proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, öttagú RAVAK Moon mosdócsalád


2017. szeptember 21.

Pultra ültethető mosdó variációk, melyek geometriai alakja a kör

Elveszettnek érzi magát a megannyi mosdótípus, mosdócsalád között? Szeretné megtalálni az igazit, amely a fürdőszoba igazi éke lehet? A RAVAK legújabb, öttagú mosdócsaládja, a Moon készen áll arra, hogy kiszolgálja a legkülönbözőbb igényeket.
A RAVAK egyik legizgalmasabb újdonsága a Formy mosdópultra ültethető, öttagú Moon mosdócsalád, amelynek kellemesen kerek, modern formatervezése rímel az idei trendekre, miközben finom íveivel és időtálló minőségével egyaránt képes klasszikus darabként funkcionálni. A mosdók körvonalait a kör geometriai alakja és annak változatai ihlették. Egyszerű formavilágának köszönhetően könnyedséget áraszt, aminek jóvoltából minden modern fürdőszoba új arculatban részesülhet, felfrissülhet könnyedsége által.
Miért érdemes Moon mosdót választani?
  • Öttagú mosdócsalád, amely elérhető kör, félhold, ovális és szabálytalan körvonalú verzióban.
  • Sokoldalú megoldásokat és variációkat kínál.
  • Progresszív, minőségi alapanyagból, dolomit alapú öntött műmárványból készül valamennyi, így rugalmas, erős és könnyen karbantartható a teljes mosdócsalád.
  • Strapabíró és kellemes tapintású, jól pakolható.

Csaptelepek a Moon mosdóhoz

A szakmai, technikai és stílusbeli szempontokat figyelembe véve a következő magas, álló mosdó csaptelepeket javasolják a Moon mosdócsaládhoz a RAVAK kínálatából:
  • 10° koncepció álló mosdócsaptelepei
  • Chrome koncepció mosdócsaptelepei
  • fali süllyesztett csaptelepek
A Moon mosdók és a Formy mosdópultok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Telefon: +36 1 223 1316
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Kulcsszavak:  RAVAK  mosdók  mosdó  mosdócsalád  pultra  ültethető  mosdópult  formy  kör  alakú  öntött  műmárvány