Nagy sikerű konferenciát tartott 2018. szeptember 20-án a VTS Hungary Kft.

Bemutatásra került az új Ventus Compact légkezelő egy felszolgált vacsora keretében

A VTS Hungary Kft. által 2018. szeptember 20-án megrendezésre került a VTS Sales Conference 2018 a New York Palace*****-ban, melyen az új Ventus Compact gépeket mutatták be egy előadás és felszolgált vacsora keretében. A rendezvény fő célja az volt, hogy ügyfeleiket tájékoztassák a terméklista bővüléséről és az új termékének minőségéről, ezért a vendégek élőben, beüzemelve is meg tudták tekinteni a berendezéseket.
VTS Sales Conference 2018 - New York Palace
VTS Sales Conference 2018 - New York Palace

VTS Ventus Compact légkezelőik megjelenésével számos kiemelkedő előnyt és kényelmet biztosítanak a légtechnika piacán. Függesztett és álló kialakítású gépeik kiemelkedően kis befoglaló méretekkel rendelkeznek, melyek alkalmazásával a szűk gépházakban való elhelyezés többé nem okoz problémát, hiszen akár 60%-al rövidebbek, mint az eddig alkalmazott leggyakoribb légkezelő kialakítások. A VTS Ventus Compact magas hatásfokú, csendes ventilátorai a legkorszerűbb vibrációmentes EC motoros meghajtást kapták, illetve integrált automatikájuknak köszönhetően a gépek telepítése és beüzemelése rendkívül egyszerű és gyors.
VTS Sales Conference 2018 - New York Palace
VTS Sales Conference 2018 - New York Palace

Az előadás alatt sor került arra is, hogy a VTS Hungary Kft. bemutassa az új szerviz struktúráját, amely a nagyobb szerelői és irodai létszám mellett önálló vezetőt kapott, hogy a szerviz szolgáltatás szakmai és kiszolgálási minőségét tovább emeljék.

A konferenciának nagyon nagy sikere volt, ezért a rendező reméli, hogy a jövőben is tudnak majd ilyen élményt nyújtani ügyfeleiknek.


Ha kíváncsi a függesztett és álló elrendezésű VENTUS Compact légkezelők adataira és letölthető katalógusára, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a VTS Group munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
A hírben szereplő termékek
VENTUS Compact légkezelő berendezések
 
VENTUS Compact légkezelő berendezések

Kompakt kivitelű légkezelő egységek mennyezetre szerelhető és padlóra állítható kivitelben. A függesztett egység hővisszanyerési hatásfoka akár 86%, míg az álló kivitelű egységé akár 92% is lehet. A készülékek energiahatékony és csendes, IE4+ osztályú EC motortokkal szereltek. A Mini-Pleat légszűrők ultra vékony, mikroszálas anyagból állnak, melyeket egy speciális kötőanyag borít, sokkal nagyobb szűrési felületet biztosítva. A VENTUS Compact légkezelőket a gyártó által előre telepített és konfigurált fejlett vezérlési rendszer is jellemzi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
A VTS Group bemutatja  új VENTUS Compact  légkezelő családját
A VTS Group bemutatja új VENTUS Compact légkezelő családját
15.000 m³/h-s forgódobos légkezelő akár 1,3 m hosszban
A VTS Group bemutatja új VENTUS Compact légkezelő családját
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...