proidea.hu online termékinformációs katalógus

Wilkhahn Aline-S szék - Forma és funkció fúziója


2015. február 27.

Közületi terek, étkezők, kávézók, bemutató- és konferenciatermek ülőbútora

A patinás, ugyanakkor progresszív cég egy bevált klasszikus, az Aline konferenciaszék 10. évfordulójára időzítette az új változat, az Aline-S bemutatását.
Rugalmas membrán helyett flexibilis polimer sávokból képzett felülete stílusos és praktikus. A filigrán váznak köszönhetően akár 15 szék is rakásolható, konferenciaszékként pedig sorolható.
Az anyagválasztás több szempontból ideális, hiszen segít a test optimális hőmérsékletének megtartásában, emellett az eltérő rugalmasságú ülés és háttámla rendkívüli kényelmet biztosít.
Az új felület előnye a Wilkhahntól megszokott kiemelkedő minőség mellett a könnyű tisztíthatóság, illetve az ülőlap cserélhetősége. Így az Aline-S tökéletes választás étkezők, kávézók, bemutatótermek vagy lobbik számára. Multifunkcionális terekben pedig minden előnyét kamatoztatni tudja.
Az ülőlap a Wilkhahn szövetválasztékával kárpitozható, így az Aline-S a gyártó széles ülőbútor-választékát gazdagítva lehetővé teszi, hogy egy mégoly különleges igényekkel bíró közületi vagy lakótér minden eleme egységes megjelenést kapjon.

A Wilkhahn Aline-S székek letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Europa Design Hungary Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
Telefon: +36 1 274 000 1
E-mail:
Web: www.europadesign.hu
Feuertag Ottó
alapító tulajdonos  
   
   
Az 1994-ben alapított cég alappillérét a világ 2. legnagyobb irodabútor gyára, a Herman Miller termékei képezik. Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviselik. A latinos stílus kedvelőinek olasz kínálatukból a Sitland gyár szinkronmechanikás székeit, valamint az Archiutti és a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, exkluzív irodaberendezéseit, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzák.
Márkanevek: Wilkhahn, Herman Miller, Moll, Dencon, Barrisol, Metalco
Kulcsszavak:  Wilkhahn  Aline-S  szék  polimer  közületi  ülőbútor