Új BetteLux Oval Couture termékcsalád

Párnázott, kárpitozott titán-acél kád és mosdó

Egyre erőteljesebb az igény, hogy a fürdőszoba minőségi élettérré és tartózkodási hellyé váljék. A Bette a BetteLux Oval Couture termékcsaláddal egy szabadon álló, zománcozott titán-acél kádat, és a padlóból önállóan kiemelkedő mosdót fejlesztett ki, amelyet kipárnázott és szövettel burkolt be, akár egy kényelmes kanapét. A választható négy szín és a magas szintű funkcionalitás érzékiséget és kényelmet kölcsönöz a fürdőszobának.

BetteLux Oval Couture carbon
BetteLux Oval Couture carbon


Amitől a fürdőszoba olyan kényelmet nyújt, mint egy új nappali
A Bette tavaly hatalmas érdeklődést keltett a fogyasztói körében meglepő formatervezési koncepciója iránt, amely a zománcozott acélt párnázott, diszkrét szövettel kombinálja, idénre pedig már piacképes kollekció lett a BetteLux Oval Couture. A kipárnázott és textíliába öltöztetett kád és mosdó összeállítás mindeddig példátlan komfortot és érzékiséget teremt a fürdőszobában.

Saját nappalijából vagy hálószobájából mindenki jól ismeri a textíliák és kárpitok meleg, otthonos kényelmét. Jóllehet a mai fürdőszobák a formatervezés magas színvonalával örvendeztetik meg az embert, legtöbbször meglehetősen hűvös, funkcionális eleganciát sugároznak. A potsdami designer, Dominik Tesseraux (Tesseraux + Partner) és a zománcozott acél szakértője, a Bette együtt határozta el, hogy kipróbál valami teljesen újat, hogy a kipárnázott szövetek érzékiségét belopja a fürdőszobába. A kárpitszövet rendkívüli tapintási élményt nyújt, ahogy az érintése kényezteti az ember kezét, miközben szemet gyönyörködtető a textúrája, amitől szó szerint tapintani valóvá válnak ezek a fürdőszobai termékek.

BetteLux Oval Couture termékcsalád
BetteLux Oval Couture termékcsalád


Akár otthon, akár egy szállodában - a fürdőszobában tartózkodás minőséget nyújtson
A BetteLux Oval Couture termékcsalád szabadon álló ovális kádteste (185 x 85 cm) és a szabadon kiemelkedő kör alakú mosdója (Ø 55 cm) a már klasszikus, minőségi, zománcozott titán-acélból készül. Ez az anyagkombináció számtalanszor bizonyította masszívságát és könnyű kezelhetőségét. A Bette rendkívül tetszetős esztétikai megoldással állt elő a szövetanyag és az acél közti átmenetre, ugyanis a kád- és mosdótest keskeny pereme alá - akár egy fészekbe - pontosan illeszkedik, simul bele a szövet szegélye. A Bielefelder Werkstätten által készített párnázatot szőtt, funkcionális szövet fedi - a JAB Anstoetz textil szakemberének munkája -, és mindezt erős, rozsdamentes acél keret rögzíti a vízhatlanság érdekében. A BetteLux Oval Couture kinézetre és tapintásra egyenrangú egy kényelmes kanapéval, és annak a nyugalmas légkörét sugározza.

A fürdőszobai ottlét magas minőségéhez az is hozzájárul, hogy a kárpit gyakorlatilag "elnyeli" a zajokat, ezzel a szoba akusztikája általában javul. Így ez az összeállítás nemcsak lakásoknál érdekes, hanem kiváló megoldás olyan szállodai projektek egybenyitott háló- és fürdőszobai tereiben is, ahol az elsődleges szempontok között a kényelem, a minőség és az elegáns formatervezés szerepel.

BetteLux Oval Couture kád és mosdó
BetteLux Oval Couture kád és mosdó


A kád és a mosdó bézs (Ivory), zöld (Moss), antracit (Carbon) és szürke-márgás (Elephant) színekben kapható. Az zománcozott acél és a szövet színei igény szerint tökéletesen harmonizálhatók egymással. Maga a funkcionális szövet igen rugalmas, könnyen tisztítható és ellenáll a víznek, a gombásodásnak és az időjárásnak. Mindezt számos szabadtéri felhasználása is bizonyítja. Praktikus, hogy a Delbrück székhelyű vállalat egy kerek, 30 mm átmérőjű rejtett nyílást tervezett a kád aljára, így az alul rendkívül könnyen tisztítható.

A Bette a BetteLux Oval Couture termékcsaláddal a fürdőszobák elsődlegesen funkcionális jellegét kívánja megszüntetni. A kollekció azt a társasági stratégiát testesíti meg, hogy rendkívül strukturált megoldásokat kínál innovatív anyaghasználattal, illetve ikonikus formanyelvvel, és ezzel a fürdőszobai belsőépítészet számára új stílusvilágokat tárjon fel.A BetteLux Oval Couture termékcsalád letölthető ismertetőjét a hír alatti termékképre kattintva nézheti meg. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Junitim Studio Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
BETTE zománcozott acél fürdőkádak
 
BETTE zománcozott acél fürdőkádak

A BETTE kádválasztékában megtalálhatóak az egyenes vonalú kádak, az ovális-, a hatszögletű-, a nyolcszögletű- és a sarokkádak, valamint a szabadon álló kádak is. Minden zománcozott acélkádra 30 év a garancia. Több típus esetében elérhető a zuhanyzórész kialakítással ellátott, fürdőkád és zuhanytálca 2:1-ben változat is. A szabadon álló kádak közül már 7 féle modell áll rendelkezésre. Az egész kádtest egy darabból készül, a tágas belső tér varratmentesen folytatódik az előlapban.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szerelvényfuratok a kád szélén; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett 1000 féle szaniter szín.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél mosdók
 
BETTE zománcozott acél mosdók

A BETTE kínálatában a fürdőkádak és zuhanytálcák mellett 2009 óta már a mosdók is megtalálhatók, szintén zománcozott acélból, 30 év garanciával. A mosdók többféle méretben és különböző beépítési változatban léteznek: falra szerelhető, pultba építhető, pultra ültethető és szabadon álló, szimpla-, vagy duplamosdós kivitel. Igény esetén egy csaplyukkal, csaplyuk nélkül vagy tetszőleges számú csaplyukkal is rendelhetőek. Színválaszték a fehér alapszín mellett 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín. A mosdókhoz illeszkedő bútorprogrammal lesz teljes és verhetetlen a gyártó kínálata.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...