Elektronikus tájékoztató rendszerek

ELAN-Inventa eredményjelzők
 
ELAN-Inventa eredményjelzők

Az ELAN-Inventa eredményjelző táblák jellemzői: műanyaggal bevont alumínium keret, fényerő-szabályozó LED-világítás beágyazva a keretbe, előre programozható a különféle sportszakágakhoz (kosárlabda, kézilabda, labdarúgás, jégkorong stb.), a rendezvényhelyszín méretének és rendeltetésének megfelelően kombinálhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Megalux videokijelzők sportlétesítményekhez Megalux eredményjelzők sportlétesítményekhez Megalux sportpálya perimeter kijelzők Megalux sporteseményt lebonyolító szoftverek
 
Megalux LED kijelzők és eredményjelzők sportlétesítményekhez
4 termék

A Megalux Fénytechnikai Kft. sportpályákra készített elektronikus kijelzői a sportrendezvények lebonyolításához szükséges bel- és kültéri telepített vagy mobil LED videotáblákat, eredményjelzőket, sportpálya körüli vagy karzati perimeter kijelzőket, illetve a kivetített információkat több irányból látható videocsillárokat tartalmaznak. A termékpalettához a cég a sportágnak megfelelő szoftvert is biztosít.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az elektronikus tájékoztató rendszerek a közölt információk tetszés szerinti változtatása által aktuális tartalom megjelenítését teszik lehetővé. Intézmények várótermeiben a bejelentkezést, tájékoztatást és a várakozók irányítását végzik, a várakozási idő optimalizálása mellett. Az ügyféltájékoztatási és ügyfélirányító megoldások közigazgatási intézmények, pénzintézetek, telekommunkiációs ügyfélirodák esetén is kedvező feltételeket biztosítanak. A tájékoztató rendszereket kijelzők és egyéb perifériák együttese alkotja. Ezek a rendszerek egészségügyi intézményekben (kórházakban, orvosi rendelőkben, gyógyszertárakban) a betegirányítási feladatokat látják el. Elektronikus tájékoztató táblák informálják a közönséget, közlekedőket utasokat a városi közlekedésben, vasúti és autóbusz pályaudvarokon, repülőtereken vagy autópályákon is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...