proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Milliken Fractals modul szőnyegpadló kollekció a Decor Floor kínálatában


2019. június 07.

Az új kollekció két egymással harmonizáló design-ban, kizárólag plank formátumban érhető el

A szakmai berkekben jól ismert Clerkenwell Design Week keretin belül a kiemelkedő szőnyeg gyártó minden évben előrukkol pár új kollekcióval, a siker pedig minden esetben garantált. A cég a kezdetektől missziójaként kezeli a környezettudatos gyártást, törekszik a fenntarthatóságra és mára a végfelhasználók jóllétét is prioritásként kezeli a gyártástechnológiai fejlesztései során.

Ez köszön vissza az új kollekció design elemeiben: az ember és a természet kapcsolata, amit oly nagy becsben tart a Millliken. A kollekció mintázata természeti formák átalakulását, transzformációját jeleníti meg az idő múlásával. Ahogy a kor haladtával az ásványok, természetes nyersanyagok törnek, repednek, széttagolódnak, úgy jönnek létre új, addig ismeretlen mintázatok.

Két egymással harmonizáló design-ban és kizárólag plank formátumban érhetők el a kollekció darabjai.

Milliken Fractals modul szőnyegpadló

Milliken Fractals modul szőnyegpadló Milliken Fractals modul szőnyegpadló Milliken Fractals modul szőnyegpadló Milliken Fractals modul szőnyegpadló
A Milliken Fractals modul szőnyegpadló letölthető katalógusáért és műszaki adataiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Decor Floor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G.
Telefon: +36 1 246 2312
Fax: +36 1 247 0768
E-mail:
Web: www.decorfloor.hu
Decor Floor ügyfélszolgálat
   
   
   
   
A Decor Floor Kft. 1997-ben alakult, a mai napig 100% magyar tulajdonban van. A cég fő tevékenysége a közületi felhasználásra alkalmas hideg- és melegpadló burkolatok gyári képviselete és nagykereskedelme. Vásárlóik azon beruházók, generálkivitelezők, akiknek fontos, hogy magas színvonalú burkolóanyagokat és szolgáltatást kapjanak. Szolgáltatásuk nem merül ki az értékesítésben, a projekteket végigkövetik a tervezéstől egészen a használatig. Tervezési szinten tanácsadás az építészeknek az anyagok kiválasztásban, elsődleges figyelemmel a használat során felmerülő problémák kivédésére (tisztántarthatóság, igénybevételnek megfelelő anyag kiválasztása).
Márkanevek: Milliken, Modulyss, Florim, Floorgres, Rex, Cerim, Laminam, Gerflor
Hír
Milliken Poise - új modul szőnyegpadló kollekció
2019.06.13    
További hírek a Szőnyegpadlók termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Decor  Floor  Milliken  Fractals  modulszőnyeg  szőnyegpadló  modul