proidea.hu online termékinformációs katalógus

CDN Defender - Új, hőcserélő nélküli légfüggönyök a VTS kínálatában


2015. november 04.

Nagyobb légvetési erő, könnyebb súly, háromféle méret

A VTS továbbra is dinamikusan fejleszti termékpalettáját. Kiváló példa erre az idei évben bemutatott két új méretű Volcano termoventilátor, a rétegződésgátló ventilátor, vagy akár a megújult vezérlés paletta. A fűtési szezon legújabb eleme pedig az immár hőcserélő nélkül is elérhető légfüggöny, a még kedvezőbb árú CDN Defender család.

A már megszokott tokozásban és minőségben, de még nagyobb légvetési erővel és könnyebb súllyal rendelkező Defender légfüggöny egyben a legkedvezőbb árú termék is lett a VTS légfüggönyök között.

A CDN légfüggöny is a 3 legnépszerűbb métetben érhető el: 1, 1,5 és 2 méteres kivitelben. Horizontálisan és vertikálisan egyaránt szerelhető.

Vezérlés tekintetében változás nem történt, ugyanaz a DX fali vezérlő a felelős a termék működtetéséért, mint eddig.

Megszokott már az Euroheat termékekre jellemző 5 év gyártói cseregarancia és kiváló ár/érték arány, mely ugyanúgy sajátja a CDN Defender családnak is.


A új CDN Defender légfüggönyről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
További hírek a Légfüggönyök termékkategóriában
További hírek a Légtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  VTS  Group  CDN  Defender  légfüggöny