proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új BetteLux Oval Couture termékcsalád


2017. április 07.

Párnázott, kárpitozott titán-acél kád és mosdó

Egyre erőteljesebb az igény, hogy a fürdőszoba minőségi élettérré és tartózkodási hellyé váljék. A Bette a BetteLux Oval Couture termékcsaláddal egy szabadon álló, zománcozott titán-acél kádat, és a padlóból önállóan kiemelkedő mosdót fejlesztett ki, amelyet kipárnázott és szövettel burkolt be, akár egy kényelmes kanapét. A választható négy szín és a magas szintű funkcionalitás érzékiséget és kényelmet kölcsönöz a fürdőszobának.

BetteLux Oval Couture carbon

Amitől a fürdőszoba olyan kényelmet nyújt, mint egy új nappali
A Bette tavaly hatalmas érdeklődést keltett a fogyasztói körében meglepő formatervezési koncepciója iránt, amely a zománcozott acélt párnázott, diszkrét szövettel kombinálja, idénre pedig már piacképes kollekció lett a BetteLux Oval Couture. A kipárnázott és textíliába öltöztetett kád és mosdó összeállítás mindeddig példátlan komfortot és érzékiséget teremt a fürdőszobában.

Saját nappalijából vagy hálószobájából mindenki jól ismeri a textíliák és kárpitok meleg, otthonos kényelmét. Jóllehet a mai fürdőszobák a formatervezés magas színvonalával örvendeztetik meg az embert, legtöbbször meglehetősen hűvös, funkcionális eleganciát sugároznak. A potsdami designer, Dominik Tesseraux (Tesseraux + Partner) és a zománcozott acél szakértője, a Bette együtt határozta el, hogy kipróbál valami teljesen újat, hogy a kipárnázott szövetek érzékiségét belopja a fürdőszobába. A kárpitszövet rendkívüli tapintási élményt nyújt, ahogy az érintése kényezteti az ember kezét, miközben szemet gyönyörködtető a textúrája, amitől szó szerint tapintani valóvá válnak ezek a fürdőszobai termékek.

BetteLux Oval Couture termékcsalád

Akár otthon, akár egy szállodában - a fürdőszobában tartózkodás minőséget nyújtson
A BetteLux Oval Couture termékcsalád szabadon álló ovális kádteste (185 x 85 cm) és a szabadon kiemelkedő kör alakú mosdója (Ø 55 cm) a már klasszikus, minőségi, zománcozott titán-acélból készül. Ez az anyagkombináció számtalanszor bizonyította masszívságát és könnyű kezelhetőségét. A Bette rendkívül tetszetős esztétikai megoldással állt elő a szövetanyag és az acél közti átmenetre, ugyanis a kád- és mosdótest keskeny pereme alá - akár egy fészekbe - pontosan illeszkedik, simul bele a szövet szegélye. A Bielefelder Werkstätten által készített párnázatot szőtt, funkcionális szövet fedi - a JAB Anstoetz textil szakemberének munkája -, és mindezt erős, rozsdamentes acél keret rögzíti a vízhatlanság érdekében. A BetteLux Oval Couture kinézetre és tapintásra egyenrangú egy kényelmes kanapéval, és annak a nyugalmas légkörét sugározza.

A fürdőszobai ottlét magas minőségéhez az is hozzájárul, hogy a kárpit gyakorlatilag "elnyeli" a zajokat, ezzel a szoba akusztikája általában javul. Így ez az összeállítás nemcsak lakásoknál érdekes, hanem kiváló megoldás olyan szállodai projektek egybenyitott háló- és fürdőszobai tereiben is, ahol az elsődleges szempontok között a kényelem, a minőség és az elegáns formatervezés szerepel.

BetteLux Oval Couture kád és mosdó

A kád és a mosdó bézs (Ivory), zöld (Moss), antracit (Carbon) és szürke-márgás (Elephant) színekben kapható. Az zománcozott acél és a szövet színei igény szerint tökéletesen harmonizálhatók egymással. Maga a funkcionális szövet igen rugalmas, könnyen tisztítható és ellenáll a víznek, a gombásodásnak és az időjárásnak. Mindezt számos szabadtéri felhasználása is bizonyítja. Praktikus, hogy a Delbrück székhelyű vállalat egy kerek, 30 mm átmérőjű rejtett nyílást tervezett a kád aljára, így az alul rendkívül könnyen tisztítható.

A Bette a BetteLux Oval Couture termékcsaláddal a fürdőszobák elsődlegesen funkcionális jellegét kívánja megszüntetni. A kollekció azt a társasági stratégiát testesíti meg, hogy rendkívül strukturált megoldásokat kínál innovatív anyaghasználattal, illetve ikonikus formanyelvvel, és ezzel a fürdőszobai belsőépítészet számára új stílusvilágokat tárjon fel.A BetteLux Oval Couture termékcsalád letölthető ismertetőjét a hír alatti termékképre kattintva nézheti meg. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Junitim Studio Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
BETTE zománcozott acél fürdőkádak

A BETTE kádválasztékában megtalálhatóak az egyenes vonalú kádak, az ovális-, a hatszögletű-, a nyolcszögletű- és a sarokkádak, valamint a szabadon álló kádak is. Minden zománcozott acélkádra 30 év a garancia. Több típus esetében elérhető a zuhanyzórész kialakítással ellátott, fürdőkád és zuhanytálca 2:1-ben változat is. A szabadon álló kádak közül már 7 féle modell áll rendelkezésre. Az egész kádtest egy darabból készül, a tágas belső tér varratmentesen folytatódik az előlapban.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szerelvényfuratok a kád szélén; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett 1000 féle szaniter szín.


Cég
Székhely: H-1145 Budapest, Amerikai út 28.
E-mail:
Web: www.bette.hu
Bujdosóné Mihavetz Beatrix
képviselő +36 30 225 2565
   
A Németországban, Delbrückben található BETTE gyár magyarországi képviseletét 2010-től Mihavetz Beatrix látja el. A BETTE egy németországi családi vállalkozás. 1952 óta gyárt prémium minőségű fürdőszobai termékeket, fürdőkádakat, zuhanytálcákat és mosdókat, teljesen természetes anyagokból, zománcozott titánacélból. A mélyhúzásos eljárásnak köszönhetően rendkívüli kidolgozottsággal és precizitással tud kifogástalan formákat létrehozni. A BETTE termékek egyedülállóak, sokféle színben és méretben léteznek.
Márkanevek: BETTE
További hírek a Kádak, kádparavánok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Junitim  Studio  BetteLux  Oval  Couture  zománcozott  acél  kád  mosdó  Bette  titán-acél  szabadon  álló  szaniter  fürdőszoba