proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új HMI VR vezérlő a VTS Euroheat-től


2016. február 26.

A HMI VR vezérlő BMS funkciója lehetővé teszi, hogy a légfüggönyök is elérjék az épületfelügyeleti rendszert

A VTS továbbfejlesztette a légfüggönyök vezérlési elvét, így egy gyakori igényre kínál immár gyorsan elérhető, biztos megoldást.

A légfüggönyök esetében ugyanis gyakran felmerül, hogy ne csak egyedileg lehessen őket helyszínről vezérelni, hanem akár épületfelügyeleti rendszeren keresztül. Eddig ez egyedi tervezést és nehézkesen elérhető megoldást jelentett, de a VTS segítségével immár mindez elérhető polcról, dobozolt termékben is.
A HMI VR vezérlő (amely a termoventilátorok csoportvezérlője is) BMS funkciója lehetővé teszi, hogy a légfüggönyök is elérjék az épületfelügyeleti rendszert. Így, a HMI VR vezérlővel, megkapja a légfüggöny is az összes előnyét a vezérlőnek:
  • BMS (épületfelügyeleti funkció)
  • manuális/automatikus működés
  • programozhatóan, naptárszerűen beállíthatóvá válik a működés
  • külső hőmérő (akár 4db) használata
  • szelep automatikus vezérlése
 
Az alábbi rajz alapján köthető a légfüggöny a HMI VR vezérlőre. Ahogy a termoventilátorok esetében is, itt is szükség lesz ARWE 2.5 (vagy ARWE3.0) fordulatszám szabályzóra, hiszen csak ezzel a szabályzóval működtethető az automatikus vezérlés.

A új HMI VR vezérlő és a Defender légfüggönyök letölthető anyagait megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
Kulcsszavak:  VTS  Group  HMI  VR  vezérlő  automata  vezérlő  vezérlőegység  légfüggöny  légfüggönyök  termoventilátorok  BMS