proidea.hu online termékinformációs katalógus

Óvja meg a beltéri levegőjét a WING 2019-es újdonságaival


2019. május 24.

Nagyobb légvetés, fejlett csoportvezérlés, AC és EC motor, ipari igénybevétel

WING légfüggöny
Lassan itt a jó idő, de a belső légállapottal továbbra is érdemes foglalkozni. Télen a szennyezett levegő és a hideg elleni védelem voltak a legfontosabb szempontok, ha a beltéri levegőről beszéltünk, de a nyári időszak is legalább ennyi kihívást rejteget:

  • Pollenek
  • Kültéri meleg és párás levegő
  • Rovarok és bogarak
  • Szálló por
  • Szél
A VTS új generációs WING légfüggönyei mindegyikre megoldást jelentenek!

Akár 4 m-es légvetéssel (minimum 2,3 m/s légáram) az ipari kapuk számára csakúgy kiváló megoldást jelentenek, mint a kisebb bejáratok esetén, mindezt szállodai eleganciával. A fejlett csoportvezérléssel rendelkező Wing EC vezérlővel pedig egyidejűleg akár 8 készüléket is vezérelhet, így minden készülék pontosan ugyanúgy, egyszerre működik - mint egyetlen, „végtelen” hosszú légfüggöny.
WING légfüggöny - légvetés
A nagy érdeklődésre való tekintettel 2019-től újra megtalálható a VTS termékpalettáján manuális, egyéni vezérléssel a WING légfüggöny AC motorral, mely a piac kiemelkedő légfüggöny megoldását kínálja elégedett partnereknek.

Az AC és EC motorok összehasonlításáról korábban már jelent meg írás.

Röviden összefoglalva:
Az AC motor kedvezőbb árufekvésű a fejlettebb EC motorral rendelkező berendezéseknél, de üzemeltetési költségeiben (energiamegtakarításban) és kényelmi megoldásaiban alulmarad.

Használati javaslat:
AC motor: kis forgalmú, nem folyamatos üzemi használathoz és egyéni vezérléshez vagy árérzékeny projektek megvalósításához javasolt.
EC motor: ahol több készülék, vagy nagyobb intenzitású használat van, ott rövidtávon is megtakarítást és magasabb komfortot (alacsonyabb zajszintet és precíz beállíthatóságot) biztosít az EC motoros változat.

További 2019-es változás, hogy mostantól a masszív, ipari igénybevételnek is teljeskörűen megfelel a WING légfüggöny család. A fejlesztők olyan statikai merevítést és légkamra rendszert terveztek, amely támogatja az egyenletes légfúvást. A hibamentes működést így olyan robusztus kivitelben teljesíti a készülék, amely továbbra is a könnyed repülőszárnyként lebeg a térben, ami a belsőépítészek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A WING légfüggönyök adatait és letölthető katalógusát megtalálja, ha az alábbi termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a VTS Group munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Koós Sándor
EUROHEAT üzletágvezető +36 30 574 5873, +36 1 436 0100
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
További hírek a Légfüggönyök termékkategóriában
További hírek a Légtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  VTS  Wing  légfüggöny  ipari  kapu  bejárat