Új Weishaupt Thermo Condens WTC-GW kondenzációs kazán

Az új kazán színes grafikus szabályzó- és kezelőfelülettel, és tovább optimalizált tüzeléstechnikával egészült ki

Weishaupt Thermo Condens WTC-GW kondenzációs készülék
Weishaupt Thermo Condens WTC-GW kondenzációs készülék
Galéria
A Weishaupt a jót még jobbá tette

Hatékonyság, megbízhatóság és világos kezelhetőség: ez jellemzi az új, Hungarotherm 2017 díjas Weishaupt Thermo Condens WTC-GW kondenzációs készüléket.
Az új kazán, a majd 15 évet megélt modell számtalan értékét megtartva egészült ki a színes grafikus szabályzó- és kezelőfelülettel és a tovább optimalizált tüzeléstechnikával. A rendszer felépítésének köszönhetően a kazán üzembe helyezése kb. 6 perc. Rendelkezik továbbá egy állapotjelző fénycsíkkal is – melyet az üzemeltető ki is kapcsolhat. A kazán még hatékonyabb és az egyedülálló szívási zajcsillapító miatt még csendesebb üzemű – az új építésű lakások és az energetikai felújítások kiváló eszköze.

A kazánt az internetre kapcsolva WEM-Portálon vagy egy új App-alkalmazással (iOS Apple és Android Google platformokra) tulajdonosa a távolból is vezérelheti okostelefonnal, táblagéppel, illetve karbantartója értesülhet a készülék állapotáról. A megoldás a WEM-Portál-lal és az applikációval, egy hosszú távú üzemelés elősegítője.

A Weishaupt által szériakivitelben, a világon elsőként alkalmazott SCOT-szabályzás révén változó gázminőség-fajta esetén is állandó magas hatásfokú égésminőség lesz. A kiváló 1:8 szabályozási tartomány eredménye: kevesebb égő indítás és egyértelműen alacsonyabb elhasználódás! A 2018 során szigorodó emissziós előírásokat már most teljesíti a kazán.
A Weishaupt kondenzációs gázkazán egy helyiség- és egy külső hőmérséklet érzékelővel A+ éves energiahatékonyságú.
A Weishaupt Thermo Condens WTC-GW kondenzációs készülék adatlapját letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
Weishaupt Thermo Condens WTC-GW/GB B (2 ... 32 kW) kondenzációs gázkazán

A Weishaupt új WTC-GW B kondenzációs gázkazánja, még komfortosabb és még hatékonyabb. A WTC-GW B készülék App-on, Web-en vagy a telepítés helyén mutatja meg, milyen egyszerűen kezelhető a (felhasználó érdekében kialakított) bonyolult technika. Egyidejűleg az energia gondos felhasználásának egy teljesen új fokát nyújtva.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...