proidea.hu online termékinformációs katalógus

30% kedvezmény a Herman Miller Cosm székekre


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. február 07.

Az akció egész februárban tart

A 2018-as Salone del Mobile kiállítással egy időpontban debütált a Herman Miller „For you Everyone” elnevezésű, a berlini Studio 7.5 által tervezett irodaszéke, a Cosm. A kézzel készített prototípust egy új technológia segítségével fejlesztették tökélyre, amely alumínium por és gyanta ötvözetét alkalmazza a funkcionális modellek kialakításához, mely mérnökök és tervezők évtizedes munkáját dícséri.

Az egyedülálló Auto-Harmonic Tilt TM technológia azonnal, egyedi beállítást nélkülözve biztosítja a felhasználó testének, testtartásának és ülő helyzetének megfelelő egyensúlyát. A forradalmi technológia titka a mechanika, a keret és a felfüggesztés ergonómikus összehangoltsága, mely fokozza a teljes kényelem élményét a hát dinamikus, megszakítás nélküli támogatásával.

A Herman Miller COSM irodaszéket egész februárban 30% kedvezménnyel kínálja az Europa Design.

A COSM székről bővebben olvashat ebben a hírben.

Herman Miller Cosm irodaszék
Herman Miller Cosm irodaszék

A Herman Miller Cosm irodaszék letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az Európa Design munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
Telefon: +36 1 274 000 1
E-mail:
Web: www.europadesign.hu
Feuertag Ottó
alapító tulajdonos  
   
   
Az 1994-ben alapított cég alappillérét a világ 2. legnagyobb irodabútor gyára, a Herman Miller termékei képezik. Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviselik. A latinos stílus kedvelőinek olasz kínálatukból a Sitland gyár szinkronmechanikás székeit, az olasz Alea, valamint a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, exkluzív irodaberendezéseit, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzák. A berendezés kialakítása során ügyfeleik tervezőinek bevonásával egyaránt figyelembe veszik az irodai és más közületi terekre vonatkozó nemzetközi trendeket és kiemelt hangsúlyt helyeznek az ergonómiai komfortra, a tér akusztikájának a javítására, amely kulcsa a hatékony munkavégzésnek. Ennek tudományos alátámasztásaként irodájuk a Well Certification rendszerében elsőként lesz minősített Magyarországon, így ezentúl tanácsadást is nyújtanak megrendelőiknek, ingatlanos és tervező partnereiknek.
Márkanevek: Wilkhahn, Herman Miller, Dencon, Barrisol, Metalco
Hír
Az új Herman Miller Cosm irodaszék mérföldkő az üléskomfort és az ergonómia területén
2019.02.07    
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Herman  Miller  Cosm  irodaszék  akció  ergonómia  üléskomfort