Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Legrand audió és videó kaputelefon szettek és rendszerek

A Legrand kaputelefon termékválasztékában megtalálhatók a BASIC néven szereplő audió és videó szettek, a 2 vezetékes, EASY csoportba tartozó 2 vezetékes, 1 vagy 2 lakást ellátó videó kaputelefon szettek, a PROFESSIONAL, SCS buszos Bticino videó kaputelefon szettek, valamint kaputelefon rendszerek.

Termékcsalád tagjai

BTicino 2 vezetékes (SCS busz) kábeles kaputelefon szettek – PROFESSIONAL
 
BTicino 2 vezetékes (SCS busz) kaputelefon szettek – PROFESSIONAL

A BTicino, a Legrand csoport tagjaként, már több mit 20 éves kaputelefon fejlesztési tapasztalattal rendelkezik. A szettek és kiegészítők minden szükséges igényt képesek kiszolgálni, formatervezése pedig mindenki megelégedettségére szolgálhat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Legrand 2 vezetékes kaputelefon szettek – EASY
 
Legrand 2 vezetékes kaputelefon szettek – EASY

A Legrand csoport specialista az audió és videó kaputelefonok terén. A Legrand márkába tartozó kaputelefon szettek széles választéka kínál megoldást audió/videó, 2-vezetékes, vagy akár két lakásig bővíthető igényekre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Legrand BASIC kaputelefon szettek
 
Legrand kaputelefon szettek – BASIC

A Legrand BASIC termékcsaládjába egylakásos, 3 vezetékes audió és 4 vezetékes videó kaputelefon szettek tartoznak. A BASIC szettek további 4 beltéri egységgel és 1 kaputáblával bővíthetőek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Két vezetékes BUS-os BTicino kaputelefon rendszer
 
Két vezetékes BUS-os BTicino kaputelefon rendszer

A kétvezetékes rendszer a legjobb választás azokban az esetekben, amikor az időmegtakarítás és a telepítés könnyedsége kritikus. A nem polarizált kétvezetékes rendszernek köszönhetően ugyanolyan könnyedén lehetséges telepíteni az összes fajta eszközt, legyen az kültéren vagy beltéren. Egy felújítás során használható akár a meglévő kábel is, amennyiben a tulajdonságai megfelelőek. A 2-vezetékes rendszer az extrém egyszerűség mellett kiváló teljesítményt is nyújt. Ezt a megoldást használva lehetőség van kis megfigyelő rendszerek telepítésére, amivel számos kaputábla és kamera csatlakozhat a rendszerhez (felvételkészítés nélkül, kitekintés funkció). A 2-vezetékes kaputelefon rendszer integrálható és egyesíthető a Legrand MyHOME automatizálási rendszerrel, illetve esztétikusan integrálható a Legrand lakossági szerelvény kínálatával.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...