proidea.hu online termékinformációs katalógus

PowerTag - Vezeték nélküli fogyasztásmérő a Schneider Electric-től


2019. május 23.

1-es pontossági osztályú vezeték nélküli energiaérzékelő teljesítmény- és fogyasztásmérő

PowerTag vezeték nélküli fogyasztásmérő

Jellemzők
Szeretné tudni, hogy a fogyasztó vagy a megszakító hibája-e, amikor nem működik egy fogyasztó? A PowerTag® nem csak valós időben méri az fogyasztást és a teljesítményt, de felügyeli az eszközöket is, és leállás esetén azonnal értesítést küld okostelefonjára. Egyszerűen „rápillanthat” az alkalmazott megszakítókra bárhol és bármikor, és teljes mértékben kapcsolatban maradhat a vállalkozása működéséhez kulcsfontosságú eszközökkel és megmért értékekkel.

Fő tulajdonságok:

1. Kompakt kialakítás: Az Acti9 Smartlink és Compact NSX rendszerbe integrált PowerTag® (már meglévő panelekbe is beszerelhető) a piacon elérhető legkisebb olyan vezeték nélküli energiaérzékelő teljesítmény- és fogyasztásmérő, amely segít az elektromos eszközök felügyeletében. Kompakt méretének köszönhetően a PowerTag könnyedén beilleszthető minden már meglévő panelbe és nem foglal el helyet a DIN-sínen.

2. Egyszerűség: Az Acti 9 Smartlink összegyűjti a PowerTag által vezeték nélküli kapcsolaton küldött adatokat, és leegyszerűsíti az egyes megszakítók csatlakoztatását épületfelügyeleti rendszerhez, így pontos, sokoldalúan használható, valós idejű adatokat biztosít a tulajdonosok és a létesítménykezelők számára, amelyekkel javíthatják a létesítmény stratégiai fontosságú eszközeinek állapotát.

3. Vezeték nélküli: A PowerTag telepítéséhez nincs szükség további kábelekre – így a telepítési idő lecsökken néhány percre még a már meglévő panelekbe történő beszerelés esetén is.

4. Többé nincs szükség helyi kijelzőpanelre: az adatok valós időben megjeleníthetők okostelefonon vagy PC-n Wi-Fi-kapcsolaton vagy a vállalat hálózatán keresztül az Acti 9 Smartlink speciálisan kialakított, beágyazott weboldalainak köszönhetően.
 • Elfér a már meglévő panelekben: az Acti Smartlink segítségével akár 20 PowerTag egység is telepíthető.
 • Valós idejű elektromos fogyasztási adatokat potenciális problémák esetén pedig e-mailes figyelmeztetéseket biztosít az Acti 9 Smartlink segítségével.
 • Könnyű telepítés és üzembe helyezés: az ingyenes Acti 9 Smart Test szoftver segítségével.
 • Teljes és részleges energia, teljesítmény, fázisonkénti terheléskiegyenlítés, fázisonkénti áramerősség, fázisonkénti feszültség.
Előnyök
 • Kevesebb kábelezési hiba – helymegtakarítás
 • Nagysűrűségű mérés
 • Nincs szükség panelcserére – pénzmegtakarítás
 • Valós idejű döntések – kevesebb állásidő
 • 90%-kal rövidebb telepítési idő – hatékony és egyszerű
 • Helytakarékos – könnyen telepíthető – költségkímélő
 • Valós idejű adatokkal dolgozó felügyelet és irányítás a beágyazott weboldalakon és az e-mailes riasztásokon keresztül
 • Intelligens/hálózatba kapcsolt megszakítók, amelyek nem módosítják a kapcsolótábla lábnyomát
Alkalmazások
Épületek széles tartománya – a PowerTag telepíthető új épületekbe és már meglévő panelekbe is.

A Schneider Electric bemutatja aPowerTag-et, a világ legkisebb, vezeték nélküli teljesítménymérőjét:PowerTag általános bemutató:Hogy lehet egy már létező szekrényben PowerTag-et telepíteni:A PowerTag vezeték nélküli fogyasztásmérő termékismertetőit megtalálja pdf formátumban, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait több piaci szegmensben: az energia és infrastruktúra piacokon piacvezetőként, valamint az ipari folyamatok, épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén; csakúgy mint a lakossági alkalmazásoknál. Tevékenységével arra fókuszál, hogy az energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. Hitvallásával, hogy a magánszemélyek és a vállalatok is a legtöbbet érjék el energiájukkal, és 114.000 munkatársával 2008-ban több mint 18,3 milliárd Eurós eredményt ért el.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek a Mérők, távadók, áramváltók termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  SE  Powertag  vezeték  nélküli  energiaérzékelő  vezeték  nélküli  fogyasztásmérő  teljesítménymérő