ACO DRAIN Multiline folyókarendszer Seal in technológiával

Beépített tömítéssel rendelkező univerzális vízelvezető rendszer

ACO DRAIN® Multiline Seal in folyóka
ACO DRAIN® Multiline Seal in folyóka


Az ACO mindig is úttörő volt a termékfejlesztések terén. Mindig új és távolba mutató újításokat vezetett be a vízelvezetés területén.

ACO DRAIN® Multiline Seal in — egy A-E terhelési osztályú, beépített 0,5%-os fenékeséses, EPDM tömítéssel ellátott folyókatest, mely ötvözi 60 év vízelvezetésben szerzett tapasztalatát a jövő elvárásaival. A tömítettségnek köszönhetően nem juthat szennyező anyag a talajszerkezetbe, valamint a beton teherhordó réteg nem tud átnedvesedni az illesztéseknél és a téli időben így fagykár nem gyengítheti a folyóka alapját.

A víztömör technológia a vízzáró és fagyálló polimerbeton folyókatestből és egy integrált, két komponensű EPDM tömítésből áll. Ez a kombináció biztosítja a vízelvezető csatornák szükséges vízzáróságát az MSZ EN 1433 által előírt 30 perces időn túl.

A víztömörség a teljes rendszerre vonatkozik, beleértve az összes tartozékot, mint például a csatlakozó idomok, homloklapok.

Az ACO DRAIN® Multiline Seal in folyókák rendelkezésre állnak 100, 150 és 200 mm névleges szélességben, három különböző élvédelemmel. Az élvédelem anyaga lehet horganyzott acél, rozsdamentes acél vagy öntöttvas. A Multiline család óriási rácsválasztéka megoldást nyújt A15 – E600 terhelési osztályokra. A terhelési osztályokon kívül az esztétikai élmény is jelentős a folyókák esetében, ily módon készülhetnek öntöttvasból, rozsdamentes acélból, horganyzott acélból vagy kompozitból különböző designban.
ACO DRAIN® Multiline Seal in folyóka EPDM tömítéssel
ACO DRAIN® Multiline Seal in folyóka EPDM tömítéssel

EPDM-tömítés
EPDM-tömítés

EPDM-tömítés

A folyókatestek csatlakozásánál az egyik folyókatestbe integrált EPDM tömítés biztosítja a tökéletes vízzárást.
Robusztus folyókatest
Robusztus folyókatest

Robusztus folyókatest

A jobb geometriával rendelkező polimerbeton folyókatest erősebb, mint az átlagos folyókák. A teherhordó beton minőségét az A-C terhelési osztályok esetében C 12/15 minőségűre lehet csökkenteni.
Jobb öntisztuló képesség
Jobb öntisztuló képesség

Jobb öntisztuló képesség

A folyókatest egyenletes átmeneteinek és az ACO polimerbeton sima felületének köszönhetően a folyóka öntisztító funkciója még jobb lett.
Erősített oldalfal
Erősített oldalfal

Erősített oldalfal

Az ACO Multiline HD Seal 12 mm széles öntött éle a megerősített csatorna testtel együtt költséghatékony telepítést tesz lehetővé. Öntöttvas rácsokkal kombinálva látványos és esztétikus megjelenést biztosít a tájépítéshez.
Könnyű, egyszerű beépítés
Könnyű, egyszerű beépítés

Könnyű, egyszerű beépítés

Az ACO polimerbeton termékek könnyebbek, mint a cementkötésű betontermékek: az anyagmozgatás, a szállítás és a szerelés során óriási könnyebbséget jelent a kivitelezőnek.
Egyszerű szerelés
Egyszerű szerelés


Ha kíváncsi az ACO DRAIN® Multiline Seal in folyókák pdf formátumban letölthető katalógusára, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
ACO DRAIN Multiline Seal in folyókák

Az ACO DRAIN® Multiline Seal in egy EPDM tömítéssel ellátott folyókatest A-E terhelési osztályra, beépített, 0,5%-os fenékeséses (1-10-ig) kivitelben. A tömítettségnek köszönhetően nem juthat szennyező anyag a talajszerkezetbe, valamint a beton teherhordó réteg nem tud átnedvesedni az illesztéseknél és a téli időben, így fagykár nem gyengítheti a folyóka alapját.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Felszíni vízelvezetők
Felszíni vízelvezetők
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...