proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Panasonic oktatóközpont Budapesten


2011. szeptember 29.

Klíma termékek bemutatásának és a leendő oktatásoknak biztosít helyet

 
A Panasonic vállalatcsoport a közelmúltban nyitotta meg új regionális oktatóközpontját Budapesten, ahol klíma termékek bemutatását és műszaki oktatást tervez az érdeklődök számára.
A lakossági és kereskedelmi klíma kínálaton kívül megtekinthető a vállalat által a közelmúltban kifejlesztett levegő-víz hőszivattyú is, amely most kedvezményes áron érhető el.

A Panasonic új regionális oktatóközpontjában megtekinthetők a termékek üzemképes állapotban, a tervezők, nagykereskedők és a telepítők termékekhez, szereléshez- és a szervizeléshez kötődő ismeretekre tehetnek szert.

Olcsóbb fűtés, kevesebb károsanyag-kibocsátás, gyors beruházási megtérülés - röviden így foglalhatók össze a Magyarországon még kevéssé elterjedt hőszivattyúk előnyei. A Panasonic által kifejelsztett termékek kimagasló működési hatékonyságuknak köszönhetően hamar visszahozzák az energiaracionalizálásba fektetett pénzt.

A vállalat bruttó 87.500 (nettó 70.000 + áfa) forinttal csökkenti beruházásának megtérülési idejét 2011. december 31-ig tartó akciójával, amennyiben Panasonic Aquarea hőszivattyút vásárol. Érdeklődjön a megadott e-mail címen.

Az oktatóközpont megtekintéséhez időpont egyeztetés szükséges.


Ha meg szeretné tekinteni az oktatóközpontot, vagy bővebb információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Panasonic oktatóközpont
   
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
Kulcsszavak:  Panasonic  oktatóközpont