Új Internorm high-end bejárati ajtók

Új Internorm high end bejárati ajtók

Különleges designt teremtenek otthonában

Egyedülálló design, egyediség és magas minőség teszik az Internorm bejárati ajtókat egészen különlegessé. Meghatározzák az első benyomást, és kiegészítik minden ház építészetét. A hazatérés különleges érzéséért.

Az Internorm új designer ajtóit Denis Vesel designerrel együttműködve alkották meg és a high-end ajtódesignt magas minőséggel kapcsolták össze, ami meghaladja a szokásos piaci normákat. Kiváló betörésvédelem, optimális hőszigetelés és a legmagasabb minőségű kivitelezés biztosítja minden Internorm bejárati ajtó biztonságát és tartósságát.

Új Internorm high end bejárati ajtók
Új Internorm high end bejárati ajtók

Design
Design az idő ritmusára. Az Internorm a folyamatos továbbfejlesztés és a tervezőkkel való együttműködés révén igyekszik különleges életérzést teremteni a saját otthonában.

Egyediség
A különböző kialakítások és ajtórendszerek, valamint a kilincsek, színek, oldalvilágítók és üvegek széles választéka teszi ajtaját egyedi darabbá, amelyet csak az Ön számára gyártanak. Az Internorm ablakokkal tökéletesen harmonizálnak az ajtók.

Minőség
Az Internorm ajtók teljesítik, amit ígérnek, nemcsak a biztonság, hanem a tartósság tekintetében is. Az ajtókat mindig a legmagasabb minőségi szabványok szerint fejlesztik a nagyobb lakókomfort érdekében - és 100%-ban "Made in Austria".

A bejárati ajtó minden ház névjegye. Az Internormnál csak kiváló minőségű, egyedi darabokat kap, amelyeket gondossággal készítenek Önnek. Különös figyelmet fordítanak az exkluzív megjelenésre, amely illeszkedik az Internorm ablakokhoz.

Az emberek biztonságban szeretnék érezni magukat a saját otthonukban, és ebben a bejárati ajtó fontos szerepet játszik. Ezért a biztonság és a betörésvédelem témája a legfontosabb. Minden ajtó alapfelszereltségként bevált többpontos zárakkal van felszerelve, és kérésre további biztonsági rendszerek is rendelkezésre állnak. Így védheti meg hatékonyan családját és otthonát.

A hírben szereplő termékek
AT 410 alumínium bejárati ajtók AT 400 alumínium bejárati ajtók Internorm AT 310 alumínium bejárati ajtók AT 200 alumínium bejárati ajtók
 
Internorm alumínium bejárati ajtók
4 termék

A bejárati rész közvetíti az első benyomást a ház tulajdonosairól - hogy inkább a moden designt részesítik-e előnyben vagy inkább a klasszikus eleganciát A főbejárati ajtók jelentősen hozzájárulnak az első benyomáshoz, mert sokféle színben és kivitelben lehet kialakítani. Az alumínium bejárati ajtók nem csak a kialakításokban és színválasztásokban kínálnak széles választékot, ezek az ajtók ráadásul könnyen ápolhatóak és hosszú élettartamúak. Kiváló minőségű alumínium alapanyag gondoskodik a tökéletes hő- és hangszigetelésről, valamint az időjárás elleni védelemről is.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...