Óvja meg a beltéri levegőjét a WING 2019-es újdonságaival

Nagyobb légvetés, fejlett csoportvezérlés, AC és EC motor, ipari igénybevétel

WING légfüggöny
WING légfüggöny

Lassan itt a jó idő, de a belső légállapottal továbbra is érdemes foglalkozni. Télen a szennyezett levegő és a hideg elleni védelem voltak a legfontosabb szempontok, ha a beltéri levegőről beszéltünk, de a nyári időszak is legalább ennyi kihívást rejteget:

  • Pollenek
  • Kültéri meleg és párás levegő
  • Rovarok és bogarak
  • Szálló por
  • Szél
A VTS új generációs WING légfüggönyei mindegyikre megoldást jelentenek!

Akár 4 m-es légvetéssel (minimum 2,3 m/s légáram) az ipari kapuk számára csakúgy kiváló megoldást jelentenek, mint a kisebb bejáratok esetén, mindezt szállodai eleganciával. A fejlett csoportvezérléssel rendelkező Wing EC vezérlővel pedig egyidejűleg akár 8 készüléket is vezérelhet, így minden készülék pontosan ugyanúgy, egyszerre működik - mint egyetlen, „végtelen” hosszú légfüggöny.
WING légfüggöny - légvetés
WING légfüggöny - légvetés

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2019-től újra megtalálható a VTS termékpalettáján manuális, egyéni vezérléssel a WING légfüggöny AC motorral, mely a piac kiemelkedő légfüggöny megoldását kínálja elégedett partnereknek.

Az AC és EC motorok összehasonlításáról korábban már jelent meg írás.

Röviden összefoglalva:
Az AC motor kedvezőbb árufekvésű a fejlettebb EC motorral rendelkező berendezéseknél, de üzemeltetési költségeiben (energiamegtakarításban) és kényelmi megoldásaiban alulmarad.

Használati javaslat:
AC motor: kis forgalmú, nem folyamatos üzemi használathoz és egyéni vezérléshez vagy árérzékeny projektek megvalósításához javasolt.
EC motor: ahol több készülék, vagy nagyobb intenzitású használat van, ott rövidtávon is megtakarítást és magasabb komfortot (alacsonyabb zajszintet és precíz beállíthatóságot) biztosít az EC motoros változat.

További 2019-es változás, hogy mostantól a masszív, ipari igénybevételnek is teljeskörűen megfelel a WING légfüggöny család. A fejlesztők olyan statikai merevítést és légkamra rendszert terveztek, amely támogatja az egyenletes légfúvást. A hibamentes működést így olyan robusztus kivitelben teljesíti a készülék, amely továbbra is a könnyed repülőszárnyként lebeg a térben, ami a belsőépítészek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A WING légfüggönyök adatait és letölthető katalógusát megtalálja, ha az alábbi termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a VTS Group munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 

A hírben szereplő termékek

 
WING légfüggöny-család

A WING légfüggönyök a VTS 2016-ban megjelent újdonsága, melynek formáját repülőgépszárnyak ihlették. A vékony, letisztult és dinamikus külsővel rendelkező légfüggönyök új, hihetetlenül halk EC motorokkal, dupla soros vizes hőcserélővel, illetve elektromos fűtéssel rendelkeznek. Háromféle kivitel és méret érhető el: vízfűtéses, elektromos fűtéses és hőcserélő nélküli, illetve 1m, 1,5 m és 2 m-es hosszú változat. Tanusítványok a gyártói honlapon a "Vállalati tanusítványok" menüpont alatt érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Légfüggönyök
Légfüggönyök
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...