Termékcsalád:  DRX kompakt megszakítók
Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

DRX 125 kompakt megszakítók

Fix termikus és mágneses kioldóval felszerelt, illetve segédérintkezővel felszerelhető kisfeszültségű megszakítók, amelyek alkalmasak áramkörök védelmére és vezérlésére. Zárlati határ-megszakítóképesség 35 kA, névleges áramerősség max. 100 A.

Letöltések

DRX 125 kompakt megszakítók <br>
(Legrand katalógus 2020-2021 / 126. és 129-130. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 205.5 kB
DRX 125 kompakt megszakítók
(Legrand katalógus 2020-2021 / 126. és 129-130. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Batibox süllyesztődobozok
 
Batibox süllyesztődobozok

A Batibox többférőhelyes süllyesztődobozok ugyanúgy használhatók vízszintes vagy függőleges pozícióban is. A belső válaszfal biztosítja az erős és gyengeáramú vezetékek elszeparálását. A Batibox univerzális dobozokon kívül gipszkarton falba, téglafalba és betonfalba építhető típus is létezik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
XL³ 400 fali és álló elosztószekrények
 
XL³ 400 fali és álló elosztószekrények

Az XL³ 400 elosztószekrények IP43 védettséggel, fém vagy műanyag, fali vagy álló kivitelben, illetve IP 55 védettséggel, fém kivitelben, faliszekrényként, soronként 24 modulos kapacitással készülnek. Könnyű összeszerelhetőség, optimalizált belső helykihasználás jellemzi a szekrényeket a külső kábeltokoknak köszönhetően, amelyek felszerelhetők DPX3 kompakt megszakítókkal. Képes fogadni kalapsínre rögzíthető berendezéseket, DPX3, DPX-IS és Vistop 400 A-ig.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
BTicino 2 vezetékes (SCS busz) kábeles kaputelefon szettek – PROFESSIONAL Legrand 2 vezetékes kaputelefon szettek – EASY Legrand BASIC kaputelefon szettek Két vezetékes BUS-os BTicino kaputelefon rendszer
 
Legrand audió és videó kaputelefon szettek és rendszerek
4 termék

A Legrand kaputelefon termékválasztékában megtalálhatók a BASIC néven szereplő audió és videó szettek, a 2 vezetékes, EASY csoportba tartozó 2 vezetékes, 1 vagy 2 lakást ellátó videó kaputelefon szettek, a PROFESSIONAL, SCS buszos Bticino videó kaputelefon szettek, valamint kaputelefon rendszerek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Orvostechnikai transzformátorok
 
Legrand orvostechnikai transzformátorok

Egy- és háromfázisú orvostechnikai transzformátorok burkolattal, 2,5-től 10 VA teljesítményig, IP21 védelemmel. Az IT típusú kórháztechnikai transzformátorok megfelelnek az IEC EN 61558-2-15 szabványnak.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
XL³ S 4000 elosztószekrények
 
XL³ S 4000 elosztószekrények

Az XL³ S 4000 termékcsalád robusztus kialakításban olyan új funkciókat mutat be, amelyek hasznos választást jelenthetnek az automatika és vezérlőszekrények körében is. A réz (4000 A-ig) és alumínium (3200 A-ig) gyűjtősínezés tetszőlegesen és szükségszerűen kombinálható a csak szerelőlapon rögzíthető készülékekkel egy elosztón belül. Az XL³ S szekrények szerkezete összeállítva érkezik, ezzel is csökkentve az összeszereléshez szükséges időt.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...