EuroPanels Sp. z o. o

Europanels fali szendvicspanelek

Az EuroPanels kínálatában található egyedi fali szendvicspanel profiltípusoknak köszönhetően nem szabványos megjelenésű épületek is tervezhetők. Ezenkívül a mély profilozás biztosítja a panel fokozott merevségét.

Termékcsalád tagjai

EuroPanels PolTherma DS - PU fali szendvicspanel EuroPanels PolTherma TS - PU fali szendvicspanel EuroPanels PolTherma CS - PU fali szendvicspanel EuroPanels PolTherma PS - PU fali szendvicspanel
 
EuroPanels PU fali szendvicspanelek
4 termék

Az Europanels PU fali szendvicspaneleit úgy tervezték, hogy több funkciót is betöltsenek. A legfontosabbak: légköri tényezőkkel szembeni ellenállás, hőszigetelés, esztétika, tartósság, funkcionalitás és sokoldalúság.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
EuroPanels ThermaStyle PRO - EPS fali szendvicspanel
 
EuroPanels ThermaStyle PRO - EPS fali szendvicspanel

A ThermaStyle PRO egy fali szendvicspanel EPS (expandált polisztirol) maggal. Az EuroPanels megoldásban választható a rögzítési mód: láthatatlan csavarral (speciális elemmel) vagy közvetlenül a tartószerkezetig (látható csavarfejjel). Az első (szabadalmazott) megoldásban már a belépő szintű szendvicspanel termékben is sima falfelület kialakítás érhető el. A ThermaStyle PRO panel népszerű, olcsó, egyszerű és gyors megoldás falakhoz, beleértve válaszfalakat is számos épületben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
EuroPanels MWS EKO - ásványgyapot fali szendvicspanel EuroPanels MWS ACOUSTIC ásványgyapot fali szendvicspanel
 
EuroPanels ásványgyapot fali szendvicspanel
2 termék

Az MWS ásványgyapot maggal ellátott fali szendvicspaneleket olyan épületekben használják, ahol nagy tűzállóságra van szükség. Az 1150 mm felületet lefedő falpanelek könnyű és gyors szerelést tesznek lehetővé különféle típusú szerkezetekhez, megfelelő csavarok segítségével. Speciálisan kialakított és profilozott hornyos illesztések garantálják a nagyon jó tömítettséget és az egész szerkezet tűzállóságát.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...