proidea.hu online termékinformációs katalógus

A VTS Group bemutatja új VENTUS Compact légkezelő családját


2018. július 06.

15.000 m³/h-s forgódobos légkezelő akár 1,3 m hosszban

A VTS új kompakt légkezelő egység forgalmazását kezdte el VENTUS Compact néven. Az egység kétféle kivitelben kapható, mennyezetre függeszthető, vagy padlóra állítható változatban.

A függesztett egységek magas hatásfokú és ellenáramú, HEX hexagonális hővisszanyerővel vannak felszerelve, a fagyvédelem érdekében by-pass ággal is ellátva. A rekuperátor téli és nyári hővisszanyerést is biztosít tökéletes légelválasztást valósítva meg. A függeszthető légkezelő berendezéseknek 5 mérettípusa van 250 és 3.300 m³/h légszállítási határok között.

VENTUS Compact mennyezetre függeszthető kivitelű légkezelő egység

Tekintse meg a mennyezetre függeszthető VENTUS Compact légkezelőt bemutató kisfilmet:A padlóra állítható kompakt légkezelő változat nagy hatásfokú forgódobos hővisszanyerő elemeket tartalmaz, mely EC motoros hajtással rendelkezik. Ennek energiahatékonysági osztálya jelentősen meghaladja az IE4 motorhatékonysági osztály követelményeit. A forgódobos hővisszanyerő jelentősen növeli a befújt levegő minőségét télen azáltal, hogy átviszi a nedvességtartalmat, így megakadályozva a fűtési periódus alatt a levegő túlzott szárazságát. Az álló kivitelű légkezelő berendezéseknek 8 mérettípusa van 840 és 16.500 m³/h közötti légszállítási tartományban.

VENTUS Compact álló kivitelű légkezelő egység

Minden VENTUS Compact légkezelő egység megfelel a KE 1253 direktíva előírásainak, mely ECODESIGN néven ismert. A rendeletnek való megfelelőséghez az alapelvárásokon túlmutató hővisszanyerési hatásfok érhető el, ami a padlóra helyezhető típus esetében akár 86%, míg a függesztett egység esetében akár 92% lehet.

A Mini-Pleat technológia sokkal nagyobb szűrési felületet biztosít, mely nagyobb egyenértékű abszorbciót tesz lehetővé ugyanazon a felületen, mint a hagyományos panelszűrőknél. A Mini-Pleat szűrőket olyan alkalmazásokra tervezték és olyan körülmények között tesztelték, ahol a szellőztető rendszerek közepes-, illetve magas fokozatú szűrést igényelnek, úgy mint: kórházak, egészségügyi intézmények, oktatási intézmények, mikroprocesszort gyártó üzemek és hasonlók. A Mini-Pleat szűrőt ugyanakkor sokkal nagyobb tartósság is jellemzi, mint a hagyományost.

A kompakt légkezelő berendezéseket már teljesen gyárilag előkábelezve, előre telepített és konfigurált vezérlési rendszerrel szállítják, a CCOL4-ben is elérhető alkalmazásoknak megfelelően.

Az új terméktípus főbb (megkülönböztető) jellemzői:
  • kompakt méretű szilárd szerkezet
  • magas hatásfokú hővisszanyerési rendszer
  • energiahatékony és csendes IE4+ osztályú EC motorok
  • hosszú élettartam
  • Mini-Pleat légszűrők
  • fejlett vezérlési rendszer, gyártó által előre telepítve és konfigurálva
Ha kíváncsi a függesztett és álló elrendezésű VENTUS Compact légkezelők adataira és letölthető katalógusára, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a VTS Group munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
Hír
VENTUS Compact - új videó mutatja be a forgódobos, álló légkezelő egységet
2019.01.21    
Nagy sikerű konferenciát tartott 2018. szeptember 20-án a VTS Hungary Kft.
2018.10.26    
További hírek a Kompakt légkezelők termékkategóriában
További hírek a Légtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  VTS  Group  Ventus  Compact  kompakt  légkezelő  mennyezetre  függeszthető  légkezelő  álló  kivitelű  padlóra  állítható  Mini-Pleat  szűrő