Új HMI VR vezérlő a VTS Euroheat-től

A HMI VR vezérlő BMS funkciója lehetővé teszi, hogy a légfüggönyök is elérjék az épületfelügyeleti rendszert

A VTS továbbfejlesztette a légfüggönyök vezérlési elvét, így egy gyakori igényre kínál immár gyorsan elérhető, biztos megoldást.

A légfüggönyök esetében ugyanis gyakran felmerül, hogy ne csak egyedileg lehessen őket helyszínről vezérelni, hanem akár épületfelügyeleti rendszeren keresztül. Eddig ez egyedi tervezést és nehézkesen elérhető megoldást jelentett, de a VTS segítségével immár mindez elérhető polcról, dobozolt termékben is.
A HMI VR vezérlő (amely a termoventilátorok csoportvezérlője is) BMS funkciója lehetővé teszi, hogy a légfüggönyök is elérjék az épületfelügyeleti rendszert. Így, a HMI VR vezérlővel, megkapja a légfüggöny is az összes előnyét a vezérlőnek:
  • BMS (épületfelügyeleti funkció)
  • manuális/automatikus működés
  • programozhatóan, naptárszerűen beállíthatóvá válik a működés
  • külső hőmérő (akár 4db) használata
  • szelep automatikus vezérlése
Galéria
Az alábbi rajz alapján köthető a légfüggöny a HMI VR vezérlőre. Ahogy a termoventilátorok esetében is, itt is szükség lesz ARWE 2.5 (vagy ARWE3.0) fordulatszám szabályzóra, hiszen csak ezzel a szabályzóval működtethető az automatikus vezérlés.
Galéria

A új HMI VR vezérlő és a Defender légfüggönyök letölthető anyagait megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
Defender légfüggönyök

A Defender innovatív technológiával készült légfüggöny védelmi vonalat képez az épület bejáratánál. A fűtési szezonban a hideg levegő bejutásától, nyáron pedig a szennyeződés, füst, szél és bogarak ellen jelent védelmet. A légfüggöny használata lehetővé teszi, hogy a kültéri viszonyoktól függetlenül egy adott épület ajtaja nyitva maradhasson a beltéri hőmérsékleti komfort megtartása mellett. Nem csak védelmi vonalat képez a bejáratnál, de egy plusz hőforrást is jelent a helység számára. A Defender modern légfüggönyök három méretben (1 m, 1,5 m, 2 m) kaphatók. A Defender WHN vizes hőcserélővel, a Defender EHN elektromos hőcserélővel, a Defender CDN pedig hőcserélő nélkül készül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
HMI VR vezérlő

A HMI VR vezérlő segítségével az intelligens BMS rendszer konfigurálása egyszerűvé és egyértelművé válik. HMI VR vezérlő, NTC érzékelő és ARWE3.0 (1-10V) fordulatszám szabályzó teszik együttesen elérhetővé a hőmérséklet teljes szabályzását és vezérlését a helyiségben. A HMI VR a ventilátorok fordulatszámát szabályozza 0-10V jellel auto/manual módokban (figyelembe véve a helyiség hőmérsékletét). 24 órában 2 fűtési periódus alkalmazható, valamint folyamatos fűtés/hűtés. Az automata vezérlőegység képes automata fordulatszám szabályzásra, heti naptár ütemezésre "5+1+1" rendszerben, akár 8 eszköz vezérlésére, optimális fűtés/hűtésre vagy akár anti-frost funkcióra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Légfüggönyök
Légfüggönyök
Légtechnikai szabályozó és vezérlő automatika
Légtechnikai szabályozó és vezérlő automatika
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...