Geberit AquaClean Sela - Új, többfunkciós WC-csésze

Egyszerűsége lehetővé teszi diszkrét elhelyezését bármilyen fürdőszobai designba

A Geberit AquaClean Sela, az új teljes körű megoldásokkal bíró WC-csésze, szemmel látható egyszerűségével győz meg. Igényes vásárlóknak, akik értékelik a modern designt.
Láthatatlan technológia
Köszönhetően az időtlen designnak, a rejtett rögzítésnek és az elegáns, falba simuló borításnak, a Geberit AquaClean Sela nem hívja fel a figyelmet arra tényre, hogy ez egy zuhany WC. A vízpermet funkció intelligens technológiája és az elektromos és víz csatlakozások diszkréten illeszkednek a berendezés porcelán testébe.

Egyszerű design
A Geberit AquaClean Sela termékcsaládot kiegészíti a Matteo Thun építész és designer alkotta design központú modell. A forma ezen tiszta kifejezésével és a beépített vízpermet funkció bármelyik fürdőszobai környezetbe illik. Tökéletesen kombinálja a modern higiéniai elvárásokat, a designt és a fenntarthatóságot.
Kellemes zuhany permet
Egy légiesen puha, testhőmérsékletű zuhany permet egy gombnyomásra, érintés nélkül tisztít. A Geberit AquaClean egy vonzó változatot kínál a hagyományos bidé helyett.

Oszcilláló vízpermet
A finoman előre-hátra mozgó zuhanykar különösen alapos tisztítást biztosít.
Ergonomikusan tervezett WC-ülőke
Kényelmes ülés a jó közérzetért: a Geberit AquaClean Sela egy ergonomikusan tervezett ülőkét kínál, kényelmes ülésnyílással.

Csúcstechnológia a WC-ülőkében és fedélben
Ahogy minden Geberit AquaClean modell, ez is halkan működik (csendes záró és csendes nyitás-megállító funkció), azaz a speciális hangtompítók csöndesen kipárnázzák a WC-ülőkét és fedelet.
Egyszerű működtetés
A zuhany WC jobb oldalán levő vezérlőegység úgy lett tervezve, hogy anélkül is használható legyen, hogy látnánk. A csupán öt nyomógombbal, a távirányító értelemszerűen és egyszerűen használható. Nagyon egyszerű elindítani a zuhany műveletet a nagy, kör alakú gombbal, aminek a közepén egy kék LED gyűrű világít.
Felhasználó-felismerő és energiatakarékos üzemmód
Köszönhetően a beépített felhasználó felismerőnek, a vízmelegítő automatikusan beindul, amint ráül a WC-re. Emellett minden Geberit AquaClean modell megfelel az európai öko-design követelményeknek (ErP irányelvek) és köszönhetően a beépített energiatakarékos funkciónak, csak minimális energiát fogyaszt, akárcsak készenléti üzemmódban.
Automatikus fúvóka tisztítás
A vízpermet fúvóka tisztán tartása érdekében a fúvóka automatikusan átöblítődik friss vízzel minden használat előtt és után.

Egyszerű WC tisztítás
A tisztításhoz a WC-ülőke és fedél kézzel igen hamar eltávolítható. A megmunkált porcelán felület szennyeződéstaszító, ebből kifolyólag különösen egyszerű takarítani.

A Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezés letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársaitól, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Geberit AquaClean higiéniai berendezések
 
Geberit AquaClean higiéniai berendezések

A Geberit AquaClean higiéniai berendezés egy WC-kerámiára szerelhető megoldás. Modelltől függően a Geberit AquaClean különböző hozzáadott funkciókkal felszerelt. Ez magában foglal például egy oszcilláló vízpermetet a különösen alapos tisztálkodásért, egy vízpermetet hölgyeknek a gyengéd és intim személyes higiéniáért, egy meleg levegőjű szárítót a gyengéd szárításért és egy távirányítót, amivel személyre szabottan irányíthatók a funkciók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Az új Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezés több funkciót és még elegánsabb megjelenést kínál
Az új Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezés több funkciót és még elegánsabb megjelenést kínál
A letisztult formanyelv és a magas minőségű anyagok mellett rendkívül egyszerű, intuitív módon kezelhető funkciókkal rendelkezik
Az új Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezés több funkciót és még elegánsabb megjelenést kínál

Kategóriák

Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...