Új Tondach tetőcserép termékvonalak

Az öt új csoportba sorolt kerámia tetőcserepek közül mindenki megtalálhatja az ideális formát

A Tondach termékválasztékát annak megfelelően fejlesztették, hogy a manapság közkedvelt, divatos épületstílusokhoz is számtalan lehetőséget tudjanak kínálni mind formában, mind színben és felületvédelemben.
Az alábbiákban az új tetőcserép termékvonalakról és a felületkialakítás szerint létrehozott kategóriákról olvashat.

 Az öt új termékcsoport:
Univerzális - Tondach kerámia tetőcserepek
Univerzális - Tondach kerámia tetőcserepek

Univerzális

Ebben a kategóriában az úgynevezett „mindenes” tetőcserepek találhatóak, melyek szinte bármilyen formájú és kialakítású tetőn használhatók, legyen szó új építésről vagy felújításról. Rugalmasan alkalmazhatóak, beépítésük könnyű és felhasználóbarát.
Modern - Tondach kerámia tetőcserepek
Modern - Tondach kerámia tetőcserepek

Modern

Itt a dizájn cserepek kaptak helyet, melyek gyakran a tervező első választásaként jelennek meg. Különösen az új építési szegmensben népszerűek. Sima, innovatív felületek és divatos színek jellemezik őket.
Klasszikus - Tondach kerámia tetőcserepek
Klasszikus - Tondach kerámia tetőcserepek

Klasszikus

Ebben a kategóriában az évek során már bizonyított, klasszikus formák találhatók meg. A magas minőségű alapanyag és a jól bevált dizájn időtálló szépséget és természetes hatást kölcsönöz a tetőnek.
Mediterrán - Tondach kerámia tetőcserepek
Mediterrán - Tondach kerámia tetőcserepek

Mediterrán

A déli hangulatot sugárzó tetőcserepek színe és karaktere a toszkán villák, spanyol birtokok benyomását keltik és a mediterrán életmódot idézik.
Tradicionális - Tondach kerámia tetőcserepek
Tradicionális - Tondach kerámia tetőcserepek

Tradicionális

Ezeket a cserepeket gyakran használják műemlékek felújításához, illetve középületeken. A tradicionális és történelmi tetőcserepek eredeti és ideális formáját jelenítik meg.
 Felületvédelem szerinti csoportosítás:
Natur felületvédelem
Natur felületvédelem

Natur

A natúrvörös színű kerámia cserepek semmi máshoz nem hasonlítható természetes érzést nyújtanak. A tető lélegzik, a kerámia porózus szerkezete segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérsékletingadozást, ezáltal egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít. A Natur felületű tetőcserepek között a hagyományos és a modern stílust kedvelők egyaránt megtalálják az ízlésüknek leginkább megfelelő megoldást.
FusionColor felületvédelem
FusionColor felületvédelem

FusionColor

A FusionColor paletta termékeit időtálló védelemmel látták el. Az így létrejött felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok - a több mint 1000 °C-on végbemenő kiégetés során - fuzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója az UV sugarakkal szembeni fokozott ellenálló képesség is.
FusionProtect felületvédelem
FusionProtect felületvédelem

FusionProtect

E tetőcserepek különleges szépségükkel tűnnek ki a környezetükből. Arról, hogy ez a szépség időtálló maradjon, a cserepek speciális, FusionProtect felülete gondoskodik. A szín és a külső védelem a több, mint 1000 °C-on végbemenő gyártási folyamat során eggyé válik a kerámiával. A FusionColor felületvédelemmel ellátott termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak az UV sugárzásnak, a saveróziónak és a mohásodásnak is, így a tető szép marad egy életen át.
Amadeus felületvédelem
Amadeus felületvédelem

Amadeus

Ebben a csoportban kizárólag kiemelkedő minőségű, megjelenésükben is exkluzív termékek találhatók. A termékcsaládot jellemző változatos forma- és színvilág lehetővé teszi, hogy a tetőkialakítás egyedi és ragyogóan szép legyen. Az üvegmázas felületvédelemmel ellátott cserepek ellenálló képessége különösen kiemelkedő, egyedülállóan sima felszínt biztosítanak, a tető nem mohásodik, nem koszolódik, sav- és lúgálló, ellenáll az UV sugaraknak, kiemelkedő vízlepergető képessége segíti a tető öntisztulását.


A Tondach tetőcserepek letölthető katalógusait megtalálja a hír alatti termékképekre kattintva. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Tondach Bolero tetőcserép Fusioncolor terrakotta Tondach Figaro Deluxe tetőcserép Fusionprotect antik Tondach hódfarkú tetőcserepek félköríves téglavörös Tondach Tangó tetőcserép Fusioncolor terrakotta
 
Tondach kerámia tetőcserepek
18 termék

A Tondach kerámia cserepek széles választékában mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő és az épülethez leginkább illő tetőcserepet. A Tondach termékei minden tetőn kiválóan mutatnak, legyen szó akár műemléki, új tervezésű vagy modern épületről. A Tondach kerámia tetőcserepek és a hozzájuk tartozó kiegészítők széles szín- és formaválasztékkal állnak az építkezők és felújítók rendelkezésére.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Költséghatékony és modern XXL méretű kerámia tetőcserepek a Tondach-tól
Költséghatékony és modern XXL méretű kerámia tetőcserepek a Tondach-tól
A Tondach legkorszerűbb tetőcserepei, az XXL méretű kerámia tetőcserepek, széles forma- és színválasztékban elérhetők és a Tondach Fusion technológiával garantálják a tető esztétikai tartósságát
Költséghatékony és modern XXL méretű kerámia tetőcserepek a Tondach-tól
Új Porotherm termékcsoportosítás
Új Porotherm termékcsoportosítás
A könnyebb áttekinthetőség érdekében az építési termékeket hét új csoportba sorolták
Új Porotherm termékcsoportosítás

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...