Új Céliane Netatmo intelligens szerelvények

Új Céliane Netatmo intelligens szerelvények

Megszokott okosotthon megoldások új design-ban a Legrandtól

Tovább bővült a Legrand intelligens szerelvénycsalád portfóliója, a Valena Life/Allure Netatmo mellé megérkezett a Céliane Netatmo is, melynek köszönhetően a megszokott okosotthon megoldásokat mostantól egy új design-ban is élvezhetjük.

Az okostelefonról is vezérelhető, illetve a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel is kompatibilis intelligens fényerőszabályzó kapcsolók, redőnykapcsolók és csatlakozóaljzatok kombinálhatók a már megismert Valena Life/Allure Netatmo termékekkel, mivel a külső burkolatot leszámítva a technológia azonos. Három színben érhető el az új okosmegoldás: fehér, grafit és titán, de ahogy a korábbiaknál is, itt is érvényes, hogy kompatibilis a hagyományos Céliane keretekkel, ezáltal még több színvariáció áll a rendelkezésünkre.

Vezérlés okostelefonról
Vezérlés okostelefonról

Az érdeklődők számára dedikált Céliane Netatmo aloldalt hozott létre a cég a legrand.hu weboldalon, ahol többek között a legfontosabb funkciókról, színvariációkról és a beüzemelésről lehet informálódni. Továbbá elérhető egy új összevont okoskatalógus, melyben a Céliane Netatmo termékeit is feltüntették a meglévő Valena Life Netatmo szerelvények mellett, továbbá megtalálhatók benne az új Netatmo Pro termékek és a Classe100X Wifi kaputelefonok is.

A hírben szereplő termékek

Céliane Netatmo szerelvények
 
Céliane Netatmo szerelvények

A Céliane Netatmo egy innovatív és intelligens szerelvénycsalád, mely lehetővé teszi az okos otthonok adta kényelmet és biztonságot. Az eszközök elérhetőek okostelefonon keresztül, akár nyaralás közben is. Segítségével egyidejűleg vezérelheti a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt: redőnykapcsolókat, villanykapcsolókat, csatlakozó aljzatokat. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tal és az Apple HomePod-dal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...