Adriateh

Adriateh autómosó felépítmények

Az Adriateh önkiszolgáló autómosók a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodnak a felhasználókhoz és igényeikhez, minden évszakhoz és időjárási körülményhez. Hat különböző modellben készülnek, mindegyik különleges a korszerű design-nal és kifogástalan funkcionális jellemzőkkel. Az Adriateh hisz a jó minőségben, ezért neves gyártók kipróbált és tesztelt alkatrészeit építi be a hosszabb élettartam, a maximális hatékonyság és - ami a legfontosabb - az irigylésre méltó járműmosási és tisztítási teljesítmény érdekében. Egyetlen általuk gyártott autómosó sem egyforma. Nem hiszünek az egyetlen, mindenre megfelelő megoldás fogalmában. Ezért kínálnak személyre szabott megoldásokat, amelyek megfelelnek az egyedi igényeknek.

Termékcsalád tagjai

Adriateh Sferica autómosó állomás
 
Adriateh Sferica autómosó állomás

A legnépszerűbb és a legtöbbet eladott design. Ez az első autómosó a világon, amely eltávolodott a klasszikus ”kocka alakú” autómosóktól, és a legújabb designunk még magasabb szintre emeli a design fogalmát.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Adriateh Quadra autómosó állomás
 
Adriateh Quadra autómosó állomás

Egy klasszikus, de mégis egyedi design. A Quadra megalkotásakor a klasszikus autómosó design volt a kiinduló pont, amelyet új technológiai megoldások alkalmazásával terveztük igazán speciálissá. Az elegancia, a szépség és a funkcionalitás definícióját testesíti meg a Quadra időt meghazudtoló szerkezete. Tökéletesen kiegyensúlyozott szerkezeti elemei, tiszta vonalvezetése és feltűnő részletei ismerősnek és mégis másnak tűnnek. Mondhatnánk, hogy időtálló. Túl van időn, téren, ízlésen és trendeken. Klasszikus és mégis más. A ma és a holnap autómosója.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Adriateh Tertis autómosó állomás
 
Adriateh Tertis autómosó állomás

Az Adriateh szándéka az volt, hogy egy olyan autómosót tervezzen, amely elmozdítja a logika határait, valami excentrikusat, de nem túlságosan. Bátran játszottak a fizika törvényeivel, és dekonstruálták a klasszikus négyzet alakot, valamint új módon rendezték el a szerkezeti elemeit. Az avantgárd design a legfrissebb technológiával kombinálva és számos innovációval egy teljesen más autómosási élményt kínál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Adriateh Leggera autómosó állomás
 
Adriateh Leggera autómosó állomás

Az Adriateh Leggera tökéletessége a szimmetria, a hibátlan formák és a tökéletes arányok puszta ellentéte. Merész. Rendkívüli. Hiteles. Azért készült, hogy újra és újra kihívást jelentsen a szokásoknak. Különleges karaktert és személyiséget tükröz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Adriateh Martina autómosó állomás
 
Adriateh Martina autómosó állomás

Az Adriateh Martina teljesen megváltoztatja az autómosókról alkotott képét. Precíz és kifinomult. Merész és feltűnő karakterével szinte lehetetlen eltéveszteni. Uralkodik a téren, de nem nehézkesen.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...