proidea.hu online termékinformációs katalógus

Geberit AquaClean Sela - Új, többfunkciós WC-csésze


2013. augusztus 22.

Egyszerűsége lehetővé teszi diszkrét elhelyezését bármilyen fürdőszobai designba

A Geberit AquaClean Sela, az új teljes körű megoldásokkal bíró WC-csésze, szemmel látható egyszerűségével győz meg. Igényes vásárlóknak, akik értékelik a modern designt.
Láthatatlan technológia
Köszönhetően az időtlen designnak, a rejtett rögzítésnek és az elegáns, falba simuló borításnak, a Geberit AquaClean Sela nem hívja fel a figyelmet arra tényre, hogy ez egy zuhany WC. A vízpermet funkció intelligens technológiája és az elektromos és víz csatlakozások diszkréten illeszkednek a berendezés porcelán testébe.

Egyszerű design
A Geberit AquaClean Sela termékcsaládot kiegészíti a Matteo Thun építész és designer alkotta design központú modell. A forma ezen tiszta kifejezésével és a beépített vízpermet funkció bármelyik fürdőszobai környezetbe illik. Tökéletesen kombinálja a modern higiéniai elvárásokat, a designt és a fenntarthatóságot.

Kellemes zuhany permet
Egy légiesen puha, testhőmérsékletű zuhany permet egy gombnyomásra, érintés nélkül tisztít. A Geberit AquaClean egy vonzó változatot kínál a hagyományos bidé helyett.

Oszcilláló vízpermet
A finoman előre-hátra mozgó zuhanykar különösen alapos tisztítást biztosít.

Ergonomikusan tervezett WC-ülőke
Kényelmes ülés a jó közérzetért: a Geberit AquaClean Sela egy ergonomikusan tervezett ülőkét kínál, kényelmes ülésnyílással.

Csúcstechnológia a WC-ülőkében és fedélben
Ahogy minden Geberit AquaClean modell, ez is halkan működik (csendes záró és csendes nyitás-megállító funkció), azaz a speciális hangtompítók csöndesen kipárnázzák a WC-ülőkét és fedelet.

Egyszerű működtetés
A zuhany WC jobb oldalán levő vezérlőegység úgy lett tervezve, hogy anélkül is használható legyen, hogy látnánk. A csupán öt nyomógombbal, a távirányító értelemszerűen és egyszerűen használható. Nagyon egyszerű elindítani a zuhany műveletet a nagy, kör alakú gombbal, aminek a közepén egy kék LED gyűrű világít.

Felhasználó-felismerő és energiatakarékos üzemmód
Köszönhetően a beépített felhasználó felismerőnek, a vízmelegítő automatikusan beindul, amint ráül a WC-re. Emellett minden Geberit AquaClean modell megfelel az európai öko-design követelményeknek (ErP irányelvek) és köszönhetően a beépített energiatakarékos funkciónak, csak minimális energiát fogyaszt, akárcsak készenléti üzemmódban.

Automatikus fúvóka tisztítás
A vízpermet fúvóka tisztán tartása érdekében a fúvóka automatikusan átöblítődik friss vízzel minden használat előtt és után.

Egyszerű WC tisztítás
A tisztításhoz a WC-ülőke és fedél kézzel igen hamar eltávolítható. A megmunkált porcelán felület szennyeződéstaszító, ebből kifolyólag különösen egyszerű takarítani.

A Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezés letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársaitól, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz u. 2.
Telefon: +36 1 204 4187
Fax: +36 1 204 4190
E-mail:
Web: www.geberit.hu
Web: www.kolo-geberit.hu
Bánfi Zsolt
értékesítési és műszaki munkatárs  
   
   
   
   
A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. A termékskála nyolc termékcsoportot foglal magába: vízellátó és fűtési rendszer, lefolyórendszer, speciális szaniterek, falsík előtti szerelési rendszer, falon kívüli öblítő rendszer, közösségi helyiségek szerelvényei, szaniterek kiegészítő szerelvényei, megmunkáló szerszámok.
Márkanevek: Geberit, KOLO
További hírek a Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Geberit  AquaClean  Sela  WC-csésze