Új SE8000 sorozatú helyiségszabályozók a Schneider Electrictől

Az új termékcsalád testre szabható és intelligens kivitelben ötvözi a termosztátok és a programozható beltéri szabályozók funkcióit

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője bemutatta új SE8000 sorozatú helyiségszabályozóit, melyek különlegessége, hogy egyetlen panelen egyesítik a termosztátok/hőmérséklet-érzékelők és a programozható szabályozók funkcióit. Az SE8000 sorozat darabjai elegáns formatervezést, valamint nagymértékben testre szabható felületet biztosítanak, amely kiválóan illeszkedik a legtöbb helyiséghez (például irodák, kiskereskedelmi egységek, iskolák vagy szállodák) miliőjébe. A helyiségszabályozók a több összetevős (DDC) rendszerek kényelmét és vezérlési funkcióit biztosítják kisméretű, egyszerűen üzembe helyezhető kivitelben. A vezérlőegységek a létesítmény igényeinek megfelelően méretezhetők, biztosítva az épületgépészeti rendszerek energiafelhasználásának optimalizálását, valamint a működési költségek csökkentését.
 
Az egyes ágazatok épülettulajdonosainak és létesítményvezetőinek igényeihez illeszkedő SE8000 termékek csökkentik a telepítéshez szükséges munkamennyiséget, így gyorsabb üzembe helyezést, alacsonyabb teljes tulajdoni költséget és gyors beruházás-megtérülést biztosítanak a fejlesztési projektek esetében. A vezérlőegységek vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs lehetőségeket is biztosítanak az épületfelügyeleti rendszerek számára megfelelő hálózat és méretezés megvalósítása érdekében, így tökéletes megoldást kínálnak az új építési és átalakítási projektekhez egyaránt. A SE8000 sorozat tagjai fejlett alkalmazás-specifikus vezérlési technológiát, riasztás-figyelést, választható páratartalom- és foglaltságvezérlési funkciókat, több nyelven elérhető támogatást, érintőképernyős felületet, valamint egy választható, rejtett mozgásérzékelőt is tartalmaznak.

Az új SE8000 készülékeket márkanevük népszerűsítésére is használhatják a kereskedelmi épületek tulajdonosai és használói azáltal, hogy a képernyőn vállalati emblémát, tetszőleges képet, illetve egyéb dinamikus, programozott üzenetet jeleníthetnek meg. Annak érdekében, hogy a vezérlőegységek illeszkedjenek az adott belsőépítészeti stílushoz, öt képernyőszín, kétféle borítás és tíz előlap kombinálható a készülék felületén.

"Az SE8000 palettával élvonalbeli kialakítást és fejlett beltéri vezérlési technológiát kínálunk ügyfeleink számára intelligens, egyszerűen üzembe helyezhető egységek formájában. A panelek tökéletesen integrálhatók a meglévő épületgépészeti és épületfelügyeleti rendszerekbe, például a Schneider Electric SmartStruxure™ és SmartStruxure Lite megoldásaiba, ráadásul az energiamegtakarítás, illetve a működési hatékonyság növelése révén gyors befektetés-megtérülést biztosítanak" - mondta Frederick Morency, a Schneider Electric kisépület-rendszerekért felelős alelnöke.

A vállalat további alkalmazás-specifikus modelleket jelent be a következő hónapok során fan-coilokhoz, hőszivattyúkhoz, rooftop és légkezelő egységekhez, amelyek előprogramozása maximális hatékonyságot, illetve egyszerű konfigurációmódosítási lehetőséget biztosít az egyedi környezeti igényeknek való megfelelés érdekében. A vezérlőegységek más gyártóktól származó megoldásokkal is integrálhatók a BACnet®, MS/TP és vezeték nélküli ZigBee Pro® nyílt protokollok használatával, így a szervezetek biztosíthatják a beruházás "jövőállóságát".

 

Az új SE8000 beltéri vezérlőegységgel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termék nevére vagy fotójára, ha árajánlatot, bővebb információt, katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
SE8000 sorozatú helyiségszabályozók
 
SE8000 sorozatú helyiségszabályozók

Az SE8000 sorozatú helyiségszabályozók egyesítik a termosztátok / hőmérséklet-érzékelők és a programozható szabályozók funkcióit vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs lehetőségek mellett. A SE8000 sorozat tagjai fejlett alkalmazás-specifikus vezérlési technológiát, riasztás-figyelést, választható páratartalom- és foglaltságvezérlési funkciókat, érintőképernyős felületet, valamint egy választható, rejtett mozgásérzékelőt is tartalmaznak.
A felhasználóbarát SE8000 sorozat az érzékelő és DDC (Direct Digital Control) funkciók egy készülékbe történő integrálásával egyszerűen telepíthető és üzembe helyezhető. A meglévő vezetékezés felhasználásával tovább lehet csökkenti a telepítési időt és munkát. A vezeték nélküli kommunikáció és bővíthetőség lehetőségével a helyiségszabályozók nagyobb épületfelügyeleti rendszerbe integrálhatóak vezetékezés és védőcsövezés nélkül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szabályozók
Szabályozók
Épületgépészeti automatika
Épületgépészeti automatika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...