Új Interface szőnyeg kollekciók

Új Interface szőnyeg kollekciók

Az Interface bemutatta az első szén-dioxid-negatív szőnyegpadlóit

Az Embodied Beauty és a Flash Line kollekciók tervezésekor, a stílus megőrzése mellett, a bolygó egészségét és az ökológiai lábnyom csökkentését tartották szem előtt.

A Embodied Beauty kollekcióban számos, gyönyörű mintájú szőnyegpadló található – többek között az első szén-dioxid-negatív (cradle-to-gate) termék három egyedi stílusban – Shishu Stitch, Tokyo Texture és Zen Stitch - mely bizonyítja, hogy a design-ra és a fenntarthatóságra való törekvés már nem lehetetlen.

A kollekciót a japán ikigai koncepció ihlette, jelentése a "lét értelme", amely a másokkal és a természettel való kapcsolaton keresztül a jóléthez és a boldogsághoz kapcsolódik. Az ikigai az egyszerűség megbecsülésére és a mulandó dolgok elfogadására tanít. 

A kollekció a nyugodt, tompa szürke árnyalatok meleg és hideg tónusai mellett a természetes színeket is magában foglalja, amelyek csodálatos belső terek kialakítására ihletik a tervezőt. A Simple Sash, a Sashiko Stitch és a Vintage Kimono az antik textíliák finom szépségét idézi, és ideális társai a Zen Stitch szabálytalan rácsos textúrájának. A Geisha Gather egy modern, szőtt grafika, amely hozzájárul, hogy egyedi zen-szerű mintákat hozzon létre. A Tokyo Texture és a Shishu Stitch természetes organikus textúrával és lágy, finom csíkozással jelenik meg a kollekcióban.

Interface Embodied Beauty szőnyeg kollekció
Új Interface szőnyeg kollekciók

A Flash Line kollekció inspirációja mögött az Interface innovációval és fenntartható gondolkodással eltöltött több mint 25 év tapasztalata áll.

A speciális fonalak és egyedi tűzési technika az új CQuest ™ BioX hátlappal ötvözve, megszületett az első karbonnegatív (cradle-to-gate) Microtuft szőnyegburkolat. Mintázatát azok a drámai fénysávok ihlették, amelyek éjszaka, nagy expozíciójú vakut használva keletkeznek a fényképezőgépen.

Interface Flashline szőnyeg kollekció
Új Interface szőnyeg kollekciók

Az Ice Breaker szőnyegkollekciót 16 új, merész színnel bővítette az Interface amerikai modulszőnyeg gyártó cég.  Az ismert semleges és kellemes szürke alapszínek mellett a vízkék, mohazöld, barack és tompa rózsaszín árnyalatokkal egészült ki a paletta. Az Ice Breaker finom és látszólag véletlenszerű vonalai és az új színpompás megjelenés lehetővé teszik izgalmas, ugyanakkor letisztult terek és zónák átmenet nélküli kialakítását az egylégterű irodákban

A szőnyegpadló-kollekció kedvező áron kapható és teljes életciklusát tekintve karbonsemleges.

Interface Ice Breaker szőnyeg kollekció
Új Interface szőnyeg kollekciók

 

A hírben szereplő termékek
Interface Ice Breaker modulszőnyeg
 
Interface Ice Breaker modulszőnyeg

Az Ice Breaker semleges és kellemes szürke alapszíne az új vízkék, mohazöld, sárga és rózsaszín árnyalatokkal kiegészítve merész belső terek kialakítását teszi lehetővé. Az Ice Breaker sorozat alapeleme a CQuest™Bio hátlap. A CQuest™Bio hátlap biokompozit, bioalapú és újrahasznosított anyagokból készült. Ezek az anyagok önmagukban mérve nettó karbonnegatívak. A szőnyegpadló-kollekció kedvező áron kapható és teljes életciklusát tekintve karbonsemleges.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Interface Embodied Beauty modulszőnyeg
 
Interface Embodied Beauty modulszőnyeg

A japán ikigai koncepció ihlette kolleckció az Embodied Beauty, három szén-dioxid-negatív terméket tartalmaz; Shishu Stitch, Tokyo Texture és a Zen Stitch. A kollekció nyugodt, csendes, meleg és hideg tónusokat ölel fel a természetes színek mellett, változatos designban. A Simple Sash, a Sashiko Stitch és a Vintage Kimono az antik textíliák finom szépségét idézi fel, és szabálytalan rácsos textúrájával ideális társaik a Zen Stitch számára. A Geisha Gather egy modern, szövött grafika, amely hozzájárul a zen-szerű mintáinak elkészítéséhez. A Tokyo Texture és a Shishu Stitch organikus textúrájú, puha, finom vonalakkal merít a természetből.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Interface Flash Line modulszőnyeg
 
Interface Flash Line modulszőnyeg

A Flash Line az első karbon negatív (cradle-to-gate) Microtuft szőnyegburkolat, az CQuest™Bio X hátlappal ötvözve. Ez a kollekció óriási ugrást jelent egy fenntarthatóbb jövő felé. A kollekciót "szín villanások" jellemzik. Mintázatát azok a drámai fénysávok ihlették, amelyek az éjszakai nagy expozíciójú vakut használva keletkeznek a fényképezőgépen. Egyszerű, de mégis játékos tereket hozhatunk létre vele.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szőnyegpadlók
Szőnyegpadlók
Heterogén pvc burkolatok
Heterogén pvc burkolatok
Homogén pvc burkolatok
Homogén pvc burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...