EuroPanels Sp. z o. o

EuroPanels tető szendvicspanelek

Az Europanels kínálatából származó tetőszendvicspanelek számos funkcionális és műszaki előnnyel rendelkeznek. A megfelelő termék kiválasztása a megrendelő épülettel és rendeltetésével kapcsolatos egyéni elvárásaitól függ. Nagyon fontos tényező a mag típusának és paramétereinek (vastagság) megválasztása.

Termékcsalád tagjai

EuroPanels PolDeck BD - cserép formájú fém szendvicspanel EuroPanels PolDeck TD - trapézlemez formájú tetőszendvicspanel EuroPanels PolDeck MD – tetőszendvicspanel laminált burkolattal
 
EuroPanels PU tető szendvicspanelek
3 termék

Az Europanels szendvicspanelekből készült tetői alkalmasak nagy ipari létesítményekre, közművekre, valamint különféle mezőgazdasági célú épületekre. A PUR/PIR maggal ellátott tetőpanelek fő előnye a mag és a burkolatok integrálása, valamint a nagyon jó hőszigetelés. A folytonos mag további előny, amely javítja az épület esztétikáját.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
EuroPanels ThermaDeck PRO - EPS tető szendvicspanel
 
EuroPanels ThermaDeck PRO - EPS tető szendvicspanel

A ThermaDeck PRO egy példa az EPS (expandált polisztirol) maggal rendelkező tetőszendvicspanelekre. Termékükben választhat az összeszerelési mód közül: a panelek a tartószerkezethez rögzíthetők egy csavarral, amely a panelen keresztül van (látható csatlakozás), vagy speciális WLOZAMOT jumperrel és csavarral (láthatatlan csatlakozás).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
EuroPanels MWD – tető szendvicspanel ásványgyapottal
 
EuroPanels MWD – tető szendvicspanel ásványgyapottal

A tetőpanelek különféle típusú szerkezetek egyszerű és gyors összeszerelését teszik lehetővé speciális csavarok segítségével. A tetőszendvicspanelek speciálisan kialakított és profilozott hornyos illesztései garantálják a nagyon jó tömítettséget és az egész szerkezetet tűzállóvá teszik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...