proidea.hu online termékinformációs katalógus

Nagy sikerű konferenciát tartott 2018. szeptember 20-án a VTS Hungary Kft.


2018. október 26.

Bemutatásra került az új Ventus Compact légkezelő egy felszolgált vacsora keretében

A VTS Hungary Kft. által 2018. szeptember 20-án megrendezésre került a VTS Sales Conference 2018 a New York Palace*****-ban, melyen az új Ventus Compact gépeket mutatták be egy előadás és felszolgált vacsora keretében. A rendezvény fő célja az volt, hogy ügyfeleiket tájékoztassák a terméklista bővüléséről és az új termékének minőségéről, ezért a vendégek élőben, beüzemelve is meg tudták tekinteni a berendezéseket.
VTS Sales Conference 2018 - New York Palace
VTS Ventus Compact légkezelőik megjelenésével számos kiemelkedő előnyt és kényelmet biztosítanak a légtechnika piacán. Függesztett és álló kialakítású gépeik kiemelkedően kis befoglaló méretekkel rendelkeznek, melyek alkalmazásával a szűk gépházakban való elhelyezés többé nem okoz problémát, hiszen akár 60%-al rövidebbek, mint az eddig alkalmazott leggyakoribb légkezelő kialakítások. A VTS Ventus Compact magas hatásfokú, csendes ventilátorai a legkorszerűbb vibrációmentes EC motoros meghajtást kapták, illetve integrált automatikájuknak köszönhetően a gépek telepítése és beüzemelése rendkívül egyszerű és gyors.
VTS Sales Conference 2018 - New York Palace
Az előadás alatt sor került arra is, hogy a VTS Hungary Kft. bemutassa az új szerviz struktúráját, amely a nagyobb szerelői és irodai létszám mellett önálló vezetőt kapott, hogy a szerviz szolgáltatás szakmai és kiszolgálási minőségét tovább emeljék.

A konferenciának nagyon nagy sikere volt, ezért a rendező reméli, hogy a jövőben is tudnak majd ilyen élményt nyújtani ügyfeleiknek.


Ha kíváncsi a függesztett és álló elrendezésű VENTUS Compact légkezelők adataira és letölthető katalógusára, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a VTS Group munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
Hír
A VTS Group bemutatja  új VENTUS Compact  légkezelő családját
2018.07.06    
Kulcsszavak:  VTS  Group  VTS  Hungary  Kft  VTS  Sales  Conference  2018  Ventus  Compact  kompakt  légkezelő  konferencia  rendezvény  New  York  Palace  Budapest  hotel  szálloda  légtechnika