Új Panasonic ECOi-W AQUA-G BLUE levegő-víz hőszivattyú

Új ECOi-W AQUA-G BLUE levegő-víz hőszivattyú

R290 hűtőközeges, magas hőmérsékletű kompakt levegő-víz hőszivattyú család 50 kW-tól 80 kW-ig

A Panasonic Heating & Cooling Solutions bemutatja az új, fenntartható és kiemelkedően hatékony működésű ECOi-W AQUA-G BLUE kompakt hűtő-fűtő levegő-víz hőszivattyú sorozatot, amely ideális nagyobb kereskedelmi, ipari vagy társasházi komfort alkalmazásokhoz is. A készülékben alkalmazott R290 egy természetes hűtőközeg, mely rendkívül alacsony, 3 alatti globális felmelegedési potenciállal (GWP) rendelkezik, így az esetleges légkörbe való kijutása jóval kisebb környezeti ​​hatással jár, mint más hűtőközegek esetén. Alkalmazása a kiemelkedő kalorikus teljesítmény mellett összhangban van a Panasonic szén-dioxid kibocsátás mentes társadalomról alkotott víziójával és a GREEN IMPACT elnevezésű programjával.

Az új készülék sorozat magas szezonális jóságfokokkal büszkélkedhet, hűtésben akár SEER=4,4, fűtésben SCOP=3,9 is elérhető, ami a kiváló A++ energiabesorolásnak felel meg. Hűtés üzemmódban elérhető akár -15°C kilépő közegvíz hőmérséklet is, ami ipari és technológiai célú berendezések számára nyújt optimális felhasználhatóságot. Ezen kívül ideális megoldás kombinált fűtő-hűtő és használati melegvíz készítő rendszerek számára is a 0°C-os külső hőmérsékleten előállított, akár 70°C-os kilépő közegvízhőmérsékletnek köszönhetően.

Új ECOi-W AQUA-G BLUE levegő-víz hőszivattyú
ECOi-W AQUA-G BLUE levegő-víz hőszivattyú R290 hűtőközeggel

A megbízhatóbb és hatékonyabb működés érdekében az új termékcsalád egyedi scroll kompresszor technológiát alkalmaz. Ennek eredményeként a Panasonic ECOi-W AQUA-G BLUE sorozat tökéletes egyensúlyt képez a hatékonyság és a csendes működés terén a különösen alacsony, mindössze 79,9 dB(A) minimális hangteljesítmény-szinttel és mindössze 51,9 dB(A) minimális hangnyomásszinttel. A további zajcsökkentés érdekében a kompresszorok opcionális hangszigetelő házzal is felszerelhetőek.

A Panasonic egyedülálló teljesítmény tartományban kínál R290 hűtőközeggel és scroll kompresszor technológiával felszerelt készülékeket, 4-féle méretnagyságban, 50 kW-tól 80 kW-ig. A sorozat elemeiből egy nagy teljesítményű, akár 480 kW-os hőtermelő csoport is összeállítható, maximum 6 egység összekapcsolásával, gyári kaszkád vezérléssel. Az egyedi gyártású berendezések felszereltsége igény szerint teljes mértékben konfigurálható számos gyári hidraulikai-, hűtőköri- és vezérlési opcióval.

Új ECOi-W AQUA-G BLUE levegő-víz hőszivattyú
Új ECOi-W AQUA-G BLUE levegő-víz hőszivattyú

A ECOi-W AQUA-G BLUE készülékek vezérlése kompatibilis a Panasonic Plug & Play Cascade Control funkciójával, amely a Panasonic ECOi-W Cloud-on keresztül valós idejű távoli hozzáférést tesz lehetővé, optimalizálva ezzel a szerviz- és karbantartási munkák elvégzését. 

A maximális komfort biztosítása mellett a Panasonic nem köt semmilyen kompromisszumot a termékminőség, a biztonság vagy a tartósság tekintetében. Az R290 hűtőközeg alkalmazásához szükséges valamennyi speciális biztonsági elem beépítésre került a berendezésekbe, beleértve a kiegészítő belső szellőzőrendszert, a levegő/hűtőközeg-leválasztót és a tűzálló, zárt elektromos kapcsoló dobozt.

A terméksorozat 2023 őszétől lesz elérhető.

A hírben szereplő termékek
ECOi-W AQUA-G BLUE levegő-víz hőszivattyúk
 
Panasonic ECOi-W AQUA-G BLUE levegő-víz hőszivattyúk (R290)

Az ECOi-W AQUA-G BLUE egy R290 hűtőközeges, magas hőmérsékletű, kompakt levegő-víz hőszivattyú család. Elérhető négyféle méretben, 50 KW és 80 KW közötti teljesítménnyel, amely ideális nagyobb kereskedelmi, ipari vagy társasházi komfort alkalmazásokhoz is. A terméksorozat 2023 őszétől lesz elérhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Megjelent a Panasonic új folyadékhűtőinek és rooftop berendezéseinek katalógusa
Megjelent a Panasonic új folyadékhűtőinek és rooftop berendezéseinek katalógusa
A kibővült termékválaszték értékesítése már megkezdődött Magyarországon
Megjelent a Panasonic új folyadékhűtőinek és rooftop berendezéseinek katalógusa
Kategóriák
VRF klímák
VRF klímák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...