Az új Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezés több funkciót és még elegánsabb megjelenést kínál

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A letisztult formanyelv és a magas minőségű anyagok mellett rendkívül egyszerű, intuitív módon kezelhető funkciókkal rendelkezik

A Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezés 2013-as piaci bevezetése óta egyszerű és gyors beszerelhetőségével nyűgözi le a vízvezeték szerelőket. A Geberit az AquaClean termékcsaládot most az új AquaClean Selával egészíti ki, amely több funkciót és még elegánsabb megjelenést kínál.

A Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezés hat éve sikeresen teljesít a piacon, és időtlen-letisztult formai kialakításának köszönhetően nagy népszerűségnek örvend az építtetők és végfelhasználók körében. Emellett a termék gyors és egyszerű telepíthetősége miatt a vízvezeték-szerelőket is meggyőzte. A Geberit a régi AquaClean Selát egy új modellre cseréli. A Christoph Behling designer által tervezett higiéniai berendezés elegáns külsejével és egyértelmű formanyelvével kiválóan illeszkedik csaknem minden fürdőszobai környezetbe.

Személyes higiénia vízzel

Az új AquaClean Sela innovatív technológiával felszerelt, kiváló minőségű alapanyagokból készült, és az intim higiéniához egy Geberit higiéniai berendezés klasszikus funkcióit nyújtja. Ehhez hozzátartozik az egyedülálló WhirlSpray zuhanytechnológia, amely rendkívül gyengéd és alapos tisztítást biztosít. A higiéniai berendezés diszkrét irányfénnyel mutatja éjszaka a hozzá vezető utat, megkönnyítve a felhasználó számára a későbbi gyors visszaalvást. Az intuitív távműködtetőn keresztül minden adat rögzítése elvégezhető egyetlen kézzel. A személyes beállítások lehívásához egyetlen gombnyomás elegendő. Ezenkívül a funkciók a Geberit-alkalmazással kényelmesen vezérelhetők okostelefonról is.

Tökéletes higiénia

A Geberit AquaClean Sela a roppant csendesen és hatékonyan működő TurboFlush öblítési technológiával van felszerelve, ami az AquaClean Mera bevezetésével már sikeresen bizonyított a piacon. Ez sokkal könnyebbé teszi a tisztítást és tökéletes higiéniát biztosít. Az optimálisan irányított vízáramlásnak köszönhetően az egész WC-kerámia kiöblítésre kerül. Mivel nincs pereme, nincsenek olyan rejtett részek, ahol lerakódások tudnak képződni. Ezen túlmenően a könnyen tisztítható, karcálló, speciális Geberit KeraTect® máz a kerámiafelületek hosszú távú védelméről gondoskodik. A jóformán pórusmentes, rendkívül sima felület véd a baktériumoktól és kórokozóktól, valamint egyszerűen és hatékonyan tisztán tartható. Továbbá a gyorskioldó funkció, amivel a WC-ülőke és -fedél nagyon egyszerűen, egy kézmozdulattal levehető, szintén hozzájárul ahhoz, hogy tisztítása gyerekjáték legyen.

Az öblítőperem nélküli WC-kerámia könnyen tisztítható
Az öblítőperem nélküli WC-kerámia könnyen tisztítható


Újonnan kifejlesztett átfolyós melegvíz készítés

Egy további újdonság, amivel az AquaClean Sela büszkélkedhet, a Geberit által kifejlesztett átfolyós melegvíz készítés. Ez nemcsak azt biztosítja, hogy a melegvíz gyorsan rendelkezésre áll, hanem azt is, hogy a vízhőmérséklet a zuhanyfunkció működésének teljes időtartama alatt állandó marad. Egy hagyományos vízmelegítővel szemben az átfolyós melegvíz készítés arról is gondoskodik, hogy a zuhanyfolyamat kizárólag friss víz felhasználásával történjen, és csak olyan mennyiségben, amennyi szükséges. Egy másik előny, hogy az átfolyós melegvíz készítést kifejezetten kemény vízhez tervezték. Az integrált, automatikus vízkőmentesítő funkció révén minden vízvezető elemről eltávolításra kerülnek a lerakódások, lehetővé téve ezáltal, hogy az AquaClean Sela teljesítőképessége újra teljes mértékben helyreálljon. Ez garantálja a higiéniai berendezés hosszú élettartamát.

Könnyű beszerelés és tisztítás

Mint ahogy a Geberit berendezéseknél megszokott, az új AquaClean Sela is gyorsan és egyszerűen telepíthető egyetlen szerelő által. Az összes műszaki alkotóelemet egy kompakt, funkcionális egységbe integrálták, ami felülről van a kerámiába helyezve, így szervizeléskor is igen könnyen elérhető. A higiéniai berendezés ezáltal a kerámiarögzítéshez is kényelmes hozzáférést nyújt a beszerelés során.
A Geberit AquaClean Selát olyanra tervezték, hogy a folyamatos tisztítást és karbantartást elvégezheti közvetlenül az ügyfél.

A higiéniai berendezés teljes technológiája gyorsan
és egyszerűen beszerelhető
A higiéniai berendezés teljes technológiája gyorsan és egyszerűen beszerelhető


A Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezéssel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Geberit AquaClean higiéniai berendezések
 
Geberit AquaClean higiéniai berendezések

A Geberit AquaClean higiéniai berendezés egy WC-kerámiára szerelhető megoldás. Modelltől függően a Geberit AquaClean különböző hozzáadott funkciókkal felszerelt. Ez magában foglal például egy oszcilláló vízpermetet a különösen alapos tisztálkodásért, egy vízpermetet hölgyeknek a gyengéd és intim személyes higiéniáért, egy meleg levegőjű szárítót a gyengéd szárításért és egy távirányítót, amivel személyre szabottan irányíthatók a funkciók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Geberit AquaClean Sela - Új, többfunkciós WC-csésze
Geberit AquaClean Sela - Új, többfunkciós WC-csésze
Egyszerűsége lehetővé teszi diszkrét elhelyezését bármilyen fürdőszobai designba
Geberit AquaClean Sela - Új, többfunkciós WC-csésze

Kategóriák

Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...