Új típusú ALMEVA talpas bekötő könyök füstgáz-elvezető rendszerhez

A talpas bekötő könyök leggazdaságosabb változata

Az ALMEVA STARR szimpla merevfalú füstgáz-elvezető rendszerben bevezetésre került a támasztékkal ellátott könyökidom. Új rögzítési módként a már ismert talpas könyök konzolos vagy hegesztett nyelvvel ellátott, a meglévő kémény béleléséhez.

Új típusú ALMEVA talpas bekötőkönyök
Új típusú ALMEVA talpas bekötő könyök

A talpas könyök egy könyökből és egy felhegesztett csőcsonkból áll, ami függőlegesen lefelé, a könyök alján helyezkedik el, és kompatibilis az ALMEVA STARR rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy a könyök rögzítése egy hagyományos, egyfalú, tokkal ellátott csőnek a meglévő kémény, vagy bélelendő akna aljába való illesztésével történik. Ez a fajta rögzítés a hagyományos STARR 87°-os bekötő könyök, a STARR 87°-os bélelésre használandó talpas könyök, a STARR 87°-os bővítős könyök (60/80), a FLEX 87°-os bekötő könyök és a FLEX 87°-os bővítős bekötő könyök (60/80) esetében van jelen. A tartónak az a tagadhatatlan előnye, hogy a kémény tökéletesen rögzül anélkül, hogy a konzolokat a falba kellene fúrni.

Új típusú ALMEVA talpas bekötőkönyök
Új típusú ALMEVA talpas bekötő könyök
87°-os talpas bekötő könyök tartóelemmel és konzollal Almeva STARR és FLEX rendszerekhez, standard és bővítős változatban
A hírben szereplő termékek
Almeva STARR szimpla merevfalú füstgáz-elvezető rendszer
 
Almeva STARR szimpla merevfalú füstgáz-elvezető rendszer

A STARR egy PPH műanyag füstelvezető rendszer merevfalú csövekből, idomaikból és kiegészítőkből. Ez a rendszer kondenzációs és alacsony hőmérsékletű kazánok égéstermékének elvezetésére szolgál, ahol a kazánból kilépő égéstermék hőmérséklete nem nagyobb mint 120°C. Elsősorban túlnyomásos és magas nyomású tüzelő berendezésekhez alkalmazható, de természetesen alkalmazható természetes huzatú elvezetésekhez is. Nem alkalmazható olyan tüzelőberendezésekhez, ahol koromégés léphet fel. Alkalmas nedves üzemmódra. Elsősorban gázzal üzemelő (L, H) készülékek égéstermék elvezetésére használható, de használható folyékony tüzelőanyagokhoz is (LTO ahol a kéntartalom ≤0,2%, kerozin.)

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Almeva FLEX flexibilis füstgáz-elvezető rendszer
 
Almeva FLEX flexibilis füstgáz-elvezető rendszer

A FLEX egy PPH műanyag füstelvezető rendszer hajlékony, flexibilis csövekből és csatlakozó idomokból. Ez a rendszer kondenzációs és alacsony hőmérsékletű kazánok égéstermékének elvezetésére szolgál, ahol a kazánból kilépő égéstermék hőmérséklete nem nagyobb mint 120°C. Elsősorban túlnyomásos és magas nyomású tüzelő berendezésekhez alkalmazható, de természetesen alkalmazható természetes huzatú elvezetésekhez is. Nem alkalmazható olyan tüzelőberendezésekhez, ahol koromégés léphet fel. Alkalmas nedves üzemmódra. Elsősorban gázzal üzemelő (L, H) készülékek égéstermék elvezetésére használható, de használható folyékony tüzelőanyagokhoz is (LTO ahol a kéntartalom ≤0,2%, kerozin.)

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kémény tartozékok
Kémény tartozékok
Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...