proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a lakossági védelmi készülékeket magában foglaló új Eaton xPole Home termékcsalád


2019. június 11.

Az xPole Home védelmet és biztonságot nyújt az otthonokban

Az Eaton - mint az egyik piacvezető cég az energiagazdálkodás területén - bevezette az xPole Home termékcsaládot. Az új termékkínálat kifejezetten a lakosság számára lett kifejlesztve. Az összes lakossági védelmi készüléket magában foglaló xPole Home a maximális biztonságot és a tervezési hatékonyságot ötvözi.

Az xPole Home védelmet és biztonságot nyújt az otthonokban

A védelmi készülékek terén az Eaton több mint 100 éves villamosipari szakértelmének köszönhetően nem csak hogy prémium minőséget kínál, de kiemelkedik a könnyű kiválasztás és a magas készletszámmal az elektromos nagykereskedésekben. Ez a villanyszerelők számára biztonságos és megbízható termékeket jelent, melyeket könnyű telepíteni. Mindez olyan megbízható technológia használatával, melynek segítségével például már több mint 1 milliárd kismegszakítót gyártott le a cég Európában.

Az xPole Home sorozat tartalmaz kismegszakítókat (MCB), áram-védőkapcsolókat (RCCB) és kombinált áram-védőkapcsolókat (RCBO). A lakossági alkalmazások sajátos igényeihez igazodva, letisztult forma, megbízhatóság és az idevonatkozó szabványoknak való teljes megfelelés jellemzi az új termékcsaládot. A letisztult designnak köszönhetően a készülékek esztétikai szempontból is bármilyen stílusú enteriőrbe jól illeszkednek. Szükség esetén a készülékek plombálhatók ki- illetve bekapcsolt állapotban. Mindenképp meg kell említeni a készülékek ár-érték arányát, amely most az egyik legkedvezőbb a piacon.

Bevált funkciók
Minden xPole Home kismegszakító rendelkezik számos olyan kipróbált és bevált funkcióval, amelyek tovább növelik a működés biztonságát és az egyszerű kezelhetőséget. Ide tartoznak a készülék tetején és alján található emelő/befogó kettős komfortkapcsok, melyek biztosítják a készülékek beszerelését és eltávolítását úgy, hogy a sorolósínt nem szükséges leszerelni, valamint a biztonságos csatlakozást segítő terelőlapok, melyek előtt bőséges hely van a huzalok bekötésére.

Megjelent az összes lakossági védelmi készüléket magában foglaló új Eaton xPole Home termékcsaládja

Annak érdekében, hogy ezek a lakossági készülékek azonnal felismerhetők legyenek, minden xPole Home készülék homlokoldalán (közvetlenül a piros-zöld érintkezőállás-kijelző alatt) egy szürke ház szimbólum található.

Az alapoktól a kiterjesztett védelemig
Az xPole Home sorozat teljesen kompatibilis az Eaton valamennyi lakossági használatra gyártott tartozékával. Az Eaton xPole sorozatával a lakossági védelmi készülékek egy szélesebb választéka jelenik meg, amely által az összes hibaáram típusra megoldást tud nyújtani. Más szavakkal, az Eaton védelmi készülékei között mindent megtalál amire szüksége van, megvédve azt, ami önnek igazán fontos.

Az Eaton xPole Home lakossági védelmi készülékek katalógust letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az Eaton Industries Kft. munkatársától, kattintson a megfelelő gombra.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14.
Kriszina Palace irodaház
Telefon: +36 1 499 9132
E-mail:
Web: www.eaton.hu
Szontág Balázs  
termék marketing vezető +36 30 264 4804
Érdy Fanni
Digital Marketing & Communication Specialist +36 70 523 4726
A Klöckner-Moeller cég neve igen régóta ismert Magyarországon, mint kiváló minőségű, megbízható elektromos és elektronikus ipari készülékek és berendezések gyártója. A német cég 1995-ben Klöckner Moeller Hungaria Kft. néven megalapította kizárólagos tulajdonú magyarországi leányvállalatát. A cég életét azóta a töretlen fejlődés jellemzi. 2008-ban az amerikai Eaton Corporation 100%-ban felvásárolta a Moeller cégcsoportot, ezáltal szakmai befektetőként kizárólagos tulajdonosává vált. A Moeller Electric Kft. hivatalos neve 2010. májustól Eaton Industries Kft.
Márkanevek: Moeller, Eaton
Kulcsszavak:  Eaton  XPole  Home  kismegszakító  (MCB)  áram-védőkapcsoló  (RCCB)  kombinált  áram-védőkapcsoló  (RCBO)  lakossági  védelmi  készülék