proidea.hu online termékinformációs katalógus

PowerTag - Vezeték nélküli fogyasztásmérő a Schneider Electric-től


2019. május 23.

1-es pontossági osztályú vezeték nélküli energiaérzékelő teljesítmény- és fogyasztásmérő

PowerTag vezeték nélküli fogyasztásmérő

Jellemzők
Szeretné tudni, hogy a fogyasztó vagy a megszakító hibája-e, amikor nem működik egy fogyasztó? A PowerTag® nem csak valós időben méri az fogyasztást és a teljesítményt, de felügyeli az eszközöket is, és leállás esetén azonnal értesítést küld okostelefonjára. Egyszerűen „rápillanthat” az alkalmazott megszakítókra bárhol és bármikor, és teljes mértékben kapcsolatban maradhat a vállalkozása működéséhez kulcsfontosságú eszközökkel és megmért értékekkel.

Fő tulajdonságok:

1. Kompakt kialakítás: Az Acti9 Smartlink és Compact NSX rendszerbe integrált PowerTag® (már meglévő panelekbe is beszerelhető) a piacon elérhető legkisebb olyan vezeték nélküli energiaérzékelő teljesítmény- és fogyasztásmérő, amely segít az elektromos eszközök felügyeletében. Kompakt méretének köszönhetően a PowerTag könnyedén beilleszthető minden már meglévő panelbe és nem foglal el helyet a DIN-sínen.

2. Egyszerűség: Az Acti 9 Smartlink összegyűjti a PowerTag által vezeték nélküli kapcsolaton küldött adatokat, és leegyszerűsíti az egyes megszakítók csatlakoztatását épületfelügyeleti rendszerhez, így pontos, sokoldalúan használható, valós idejű adatokat biztosít a tulajdonosok és a létesítménykezelők számára, amelyekkel javíthatják a létesítmény stratégiai fontosságú eszközeinek állapotát.

3. Vezeték nélküli: A PowerTag telepítéséhez nincs szükség további kábelekre – így a telepítési idő lecsökken néhány percre még a már meglévő panelekbe történő beszerelés esetén is.

4. Többé nincs szükség helyi kijelzőpanelre: az adatok valós időben megjeleníthetők okostelefonon vagy PC-n Wi-Fi-kapcsolaton vagy a vállalat hálózatán keresztül az Acti 9 Smartlink speciálisan kialakított, beágyazott weboldalainak köszönhetően.
 • Elfér a már meglévő panelekben: az Acti Smartlink segítségével akár 20 PowerTag egység is telepíthető.
 • Valós idejű elektromos fogyasztási adatokat potenciális problémák esetén pedig e-mailes figyelmeztetéseket biztosít az Acti 9 Smartlink segítségével.
 • Könnyű telepítés és üzembe helyezés: az ingyenes Acti 9 Smart Test szoftver segítségével.
 • Teljes és részleges energia, teljesítmény, fázisonkénti terheléskiegyenlítés, fázisonkénti áramerősség, fázisonkénti feszültség.
Előnyök
 • Kevesebb kábelezési hiba – helymegtakarítás
 • Nagysűrűségű mérés
 • Nincs szükség panelcserére – pénzmegtakarítás
 • Valós idejű döntések – kevesebb állásidő
 • 90%-kal rövidebb telepítési idő – hatékony és egyszerű
 • Helytakarékos – könnyen telepíthető – költségkímélő
 • Valós idejű adatokkal dolgozó felügyelet és irányítás a beágyazott weboldalakon és az e-mailes riasztásokon keresztül
 • Intelligens/hálózatba kapcsolt megszakítók, amelyek nem módosítják a kapcsolótábla lábnyomát
Alkalmazások
Épületek széles tartománya – a PowerTag telepíthető új épületekbe és már meglévő panelekbe is.

A Schneider Electric bemutatja aPowerTag-et, a világ legkisebb, vezeték nélküli teljesítménymérőjét:PowerTag általános bemutató:Hogy lehet egy már létező szekrényben PowerTag-et telepíteni:A PowerTag vezeték nélküli fogyasztásmérő termékismertetőit megtalálja pdf formátumban, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electricnél hisznek abban, hogy az energiához és a digitális technológiákhoz való hozzáférés mindannyiunk alapvető emberi joga. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kisebb ráfordítással többet érjenek el, és biztosítsák az energiát mindig, mindenhol és mindenki számára. Olyan digitális energiaellátási és automatizálási megoldásokat kínálnak, amelyek növelik a hatékonyságot és a fenntarthatóságot. Integrált megoldásokban egyesítik a vezető energiahatékonysági technológiákat, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és a különféle szolgáltatásokat az otthonok, az épületek, az adatközpontok, az infrastruktúrák és a különböző iparágak számára. Minden eszközzel támogatják folyamatosan fejlődő, nemzetközi, nyílt közösségük kibontakozását, amelynek tagjai elkötelezettek legfőbb értékeik, a befogadó környezet és a szabad gondolkodás iránt.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek a Mérők, távadók, áramváltók termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  SE  Powertag  vezeték  nélküli  energiaérzékelő  vezeték  nélküli  fogyasztásmérő  teljesítménymérő