Wilkhahn Aline-S szék - Forma és funkció fúziója

Közületi terek, étkezők, kávézók, bemutató- és konferenciatermek ülőbútora

A patinás, ugyanakkor progresszív cég egy bevált klasszikus, az Aline konferenciaszék 10. évfordulójára időzítette az új változat, az Aline-S bemutatását.
Rugalmas membrán helyett flexibilis polimer sávokból képzett felülete stílusos és praktikus. A filigrán váznak köszönhetően akár 15 szék is rakásolható, konferenciaszékként pedig sorolható.
Az anyagválasztás több szempontból ideális, hiszen segít a test optimális hőmérsékletének megtartásában, emellett az eltérő rugalmasságú ülés és háttámla rendkívüli kényelmet biztosít.
Az új felület előnye a Wilkhahntól megszokott kiemelkedő minőség mellett a könnyű tisztíthatóság, illetve az ülőlap cserélhetősége. Így az Aline-S tökéletes választás étkezők, kávézók, bemutatótermek vagy lobbik számára. Multifunkcionális terekben pedig minden előnyét kamatoztatni tudja.
Az ülőlap a Wilkhahn szövetválasztékával kárpitozható, így az Aline-S a gyártó széles ülőbútor-választékát gazdagítva lehetővé teszi, hogy egy mégoly különleges igényekkel bíró közületi vagy lakótér minden eleme egységes megjelenést kapjon.

A Wilkhahn Aline-S székek letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Europa Design Hungary Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Wilkhahn Aline-S konferenciaszék
 
Wilkhahn Aline-S konferenciaszék

Az Aline-S szék rugalmas műanyag felületekkel borított, stílusos és praktikus, multifunkcionális felhasználási lehetőséget nyújt.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Asztalok, székek
Asztalok, székek
Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...