Új ACO TopTek burkolható fedlapok

Épületen belül, épület környezetében

A németországi központú ACO Cégcsoport - alapvető innovációs üzleti filozófiája szerint - minden termékét folyamatosan fejleszti. Nem elégednek meg a piaci igények követésével, széles termékválasztékukkal igyekeznek új elvárásokat is teremteni, és ezeket magas szinten kiszolgálni. Az ACO Magyarország munkatársai szívesen segítenek Önnek a legújabb fejlesztési eredmények megismerésében.

ACO Top Tek fedlap
ACO Top Tek fedlap

Az eddig is elismert minőségű, burkolható fedlap családjukat (ACO Eurocovers), egy épületen belül és az épület környezetében, szabad téren is beépíthető, a különböző feladatokhoz tökéletesen alkalmazható elemekből álló, rendkívül jó ár/érték arányú termékcsalád váltotta fel, ACO TopTek néven. Akár egyrészes, akár sorolt, többrészes fedlapok készülhetnek acélból, tűzi horganyzott acélból, rozsdamentes acélból, alumínium magnézium ötvözetből, víz- és szagzáró, lecsavarozható kivitelben. Igény esetén saválló (AISI 316) alapanyag is alkalmazható. Fedlapjaik kialakításuktól függően: A 15, B 125, C 250 terhelésre felelnek meg. Fedésük a felhasználói igényeknek megfelelően kiválasztva lehet beton és burkolólap, tégla, terméskő, térkő, vagy fémlemez. Vannak gázdugattyú segítségével kialakított, emelés rásegítővel ellátott kivitelek is.

ACO Top Tek fedlap
ACO Top Tek fedlap

Az új ACO TopTek fedlap letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ACO Magyarország Építőelemeket Forgalmazó Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
ACO Toptek Uniface burkolható aknafedlap ACO Toptek Paving burkolható aknafedlapok ACO Toptek Solid burkolható aknafedlapok ACO Detego burkolható aknafedlapok
 
ACO TopTek burkolható aknafedlapok
4 termék

Az ACO TopTek burkolható aknafedlapok épületen belül és épületek környezetében, különböző burkolatú felületeken alkalmazható igényes megjelenésű, könnyen üzemeltethető fedlapok, melyek túlméretes aknák, kábelcsatornák lefedésére is használhatók. Az akár egyrészes, akár sorolt, többrészes fedlapok készülhetnek acélból, tűzi horganyzott acélból, rozsdamentes acélból, alumínium magnézium ötvözetből, víz- és szagzáró, lecsavarozható kivitelben, de igény esetén saválló (AISI 316) alapanyag is választható. A burkolható aknafedlapok beépíthetők beton-, és burkolt padlókhoz, valamint eltérő felületekhez is.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Felszíni vízelvezető
Felszíni vízelvezető
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...