proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Schlüter® szárazszelepes bűzzárak a díjnyertes KERDI-LINE zuhany folyókákhoz és KERDI-DRAIN padlóösszefolyókhoz


2018. augusztus 03.

Akár tartósan is kiválthatják a hagyományos bűzelzárókat

Új Schlüter® szárazszelepes bűzelzárók padlózuhanyokhoz

Újfajta szabadságot élhetünk át az akadálymentes tusolókban, épített zuhanyokban. A belépőküszöbök, illetve a kiemelt zuhanytálcák már a múlté: ma már a tusoló integráns része a fürdőszobának és természetes, hogy akadálymentesen léphetünk be.
Schlüter®-KERDI-LINE-GTO szárazszelepes bűzzár

Schlüter®-KERDI-LINE-GTO szárazszelepes bűzzár
  Schlüter®-KERDI-DRAIN-R10 GT szárazszelepes bűzzár

Schlüter®-KERDI-DRAIN-R10 GT szárazszelepes bűzzár
  Schlüter®-KERDI-LINE-GTM szilikon szárazszelep

Schlüter®-KERDI-LINE-GTM szilikon szárazszelep

Az új, szilikon Schlüter®-KERDI-LINE-GTO és Schlüter®-KERDI-DRAIN-R10 GT szárazszelepes bűzzárak a ritkán használt lefolyórendszereknél (például üdülőkben) a szokásos, hagyományos vízes bűzzárak helyett alkalmazhatók KERDI-LINE vonalmenti vagy KERDI-DRAIN pontszerű padlóösszefolyóknál. Megakadályozzák az esetlegesen a bűzelzáró egység kiszáradása következtében fellépő bűzképződést. A legalább 0,4 l/s lefolyó-teljesítményükkel akár tartósan is kiválthatják a hagyományos vizes bűzzárakat. Ezek a külön rendelhető szárazbűzzárak tehát akár az új, akár a már beépített Schlüter folyókákhoz és padlóösszefolyókhoz megvásárolhatók. Egy egyszerű mozdulattal kicserélve a vizes bűzzárat, ideiglenesen vagy véglegesen helyettesíthetik azokat.

A Schlüter®-KERDI-LINE-GTO nem alkalmas a Schlüter®-KERDI-LINE-F/-VS/-VOS rendszerekhez.

A Schlüter®-KERDI-LINE-GTM szilikon szárazszelep a Schlüter®-KERDI-DRAIN-R10 GT és a Schlüter®-KERDI-LINE-GTO pótlására vagy cseréjére szolgál.


Amennyiben a Schlüter® szárazszelepes bűzelzárókkal kapcsolatban árajánlatot, katalógust vagy egyéb információt szeretne kérni a Schlüter-Systems KG Magyarországi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1124 Budapest, Pagony u. 7/A.
Telefon: +36 1 412 0189
Fax: +36 1 412 0190
E-mail:
Web: www.schlueter.hu
Kranabeth Gábor
magyarországi képviselő +36 30 456 1753
   
   
   
A több mint 50 éves Schlüter-Systems KG rendszertermékei új épületeken kívül felújításoknál is jól használhatók. Ilyenek a társasházak körfolyosói, vagy akár a régi szállodák és családi házak felújítása során felmerülő problémák a beépítési magasság, a szigetelés és a rétegrendek terén. Referenciák széles köre bizonyítja, hogy magyarországi partnerei is preferált építőipari gyártóként tartják számon a céget.
Kulcsszavak:  Schlüter®  szárazszelepes  bűzelzáró  Schlüter®-KERDI-LINE-GTO  Schlüter®-KERDI-DRAIN-R10  GT  Schlüter®-KERDI-LINE-GTM  szárazszelep  lefolyórendszer  pontösszefolyó  bűzzár