proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Lamella 300 sávos fa álmennyezet


2019. február 26.

A lamella-rendszer pontos, moduláris kialakítást tesz lehetővé

Új Lamella 300 sávos fa álmennyezet

A Lamella 300 fa álmennyezetek főbb felhasználási területei az irodaházak, a bevásárló központok és minden olyan közösségi tér, ahol fontos az álmennyezeti tér átszellőzése. Tartós és megbízható, esztétikailag diszkrét. Hangsúlyt kapnak a természetes anyagok, így letisztult, modern belső terek alakíthatók ki.
A változó lécméret, a lécek közötti távolság, valamint a panel hátsó részén található szigetelési és üregmélység szabályozza a hangelnyelést. A sávos elemek szerelése könnyű, T24-es tartószerkezetre függesztve alkalmazható. Az egyedülálló felfüggesztési rendszer gyors fel- és leszerelést tesz lehetővé.

Új Lamella 300 sávos fa álmennyezet

Új Lamella 300 sávos fa álmennyezet

A Lamella 300 fa sávos álmennyezet letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az EuroTrend 2000 Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi J. u. 162.
Mobil: +36 30 383 1619
E-mail:
Web: www.femmennyezet.hu
Web: www.famennyezet.hu
Turai János
cégvezető  
   
   
   
Az EuroTrend 2000 Bt. fém álmennyezetek értékesítésével több, mint tíz éve foglalkozik. Ez idő alatt olyan szakértelemre, illetve szaktudásra tett szert, hogy az értékesítés mellett tanácsadóként segítséget nyújt tervezési, kivitelezői kérdésekben és projektekben. Mára Európa több országában többéves, jól funkcionáló együttműködést épített ki cégekkel, amelynek révén több nagynevű gyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. Kisebb volumenű beruházásoktól a több száz négyzetméteres projektekig vállal beszerzést, melyet a jelentősebb referenciái jól példáznak.
Márkanevek: Integra
Kulcsszavak:  Lamella  300  sávos  fa  álmennyezet