Új, színes keretek a Legrand szerelvénykínálatában

Az idei tavasz a Legrand villamos-szerelvény kínálatát is felfrissítette

Az idei tavasz a Legrand villamos-szerelvény kínálatát is felfrissítette.

A piacon legnépszerűbb ValenaTM család kínálatában az eddigi stílusok mellett (klasszikus, diszkréten elegáns, természetes és lendületes) új színvilág jelent meg a modern stílus kedvelői számára. Az új modern, erőteljes alumínium és titánium színekkel egyéni karakterűvé alakíthatjuk high-tech hangulatú otthonunkat. Az új keretek hangulatához tökéletesen illeszkednek az alumínium színű mechanizmusok, melyek a Valena kínálatában megszokott széles funkcióválasztékban érhetők el.
 

A CarivaTM szerelvénycsalád színvilága is kibővült és júniustól a bézs mellett már alumínium, szürke, homok és aranyszínű kereteket is választhatunk a fehér vagy bézs burkolatú funkciókhoz.
 

AKCIÓ! 2008. június 1. és július 20. között GaleaTM Life, ValenaTM és CarivaTM színes műanyag keretek a fehér keretek árában kaphatók. A részleteket keresse a Legrand Szakkereskedésekben vagy hívja ingyenesen a Legrand Szakmai Vevőszolgálatot a zöldszámon: 06-80/204-186.

 
A hírben szereplő termékek
Valena szerelvény – Alumínium négyzetmintás
 
Valena szerelvények

A Valena szerelvénycsalád szín és hangulat kínálata lehetővé teszi, hogy mindenki az ízlésének, elvárásának és élethelyzetének megfelelően tudjon lakásához, házához, munkahelyéhez, irodájához odaillő szerelvényeket választani. A Valena funkciók széles körben találhatók meg, mint például: kapcsolók, fényerőszabályzók, redőnyvezérlők, TV aljzatok, USB töltőaljzatok, informatikai aljzatok, kihangosító rendszer. Vízmentes, IP44-es védettségű, süllyesztett szerelésű elektromos szerelvények is rendelkezésre állnak. A sokféle színben elérhető sorolókeretek lehetővé teszik akár öt funkció összeállítását is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Cariva szerelvények – fehér
 
Cariva szerelvények

A Cariva egyszerűségével, de ugyanakkor modern megjelenéssel, valamint megbízhatóságával tökéletesen illik napjaink lakberendezési szokásaihoz. A Cariva alapválasztéka minden olyan funkciót tartalmaz, amely egy átlagos családi ház szereléséhez kell: kapcsolókat, földelt csatlakozó aljzatokat, nyomókat, telefon-, TV- és informatikai aljzatokat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...