proidea.hu online termékinformációs katalógus

Már fekete színben is elérhető a BetteLoft Ornament kád és mosdó


2018. április 18.

Az új szín az antracit egy különleges árnyalata, melyben apró, csillámló részecskék is felfedezhetők

Az új BetteLoft Ornament látványos formavilága mindenki számára nyilvánvalóvá teszi a Bette egyedülálló gyártástechnológiai lehetőségeit. A belső felület egyenletessége a külsőn egy igazán kifejező, geometriai mintában folytatódik. A szabadon álló kád és a falra szerelhető mosdó is a fény és árnyék játékának köszönhetően mutatják meg ezen különleges formai játéknak az egyediségét és a felületek tökéletes csillogását. A fehér mellett mindkét termék elérhető már fényes fekete színben is.

BetteLoft Ornament Black szabadon álló kád és a falra szerelhető mosdó

A Bette szeretne hozzájárulni a különleges fürdőszobai hangulatokhoz némi csillogás és glamour hozzáadásával, melynek kiváló eszköze a legújabb, "Midnight" szín. A "Midnight" az antracit egy különleges árnyalata, amelyben apró, csillámló részecskék is felfedezhetők és mostantól a Bette színválasztékának részeként több kiemelt termék választása esetén is elérhető.BetteLoft Ornament Black szabadon álló kád és a falra szerelhető mosdó

BetteLoft Ornament Black szabadon álló kád és a falra szerelhető mosdó

A BetteLoft Ornament termékcsalád letölthető katalógusát a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a BETTE magyarországi képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
BETTE zománcozott acél fürdőkádak

A BETTE kádválasztékában megtalálhatóak az egyenes vonalú kádak, az ovális-, a hatszögletű-, a nyolcszögletű- és a sarokkádak, valamint a szabadon álló kádak is. Minden zománcozott acélkádra 30 év a garancia. Több típus esetében elérhető a zuhanyzórész kialakítással ellátott, fürdőkád és zuhanytálca 2:1-ben változat is. A szabadon álló kádak közül már 7 féle modell áll rendelkezésre. Az egész kádtest egy darabból készül, a tágas belső tér varratmentesen folytatódik az előlapban.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szerelvényfuratok a kád szélén; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett 1000 féle szaniter szín.


Cég
Székhely: H-1145 Budapest, Amerikai út 28.
E-mail:
Web: www.bette.hu
Bujdosóné Mihavetz Beatrix
képviselő +36 30 225 2565
   
A Németországban, Delbrückben található BETTE gyár magyarországi képviseletét 2010-től Mihavetz Beatrix látja el. A BETTE egy németországi családi vállalkozás. 1952 óta gyárt prémium minőségű fürdőszobai termékeket, fürdőkádakat, zuhanytálcákat és mosdókat, teljesen természetes anyagokból, zománcozott titánacélból. A mélyhúzásos eljárásnak köszönhetően rendkívüli kidolgozottsággal és precizitással tud kifogástalan formákat létrehozni. A BETTE termékek egyedülállóak, sokféle színben és méretben léteznek.
Márkanevek: BETTE
Kulcsszavak:  Bette  BetteLoft  zománcozott  acél  kád  falra  szerelhető  mosdó  titán-acél  szabadon  álló  szaniter  fürdőszoba  Junitim  Studio  Midnight