Teraszbútorok, kerti bútorok

Moroso kültéri bútorok
 
Moroso kültéri bútorok

A Moroso sokoldalúsága nem csak extravagáns formatervezésében és textilválasztásában mutatkozik meg: kültéri bútorok is elérhetők a gyártó portfóliójában. Az otthoni és nyilvános felhasználásra egyaránt alkalmas kültéri bútorok üde színfoltját képezhetik egy kertnek vagy terasznak. Az egytől egyig kézzel készített, kiváló alapanyagokból álló termékek önmagukban vagy egy meglévő garnitúrával is tökéletesen mutatnak, hiszen egyedi megjelenésük megengedi, hogy eltérő stílusokkal párosítva egy nem hétköznapi exteriőrt hozzunk létre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Swisspearl szálcement bútorok és kiegészítők
 
Swisspearl szálcement bútorok és kiegészítők

A Swisspearl tökéletesen formázott kültéri bútorrendszert és kiegészítőket (asztalokat, lámpákat és egyéb kiegészítőket) nyújt a vásárlók számára igazán egyedi formatervezési minták széles spektrumát vonultatva fel. A szálcement szinte végtelen kialakítási lehetőségei, a kiemelkedő terméktulajdonságok fiatalos, kreatív tervezést tesznek lehetővé éppúgy, ahogy szolgálják a funkcionalitásra törekvő belsőépítészetet.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kerti bútorok és teraszbútorok a kertben, a vendéglátóhelyek és szállodák teraszain teszik lehetővé a tartózkodást, pihenést, étel és ital fogyasztását. Erős igénybevételre tervezett, időtálló, víz-, hő- és UV-álló, könnyen tisztítható, praktikusan tárolható bútorok. Közéjük tartoznak támlás székek, ülőkék, bárszékek, ülőgarnitúrák, asztalok. Az asztalokat asztallábak és különböző formájú asztallap alkotja. Az asztallapok készülhetnek márványból, műkőből, fából, acélból, üvegből, rattanból, szintetikus anyagokból. A kerti asztalok többnyire ülőbútorokkal együtt vagy egy garnitúra részeként jelennek meg. A székek háttámlával, kartámasszal vagy anélkül vannak ellátva. Lényeges szempont a tartósság, a könnyű mozgatás és a rakásolhatóság. A kültéri bár szetteket többnyire háttámla nélküli, lábtámasszal ellátott, magasított székek, valamint állóasztalok (könyöklők) alkotják. Az állássegítő bárszékek esetében az ülőfelületen való teljes ülés nem lehetséges, a támasztékot a földön álló láb adja. A kültéri garnitúrák tartós kivitelű, kényelmes kialakítású, több elemes pihenő alkalmatosságok (többüléses kanapék, fotelek, lounge bútorok, sarokelemek, puffok, párnák, dohányzóasztalok). A komfortos nyugágyak, napozóágyak, hintaágyak és egyéb fekvőbútorok könnyen mozgatható, egyszerűen tisztántartható, egymásba rakható teraszberendezések magánházak, hotelek, wellness létesítmények, strandok és uszodák számára.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...