proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Weishaupt Thermo Condens WTC-GW kondenzációs kazán


2017. július 13.

Az új kazán színes grafikus szabályzó- és kezelőfelülettel, és tovább optimalizált tüzeléstechnikával egészült ki

Weishaupt Thermo Condens WTC-GW kondenzációs készülék  
A Weishaupt a jót még jobbá tette

Hatékonyság, megbízhatóság és világos kezelhetőség: ez jellemzi az új, Hungarotherm 2017 díjas Weishaupt Thermo Condens WTC-GW kondenzációs készüléket.
Az új kazán, a majd 15 évet megélt modell számtalan értékét megtartva egészült ki a színes grafikus szabályzó- és kezelőfelülettel és a tovább optimalizált tüzeléstechnikával. A rendszer felépítésének köszönhetően a kazán üzembe helyezése kb. 6 perc. Rendelkezik továbbá egy állapotjelző fénycsíkkal is – melyet az üzemeltető ki is kapcsolhat. A kazán még hatékonyabb és az egyedülálló szívási zajcsillapító miatt még csendesebb üzemű – az új építésű lakások és az energetikai felújítások kiváló eszköze.

A kazánt az internetre kapcsolva WEM-Portálon vagy egy új App-alkalmazással (iOS Apple és Android Google platformokra) tulajdonosa a távolból is vezérelheti okostelefonnal, táblagéppel, illetve karbantartója értesülhet a készülék állapotáról. A megoldás a WEM-Portál-lal és az applikációval, egy hosszú távú üzemelés elősegítője.

A Weishaupt által szériakivitelben, a világon elsőként alkalmazott SCOT-szabályzás révén változó gázminőség-fajta esetén is állandó magas hatásfokú égésminőség lesz. A kiváló 1:8 szabályozási tartomány eredménye: kevesebb égő indítás és egyértelműen alacsonyabb elhasználódás! A 2018 során szigorodó emissziós előírásokat már most teljesíti a kazán.
A Weishaupt kondenzációs gázkazán egy helyiség- és egy külső hőmérséklet érzékelővel A+ éves energiahatékonyságú.
A Weishaupt Thermo Condens WTC-GW kondenzációs készülék adatlapját letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Budai utca 6.
Telefon: +36 23 530 880
Fax: +36 23 530 881
E-mail:
Web: www.weishaupt.hu
Rácz József
ügyvezető igazgató  
   
   
   
A Baden-Württenberg tartománybeli Max Weishaupt GmbH több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az olaj- és gázégők gyártásában, fejlesztésében. Magyarországi leányvállalatát 1991-ben alapította.
További hírek a Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Weishaupt  Thermo  Condens  WTC-GW  gáz  kondenzációs  készülék  kazán  falikazán