Új Siemens VVF.. egyutú és VXF... kétutú karimás szabályozószelepek

Nagyobb kvs-értékek, nagyobb zárási nyomások, egyszerűbb kiválasztás és tervezés

A Siemens egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb szabályozó szelep sorozata, a VVF.. és VXF.. karimás szelepek családja. Egy átgondolt és precízen felépített termékfejlesztési folyamat eredményeként, mind a 6-baros (VVF22.. és VXF22..), mind a 10-baros (VVF32.. és VXF32..), és mind a 16-baros (VVF42.. és VXF42..) szelepcsalád megújult. Hogy az extrém nagy nyomáskülönbségekkel szembeni zárási képesség is biztosítva legyen, új termékként megjelent a nyomáskompenzált szeleptányér kialakítással kifejlesztett VVF42...K szelepcsalád is.
Természetesen a Siemens-re jellemző, szelepek/szelepmozgatók több mint 30 éves termék-kompatibilitása az új karimás szelepcsaládok megjelenésével is biztosítva maradt.
Az új karimás szabályozószelep családok legfőbb jellemzői a következők:
  • Nagyobb kvs-értékek
  • Átgondolt termékstruktúra
  • Egyszerűbb kiválasztás és tervezés
  • Magasabb DPmax értékek
  • Nagyobb zárási nyomások
  • Nyomás-kompenzált kivitelek
Az új Siemens VVF.. egyutú és VXF... kétutú karimás szabályozószelepekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Siemens Zrt. - BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Siemens VXF22 típusú 3-járatú karimás szabályozószelepek Siemens VVF42 típusú 2-járatú karimás szabályozószelepek Siemens VXF42 típusú 3-járatú karimás szabályozószelepek
 
Siemens karimás szabályozószelepek
3 termék

A Siemens karimás szabályozó szelepei HVAC alkalmazások minden típusához kínálnak megoldást. Választhatók PN6, PN10, PN16, PN25 vagy PN40 nyomásfokozatban, egyutú vagy kétutú kivitelben, 20 mm vagy 40 mm szelepszár elmozdulással, DN15 .... DN150 méretig. A termékválaszték olyan speciális kiviteleket is tartalmaz, mint a szilikon mentes kialakítású modellek, a nyitott körökhöz is használható termékek, a gőz vagy akár a termoolaj szabályozására is használható kivitelek.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szelepek és keverőcsapok
Szelepek és keverőcsapok
Épületgépészeti automatika
Épületgépészeti automatika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...