
 
Liebherr rönkfogók - műszaki adatlap

Liebherr rönkfogók

pdf 10.6 MB angol
műszaki adatlap
 
Liebherr válogató markoló - műszaki adatlap

Liebherr válogató markoló

pdf 5.8 MB angol
műszaki adatlap
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Áttekintés

A tökéletes munkagépszerelék minden felhasználási célhoz

A Liebherr a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően fejleszti és gyártja innovatív munkagépszerelékeit és gyorscserélő rendszereit. Termékválasztékukban a gyorscserélő rendszerektől az ásószerelékeken át a markolókig minden megtalálható a különböző felhasználási célokhoz.

Kétcsészés markolók

Sokféle méretben és formában kapható kétcsészés markolók tökéletesen használhatók a legkülönfélébb építőipari célokra és ömlesztett anyagok rakodására. Különböző strapabíró, nagy szilárdságú anyagból készült ásópofákat kínálnak földmunkához, csatornaépítéshez, vagy meglévő építőelemek kiásásához.

Liebherr kétcsészés markolók
Liebherr kétcsészés markolók

Polipmarkolók

A többkarú polipmarkolókat az újrahasznosítás és a hulladékkezelés nehéz és nagy igénybevételt jelentő munkafeltételeihez fejlesztették és tervezték. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használják, ami rendkívüli stabilitást, tartósságot és hosszú élettartamot eredményez. Megfelelő mozgásteret és rugalmasságot biztosítanak a különböző karformák és felszereltségek. A karok formáját úgy alakították ki, hogy könnyedén behatoljanak és megtartsák a terjedelmes, de laza anyagokat.

Liebherr polipmarkolók
Liebherr polipmarkolók

Válogató markolók

A válogató markoló (bontó markoló) kifejezetten a bontási és újrahasznosítási követelményekhez lett kifejlesztve. Válogatásra, rakodásra és bontási munkákra használják. A válogatási műveletekben rendkívül hatékony univerzális rögzítést jelent. A segítségével könnyedén adagolhatók az anyagok az aprító-, válogató- és feldolgozógépekbe. Géptípus, felhasználási cél és kezelendő anyag szerint négy különböző méretben, méretenként háromféle pofával érhető el.

Liebherr válogató markoló
Liebherr válogató markoló

Rönkfogók

A fa markoló egy hidraulikus tartozék rönkök felszedésére és szállítására. A karok különböző méretei biztonságos, gyors szállítást és kezelést tesznek lehetővé fa- és rakodótelepeken. Felhasználási céltól függően a különféle villákból egyedien állítható össze a tökéletes munkaszerelék. A rönkfogók nagy nyitási szélességgel rendelkeznek, így segítségükkel nagy mennyiségű fa, vagy akár egy rönk is felemelhető.

Liebherr rönkfogók
Liebherr rönkfogók

Mélyásó kanál

A Liebherr mélyásó kanál a klasszikus mélyépítéstől, a kertépítési és tereprendezési munkákon át a kitermelésig széles körben felhasználható. A mélyásó kanál innovatív geometriájával, optimális önsúlyával és mélyen ívelt oldalvágóéleivel az építkezéseken, de akár a kőfejtőkben is jó választás. Tulajdonságainak köszönhetően a kanál alacsony ásási ellenállás mellett kiválóan hatol be a felásandó területre, ami magas termelékenységet és üzemanyag-hatékonyságot eredményez. Alakja és nagy mélysége miatt a kanál jól tölthető és üríthető. A kanál különböző vágóéllel, fogakkal és mérettel elérhető.

Liebherr mélyásó kanál
Liebherr mélyásó kanál

2 az 1-ben kanál

A Liebherr 2 az 1-ben kanala egy szerszámban egyesíti a kotró- és a rakodószereléket. Az SWA 33 vagy SWA 48 gyorscserélővel
kombinálva a kanál átalakítás nélkül, gyorsan, biztonságosan és kényelmesen átcserélhető közvetlenül a vezetőfülkéből. A kotró-
és a rakodómunkákhoz egyaránt tökéletes kinematika gondoskodik a pontos ugyanakkor erőteljes munkavégzésről. A klasszikus kotrómunkálatok mellett a kanál hatékonyan használható dúcolási munkákhoz is. A 2 az 1-ben kanál további elhasználási lehetőségei közé tartozik a vezetékek és csövek kiásása vagy homokágyak pontos kialakítása, valamint az alapok feltöltése.

Liebherr 2 in 1 kanál
Liebherr 2 in 1 kanál

Rézsűkanál

A nagy vágási szélességű rézsűkanál ideális földtöltések simításához és kialakításához, meghatározott profilú árkok ásásához, valamint egyengetéshez és különböző meredekségű rézsűkhöz. Felhasználási céltól és feladattípustól függően a merev vagy billenthető rézsűkanalak széles termékkínálatából válogathat. A billenthető rézsűkanalak védetten beépített munkahengerrel rendelkeznek, amellyel a kanál típustól függően akár 2 × 50°-os szögben is billenthető. Alakjának köszönhetően a rézsűkanállal különösen precíz egyengető munkálatok végezhetők, és optimálisan üríthető.

Liebherr rézsűkanál
Liebherr rézsűkanál

Billenthető kanál

Vágási szélességének és űrtartalmának ideális aránya teszi a billenthető kanalat a legsokoldalúbban felhasználható szerelékké kanalaik között. Vágási szélessége és űrtartalma ennek megfelelően a mélyásó és a rézsűkanálé közé esik. A zártan beépített billentőhengerrel a szerelék 2 × 50°-os szögben billenthető, a kanál formája pedig nagy rugalmasságot és optimális ürítést biztosít a földkitermelési munkák során. A kanál kiválóan alkalmas földkitermelésre, rakodásra és egyengetésre, valamint különböző meredekségű rézsűk és földtöltések simítására és alakítására. Kopásálló anyaga hosszú élettartamot biztosít.

Liebherr billenthető kanál
Liebherr billenthető kanál

Univerzális kanál

Vágási szélessége és űrtartalma alapján az univerzális kanál a dönthető kanálhoz hasonlóan a mélyásó és a rézsűkanál között helyezkedik el. Ezért e kanáltípus nagy rugalmasságot kínál, és nevének megfelelően a legkülönfélébb munkálatokra használható. Az univerzális kanál ideális kiegészítője a billentőrotátornak vagy a LiTiU forgató-billentő egységnek. Ezekkel kombinálva a kanál remekül használható különböző meredekségű rézsűk készítésére vagy rézsűk és földtöltések alakítására.

Liebherr univerzális kanál
Liebherr univerzális kanál

Billentőrotátor

A Liebherr billentőrotátorral a szerelékek 360°-ban elforgathatók, és mindkét irányban 2 × 50°-os szögben billenthetők. Az eredmény: sokkal bővebb felhasználási kör, nagyobb rugalmasság, a hidraulikus kotrógép pedig többfunkciós géppé válik. Mivel nem kell tolatni és a hidraulikus kotrógép újrapozicionálásával vesződni, jelentősen nő a gazdaságosság, és a talajt is kíméljük. A zártan beépített
vízszintes billentőhengernek még a legnagyobb elfordulási szögben sincsenek kiálló alkatrészei, amelyek megsérülhetnek, ha szűk helyen kell dolgozni. A billentőrotátorral a munkálatok nemcsak a lehető legrövidebb idő alatt, hanem nagy pontossággal és precizitással végezhetők el.

Liebherr billentőrotátor
Liebherr billentőrotátor

Forgató-billentő egység

A szendvicskivitelű LiTiU forgató-billentő egységgel a mechanikus és hidraulikus szerelékek nagyobb szögben billenthetők, szerelékcsere nélkül. Így bővülnek a felhasználási lehetőségek, ezáltal pedig a rugalmasság és a termelékenység. Mivel ebben az esetben sem kell tolatni és a hidraulikus kotrógép újrapozicionálásával vesződni, így itt is jelentősen nő a gazdaságosság, és a talajt is kíméljük. A kívül futó hidraulikavezetékek állandó és egyenletes olajáramlást biztosítanak. A LiTiU így ideális kiegészítője az olyan saját forgató hajtóművel rendelkező szerelékeknek, mint a válogató markolók, vagy az alacsony nyomásveszteség mellett is nagy mennyiségű olajat igénylő szerelékeknek, így például a kalapácsoknak, tömörítőlapoknak, marószerszámoknak és mulcsozóknak.

Liebherr forgató-billentő egység
Liebherr forgató-billentő egység

Raklapvillák

A hidraulikus kotrógépekhez csatlakoztatható Liebherr raklapvillával gyorsan, biztonságosan és egyszerűen szállíthatóak az anyagok az építkezésen. A billentőrotátorra szerelt raklapvillával tökéletesen pozicionálható és igazítható a hidraulikus kotrógép rakománya. A Liebherr gyorscserélő rendszereivel a csatlakoztatott szerelék gyorsan kicserélhető a raklapvillára, amellyel a menet közben felmerülő szállítási vagy emelési munkálatok hatékonyan elvégezhetők. A raklapvilla bővíti a kotrógép felhasználási lehetőségeit, és jelentősen
nagyobb rugalmasságot biztosít az építkezéseken.

Liebherr raklapvillák
Liebherr raklapvillák

Kanálszár-hosszabbítók

A kanálszár-hosszabbítók használatával a rakodógép vagy a hidraulikus kotrógép többfunkciós munkagéppé válik. A hosszabbító rögzítése nem munkaigényes és nem szükséges hozzá átalakítás. A hosszabbítóval elérhető nagyobb rugalmasságnak és a hatótávolságnak köszönhetően az alapgép többféleképpen felhasználható kisebb rézsűk készítésénél, valamint kaszás kanállal végzett, irtási, faápolási és egyengetési munkáknál. A kanálszár-hosszabbító billenő kinematikával, kétféle méretben és különböző hosszúságban kapható. A rakodógépekhez emellett választékukban függesztett szerelékekhez készült hosszabbító is kapható.

Liebherr kanálszár-hosszabbító
Liebherr kanálszár-hosszabbító
Kapcsolódó hírek
Hatékony munkavégzés a Liebherr gyorscserélős munkagépszerelék rendszerekkel
Hatékony munkavégzés a Liebherr gyorscserélős munkagépszerelék rendszerekkel
Liebherr gyorscsatlakozó rendszerek a nagyobb termelékenységért és biztonságos építkezésért
Hatékony munkavégzés a Liebherr gyorscserélős munkagépszerelék rendszerekkel
További termékek a cégtől
Liebherr T 32-7 teleszkópos rakodó
 
Liebherr T 32-7 teleszkópos rakodó

A 3,2 tonna teherbírású teleszkópos rakodó 100 kW teljesítménnyel és 7 m emelési magassággal

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Liebherr 520 EC-B 20 Fibre daru Liebherr 1188 EC-H 40 Fibre daru Liebherr 258 H-CL 10/18 Fibre daru
 
Liebherr Fibre daruk
3 termék

A Liebherr a kötélgyártó Teufelbergerrel együttműködve kifejlesztette a soLITE® emelőkötelet tartalmazó Fibre darusorozatot. Ez egy forradalmian új emelőkötél, amely egyesíti a meglévő kötéltípusok legjobb tulajdonságait.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Liebherr 1188 EC-H 40 Fibre daru
 
Liebherr 1188 EC-H 40 Fibre daru

Az EC-H daruk ideálisak közepes és nagy építési projektekhez, például az iparban és az üzemépítésben. A magas emelésű daruk a legjobb választások a nagy teherbírások kezelésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Liebherr A 910 Compact Litronic gumikerekes kotró Liebherr A 914 Litronic gumikerekes kotró Liebherr A 918 Litronic gumikerekes kotró
 
Liebherr gumikerekes kotrógépek
3 termék

A Liebherr gumikerekes kotrógépek a munkavégzés nagy megbízhatóságának alapját képezik. Legfontosabb prioritása a cégnek az emberek és a gépek biztonsága.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Liebherr 150 EC-B 8 Litronic Flat-Top daru
 
Liebherr 150 EC-B 8 Litronic Flat-Top daru

Ezeken az EC-B darukon a kompakt fej tartalmazza a forgóművet, a központi kapcsolóberendezést és a teljes forgógyűrű-tartót.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Szerelékek, felépítmények munkagépekhez
Szerelékek, felépítmények munkagépekhez
Rakodógépek, kotrógépek, kotró-rakodógépek, bontógépek
Rakodógépek, kotrógépek, kotró-rakodógépek, bontógépek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...