Új HL635N kontrollakna, szivárogtató szekrény műanyag kerettel és ráccsal

Alkalmas teraszokhoz, kavicsolt tetőkhöz és zöldtetőkhöz

A zöldtetők nemcsak optikailag vonzóbbak és javítják az életminőséget, hanem fontos hozzájárulást jelentenek természetünk és környezetünk védelméhez is. Segítik a víz tárolását a tetőn, kiszűrhető a zaj és a por, kiegyenlíthető a hőmérsékletkülönbség. Ezenkívül a zöldtetők élőhelyet biztosítanak a növényeknek és az állatoknak.

A zöldtetők tervezése és szerelése során alkalmazott vízelvezető rendszerekre szigorúbb követelmények vonatkoznak, mint a klasszikus tetőszerkezetek esetén. A lapostetők, zöldtetők lefolyóitól távol kell tartani a termőréteg alkotóelemeit, a lombot és kavicsot, hogy biztosítva legyen az esővíz folyamatos és megfelelő elvezetése.

Az új HL635N kontrollakna és szivárogtató szekrény biztonságos és könnyű hozzáférést, tisztítási, karbantartási lehetőséget biztosít minden tető- és teraszlefolyóhoz.

HL635N kontrollakna, szivárogtató szekrény műanyag kerettel és ráccsal
HL635N kontrollakna, szivárogtató szekrény műanyag kerettel és ráccsal

A kontrollakna test fűrésszel könnyen méretre vágható, amit ezután a lefolyó lombkosara fölé helyezünk el. Az szivárogtató akna magassága 205 mm. Ezért hosszabbítás nélkül is elég magas lehet az intenzív zöldtetőkhöz. Azonban ennél magasabb termőrétegek esetén az akna a 150 mm magasságú HL636N toldógyűrűk segítségével tovább magasítható. Így az akna magassága tetszőleges szintig növelhető. A kamra oldalán található tágas nyílások garantálják, hogy a vízszállító felületen hatékony vízelvezetés valósuljon meg.

A HL635N kontrollakna csavarral rögzíthető műanyag ráccsal kerül szállításra. Ez a modell kifejezetten a zöld- és kavicsolt lapostetőkre, teraszokra alkalmas. A HL635N.0 (rács nélküli modell) a HL0635N.2 horganyzott acél ráccsal kombinálva nagy teherbírású területeken használható (L15 terhelési osztály, max. 1,5 t). A HL0635N.3 egy perforáció nélküli műanyag fedlap, amelyet például retenciós tetőkre terveztek.​

A hírben szereplő termékek
HL635N kontrollakna, szivárogtató szekrény kavicsolt lapostetőhöz
 
HL635N kontrollakna, szivárogtató szekrény

A HL635N műanyag kontrollakna és szivárogtató szekrény teraszoknál, kavicsterhelésű lapostetőknél és zöldtetőknél biztosít könnyű hozzáférhetőséget a lefolyók tisztítási és karbantartási munkáinak elvégzéséhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Tetőösszefolyók, tetőfolyókák, tetővíztelenítő rendszerek
Tetőösszefolyók, tetőfolyókák, tetővíztelenítő rendszerek
Zöldtetők
Zöldtetők
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Vízszigetelések
Vízszigetelések
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...