a_16_d_24_1566656927474_graboplast_logo_uj.jpg Grabo Domino SPC padlóburkolatok

A Domino SPC padló nagy előnye a merev mag, amely összetételéből adódóan (Stone Polymer Composite = Ásványi Polimer Kompozit) sokkal tartósabb és stabilabb, mint a hagyományos klikkes padlók. Megjelenésében tökéletes vizuális élményt nyújt és vízállóságának köszönhetően minden helyiségben alkalmazható. Környezetbarát alapanyagokból készül, a termék hátoldalán található habbal és a klikkes kivitellel pedig gyerekjáték a fektetés. Javasolt felhasználási területek: konyha, fürdő, hálószoba, nappali, dolgozószoba, előszoba.

  • a legstrapabíróbb vinyl padló
  • könnyű és gyors fektetés
  • vízálló, minden helyiségben ideális választás
Letöltések
Műszaki adatok
Áttekintés

Kapcsolódó hírek

Grabo Domino SPC vinil padlóburkolat
A Domino SPC padló nagy előnye a merev mag, amely összetételéből adódóan (Stone Polymer Composite = Ásványi Polimer Kompozit) sokkal tartósabb és stabilabb, mint a hagyományos klikkes padlók.
Grabo Domino SPC vinil padlóburkolat

További termékek a cégtől

 
Silver Knight padlóburkolat

A Grabo Silver Knight egy rugalmas padlóburkolat, mely vegyszerek használata nélkül tünteti el a kórokozókat. Önfertőtlenítő felület az egyedülálló kettős védelmi rendszernek köszönhetően. Tökéletes választás bármely egészségügyi alkalmazási területre, pl. intenzív osztályok, fertőző részlegek, kórtermek, folyosók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Grabo kombielasztikus sportpadló rendszerek

A kombielasztikus rendszerek egy felület elasztikus alátétből és egy pont elasztikus sportpadlóból épülnek fel.
A Grabo Combiflex rendszer ötvözi a felület- és pont elasztikus rendszerek valamennyi kiváló tulajdonságát. A kétféle elasztikusságból adódóan lokálisan és nagyobb felületen is egyaránt kifejti hatását. A kettős hatás miatt ezt a fajta kombinált rendszert tartják az egyik legjobb sport padló pociónak a komfort érzet és a biztonság szempontjából. A C3 osztályba sorolt erőleépülési tulajdonsága révén hatékony ízület- és porcvédelmet biztosít.
A GraboSport Extreme pontelasztikus sport burkolat, amely mindenben megfelel az EN 14904 követelményeinek. Felépítésének és kombinált hab hátoldali rétegének köszönhetően valódi ízületvédelmet biztosít sportolás közben. A TECH Surface felső réteg tartósságot és könnyű karbantarthatóságot biztosít. Kiváló sporttulajdonsága mellett optimális csúszósúrlódás jellemzi, mely a letapadásos és elcsúszásos balesetek megelőzését szolgálja.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Smart-Fit parketta egybeépített rendszer

A Grabo Smart-Fit rendszer ideális tornatermek, fitness stúdiók, tánctermékek és iskolai sportpályák számára. A lengéscsillapító alátétnek és 5G click rendszernek köszönhetően az előre gyártott elemekből álló termék fektetési ideje és beszerelési költsége is csökken.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Grabo közületi padlók
7 termék

A Graboplast a terekercses vinyl padlók gyártása terén szerzett több mint 40 éves tapasztalatával innovatív megoldást kínál a közületi, intézményi szektorban jelentkező bármilyan nűszaki vagy design jellegű igényre. A heterogén padlóburkolók különböző rétegkeből épülnek fel. Ezen rétegek előnyös taljdonságokat kölcsönöznek a padlóburkolónak, amely ezáltal magasabb használati értéket tesz lehetővé. A koptatóréteg tiszta transzparens PVC-ből készül, töltőanyag alkalmazása nélkül, amely maximális kopásállóságot garantál. A rétegek közötti üvegvlies kiváló méretstabilitást eredményez. További előnyök a mintaszabadság és a könnyű fektetés.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
GraboSafe Silver Knight padlóburkolat

A GraboSafe Silver Knight padlóburkolat vegyszerek használata nélkül eltünteti a kórokozókat. Kiváló csúszási ellenállás, extra tartósság, prémium vlies hátoldal jellemzi. 10 év garancia. Javasolt felhasználási területek: bejáratok, nedves helységek, folyosók, liftek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Heterogén pvc burkolatok
Heterogén pvc burkolatok
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Pvc- és szőnyegragasztók, linóleum- és gumiragasztók
Pvc- és szőnyegragasztók, linóleum- és gumiragasztók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...