Új hajdu HPAW monoblokk hőszivattyú

Energiahatékonyság 3 az 1-ben

Az energiahatékonyság jegyében az idei évtől lehetőség nyílik arra, hogy jelentős állami támogatás igénybevételével korszerűsítsük lakóházunk fűtését, hűtését, melegvíz ellátását. Ehhez kínál kézenfekvő megoldást a hajdu új termékcsaládja, a HPAW levegő-víz fűtési hőszivattyúk.
Beruházásunk pár éven belül sokszorosan megtérülhet, ha igénybe vesszük a kedvezményes GEO vagy H hőszivattyús tarifa valamelyikét.

Új hajdu HPAW monoblokk hőszivattyú
Új hajdu HPAW monoblokk hőszivattyú

A hajdu HPAW levegő-víz fűtési hőszivattyúi korszerű R32-es hűtőközeggel működnek, azaz nem károsítják az ózonréteget.
A termékek 4, 6, 8, 10 kW-os egyfázisú, valamint 12, 14, 16 kW-os háromfázisú kivitelben kaphatóak. Monoblokk kialakításúak, azaz nincs külön beltéri egységük. Minden alkotóelem a kültéri egységben van elhelyezve. Ennek köszönhetően a készülék gyorsan, könnyen telepíthető, csak a vízcsatlakozást kell kialakítani. Meglévő rendszerek esetében a megfelelő tervezést követően minimális a szükséges átépítési munka, és a telepítéshez nincs szükség F-gáz vizsgával rendelkező szakemberre. Karbantartásuk roppant egyszerű.

Valamennyi készülék széles működési tartománnyal rendelkezik. Ezek a hőszivattyúk képesek teljesítményük 100%-ban történő leadására egészen -7 °C külső hőmérsékletig, akár 55 °C előremenő fűtővíz mellett is, így meglévő radiátoros központi fűtések korszerűsítésére is kiváló megoldást jelentenek.
Optimális esetben akár a felvett teljesítményük több mint négyszeresét le tudják adni hasznos teljesítményként.

STXL 400-900 C indirekt fűtésű forróvíztároló
STXL 400-900 C indirekt fűtésű forróvíztároló

A hajdu hőszivattyúk kompatibilisek más külső hőforrásokkal is, mint például napkollektor, vízmelegítő bojler, gázkazán. Az egyes rendszerek vezérlési megoldásaitól függően könnyen illeszthetőek más rendszerelemekhez, de széles tartományok között, önmagukban is ki tudnak szolgálni minden igényt.

A hajdu HPAW egy integrált rendszer, amellyel nem csak a belső tér felmelegítését biztosíthatjuk, hanem annak hűtését is.

Sőt, ezekkel egyidőben megfelelő mennyiségű használati melegvíz előállításra is lehetőségünk van oly módon, hogy a hőszivattyú által előállított hőt indirekt forróvíztárolóba vezetjük.

A hőszivattyúhoz tartozó távszabályozón keresztül könnyedén be tudjuk állítani a készüléket.

A vezérlést mindemellett Wifi kapcsolattal, mobiltelefonunkon keresztül bármikor programozni tudjuk távolról is.

Mobiltelefonon keresztül programozható vezérlés
Mobiltelefonon keresztül programozható vezérlés

A kétzónás szabályzás nagyobb rugalmasságot biztosít, ezáltal abszolút kényelmessé válik a készülék működése, amely a külső időjárást is figyelembe veszi. Összesen 32 db előre programozott, kiválasztható működési görbe érhető el a vezérlésben. A kétzónás szabályozás csökkenti a vízszivattyú ciklusidejét, így energiát spórol.

A hajdu terméke rendelkezik a modern hőszivattyúk valamennyi előnyével. DC inverteres technológiája biztosítja azt, hogy a berendezés mindig a leghatékonyabban nyújtson meleget a család számára akár -25 °C-os külső hőmérséklet mellett is. A hajdu készülékei sokkal csendesebbek és hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos, ON/OFF rendszerű kompresszoros hőszivattyúk.
Energiafogyasztását tekintve a hajdu HPAW típusú készülék a piacon található levegő-víz hőszivattyúk élmezőnyébe tartozik.

A hírben szereplő termékek
hajdu HPAW hőszivattyú - 4/6 kW
 
hajdu levegő-víz fűtési/hűtési hőszivattyúk

A hajdu HPAW levegő-víz hőszivattyú komplett megoldást nyújthat fűtésre, hűtésre, használati melegvíz előállításra, széles környezeti tartományban. Ideális megoldás meglévő és új építésű ingatlanok korszerű és környezetkímélő fűtési és klimatizációs rendszerének kiépítéséhez, vagy korszerűsítéséhez. Kiegészíthető akár hagyományos, gáz, vagy más fűtési rendszerekkel is. Monoblokk kialakítású, a hőszivattyú és a hydrobox egy készülékházban helyezkedik el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
A hajdu HPAW levegő-víz hőszivattyúk alkalmazási lehetőségei
A hajdu HPAW levegő-víz hőszivattyúk alkalmazási lehetőségei
Komplett megoldást nyújtanak fűtésre, hűtésre, használati melegvíz előállításra
A hajdu HPAW levegő-víz hőszivattyúk alkalmazási lehetőségei
Kategóriák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...