Az új Herman Miller Cosm irodaszék mérföldkő az üléskomfort és az ergonómia területén

A forradalmi technológia titka a mechanika, a keret és a felfüggesztés ergonómikus összehangoltsága

A Herman Miller az egész világot - beleértve saját magát is – felülmúlta legújabb fejlesztésével, a Cosm irodaszékkel, amely ismét új mérföldkő az üléskomfort és az ergonómia területén. A Cosm el is nyerte a legjobb innováció, az Ait Design Innovation díját az irodavilág legnagyobb seregszemléjén, az Orgatec szakvásáron.

Amerikában a legnagyobb példányszámban eladott, a Modern Művészetek Múzeumában is kiállított, már igazi design ikonnak számító Aeron szék 1994-es megjelenése óta a Cosm most újabb áttörést jelent az irodaszékek piacán. Hiszen a Cosm gyökeres ellentéte az Aeron széknek: míg az Aeron széken többféle beállító kart kell használnunk ahhoz, hogy pontosan igazodjon testalkatunkhoz, és mozdulatainkhoz, addig a Cosm automatikusan követi mozgásunkat és testünk forgási pontjait. A bonyolult kutatások eredménye egy igazán egyszerűen használható szék, amelynek csupán az ülésmagasságát és a karfamagasságát kell beállítani, és olyan üléskényelmet teremt passzív ergonómiájával, mint a karos szabályozással működő székek.

Az Auto-Harmonic Tilt mechanika a piacon lévő más automatikusan testsúlyhoz igazodó székekkel szemben hátradőléskor nem emeli fel a benne ülő személy lábát. Amíg az Aeron egy személynek a széke, addig a Cosm több személynek a széke. A német Studio 7.5 tervezői a Cosm tudásának és know-how-jának megfelelő formába is öntötték a széket, az ülőlapja és a háttámlája nem két külön részből áll, hanem egybefüggő felületet alkot és a gerincoszlopot megtámasztva folyamatos kapcsolatot tart fenn a háttal.

A szék másik különleges újítása a „leaf arm”, a levél kartámla, amely ha egyenesen ülünk benne, akkor kényelmes párna a könyökünknek, ha pedig hátradőlünk, akkor megtámasztja a karunkat. A befelé hajló kartámla egyedülálló design, amely könnyedén becsúsztatható az asztallap alá, emellett használója is bármilyen beállítás nélkül változtathatja meg rajta karja helyzetét. A szék monokróm megjelenése is igazi technikai kihívást jelentett, hiszen egyforma színárnyalatot kapnak a Cosm fém, műanyag és textil részei.

A Herman Miller irodaszéket feburárban 30% kedvezménnyel kínálja az Europa Design.Herman Miller Cosm irodaszék
Herman Miller Cosm irodaszék
Galéria

Herman Miller Cosm irodaszék
Herman Miller Cosm irodaszék
Galéria

A Herman Miller Cosm irodaszék letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az Európa Design munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Herman Miller Cosm irodaszék

Az egyedülálló Auto-Harmonic Tilt TM technológia azonnal, egyedi beállítást nélkülözve biztosítja a felhasználó testének, testtartásának és ülő helyzetének megfelelő egyensúlyát. A forradalmi technológia titka a mechanika, a keret és a felfüggesztés ergonómikus összehangoltsága, mely fokozza a teljes kényelem élményét a hát dinamikus, megszakítás nélküli támogatásával.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

30% kedvezmény a Herman Miller Cosm székekre
Az akció egész februárban tart
30% kedvezmény a Herman Miller Cosm székekre

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...