PowerTag - Vezeték nélküli fogyasztásmérő a Schneider Electric-től

1-es pontossági osztályú vezeték nélküli energiaérzékelő teljesítmény- és fogyasztásmérő

PowerTag vezeték nélküli fogyasztásmérő
PowerTag vezeték nélküli fogyasztásmérő

Jellemzők
Szeretné tudni, hogy a fogyasztó vagy a megszakító hibája-e, amikor nem működik egy fogyasztó? A PowerTag® nem csak valós időben méri az fogyasztást és a teljesítményt, de felügyeli az eszközöket is, és leállás esetén azonnal értesítést küld okostelefonjára. Egyszerűen „rápillanthat” az alkalmazott megszakítókra bárhol és bármikor, és teljes mértékben kapcsolatban maradhat a vállalkozása működéséhez kulcsfontosságú eszközökkel és megmért értékekkel.

Fő tulajdonságok:

1. Kompakt kialakítás: Az Acti9 Smartlink és Compact NSX rendszerbe integrált PowerTag® (már meglévő panelekbe is beszerelhető) a piacon elérhető legkisebb olyan vezeték nélküli energiaérzékelő teljesítmény- és fogyasztásmérő, amely segít az elektromos eszközök felügyeletében. Kompakt méretének köszönhetően a PowerTag könnyedén beilleszthető minden már meglévő panelbe és nem foglal el helyet a DIN-sínen.

2. Egyszerűség: Az Acti 9 Smartlink összegyűjti a PowerTag által vezeték nélküli kapcsolaton küldött adatokat, és leegyszerűsíti az egyes megszakítók csatlakoztatását épületfelügyeleti rendszerhez, így pontos, sokoldalúan használható, valós idejű adatokat biztosít a tulajdonosok és a létesítménykezelők számára, amelyekkel javíthatják a létesítmény stratégiai fontosságú eszközeinek állapotát.

3. Vezeték nélküli: A PowerTag telepítéséhez nincs szükség további kábelekre – így a telepítési idő lecsökken néhány percre még a már meglévő panelekbe történő beszerelés esetén is.

4. Többé nincs szükség helyi kijelzőpanelre: az adatok valós időben megjeleníthetők okostelefonon vagy PC-n Wi-Fi-kapcsolaton vagy a vállalat hálózatán keresztül az Acti 9 Smartlink speciálisan kialakított, beágyazott weboldalainak köszönhetően.
 • Elfér a már meglévő panelekben: az Acti Smartlink segítségével akár 20 PowerTag egység is telepíthető.
 • Valós idejű elektromos fogyasztási adatokat potenciális problémák esetén pedig e-mailes figyelmeztetéseket biztosít az Acti 9 Smartlink segítségével.
 • Könnyű telepítés és üzembe helyezés: az ingyenes Acti 9 Smart Test szoftver segítségével.
 • Teljes és részleges energia, teljesítmény, fázisonkénti terheléskiegyenlítés, fázisonkénti áramerősség, fázisonkénti feszültség.
Előnyök
 • Kevesebb kábelezési hiba – helymegtakarítás
 • Nagysűrűségű mérés
 • Nincs szükség panelcserére – pénzmegtakarítás
 • Valós idejű döntések – kevesebb állásidő
 • 90%-kal rövidebb telepítési idő – hatékony és egyszerű
 • Helytakarékos – könnyen telepíthető – költségkímélő
 • Valós idejű adatokkal dolgozó felügyelet és irányítás a beágyazott weboldalakon és az e-mailes riasztásokon keresztül
 • Intelligens/hálózatba kapcsolt megszakítók, amelyek nem módosítják a kapcsolótábla lábnyomát
Alkalmazások
Épületek széles tartománya – a PowerTag telepíthető új épületekbe és már meglévő panelekbe is.

A Schneider Electric bemutatja aPowerTag-et, a világ legkisebb, vezeték nélküli teljesítménymérőjét:PowerTag általános bemutató:Hogy lehet egy már létező szekrényben PowerTag-et telepíteni:A PowerTag vezeték nélküli fogyasztásmérő termékismertetőit megtalálja pdf formátumban, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 

A hírben szereplő termékek

PowerTag vezeték nélküli fogyasztásmérő
 
PowerTag vezeték nélküli fogyasztásmérő

Az Acti9 Smartlink rendszerbe integrált PowerTag® a piacon elérhető legkisebb olyan vezeték nélküli energiaérzékelő, amely segít az elektromos eszközök felügyeletében. A PowerTag® nem csak valós időben méri az fogyasztást és a teljesítményt, de felügyeli az eszközöket is, és leállás esetén azonnal értesítést küld okostelefonjára. Egyszerűen „rápillanthat” a használt megszakítókra bárhol és bármikor, és teljes mértékben kapcsolatban maradhat a vállalkozása működéséhez kulcsfontosságú eszközökkel. A PowerTag® telepíthető új épületekbe és már meglévő panelekbe is.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...