proidea.hu online termékinformációs katalógus

ACO DRAIN Multiline folyókarendszer Seal in technológiával


2019. január 15.

Beépített tömítéssel rendelkező univerzális vízelvezető rendszer

ACO DRAIN® Multiline Seal in folyóka

Az ACO mindig is úttörő volt a termékfejlesztések terén. Mindig új és távolba mutató újításokat vezetett be a vízelvezetés területén.

ACO DRAIN® Multiline Seal in — egy A-E terhelési osztályú, beépített 0,5%-os fenékeséses, EPDM tömítéssel ellátott folyókatest, mely ötvözi 60 év vízelvezetésben szerzett tapasztalatát a jövő elvárásaival. A tömítettségnek köszönhetően nem juthat szennyező anyag a talajszerkezetbe, valamint a beton teherhordó réteg nem tud átnedvesedni az illesztéseknél és a téli időben így fagykár nem gyengítheti a folyóka alapját.

A víztömör technológia a vízzáró és fagyálló polimerbeton folyókatestből és egy integrált, két komponensű EPDM tömítésből áll. Ez a kombináció biztosítja a vízelvezető csatornák szükséges vízzáróságát az MSZ EN 1433 által előírt 30 perces időn túl.

A víztömörség a teljes rendszerre vonatkozik, beleértve az összes tartozékot, mint például a csatlakozó idomok, homloklapok.

Az ACO DRAIN® Multiline Seal in folyókák rendelkezésre állnak 100, 150 és 200 mm névleges szélességben, három különböző élvédelemmel. Az élvédelem anyaga lehet horganyzott acél, rozsdamentes acél vagy öntöttvas. A Multiline család óriási rácsválasztéka megoldást nyújt A15 – E600 terhelési osztályokra. A terhelési osztályokon kívül az esztétikai élmény is jelentős a folyókák esetében, ily módon készülhetnek öntöttvasból, rozsdamentes acélból, horganyzott acélból vagy kompozitból különböző designban.
ACO DRAIN® Multiline Seal in folyóka EPDM tömítéssel
EPDM-tömítés

EPDM-tömítés

A folyókatestek csatlakozásánál az egyik folyókatestbe integrált EPDM tömítés biztosítja a tökéletes vízzárást.
Robusztus folyókatest

Robusztus folyókatest

A jobb geometriával rendelkező polimerbeton folyókatest erősebb, mint az átlagos folyókák. A teherhordó beton minőségét az A-C terhelési osztályok esetében C 12/15 minőségűre lehet csökkenteni.
Jobb öntisztuló képesség

Jobb öntisztuló képesség

A folyókatest egyenletes átmeneteinek és az ACO polimerbeton sima felületének köszönhetően a folyóka öntisztító funkciója még jobb lett.
Erősített oldalfal

Erősített oldalfal

Az ACO Multiline HD Seal 12 mm széles öntött éle a megerősített csatorna testtel együtt költséghatékony telepítést tesz lehetővé. Öntöttvas rácsokkal kombinálva látványos és esztétikus megjelenést biztosít a tájépítéshez.
Könnyű, egyszerű beépítés

Könnyű, egyszerű beépítés

Az ACO polimerbeton termékek könnyebbek, mint a cementkötésű betontermékek: az anyagmozgatás, a szállítás és a szerelés során óriási könnyebbséget jelent a kivitelezőnek.
Egyszerű szerelés

Egyszerű szerelés

Egyszerűen felülről rácsúsztatjuk a tömítéses elemet az előtte lévő folyókára. Időt és energiát lehet megtakarítani az utólagosan tömítő masszával kitömített rendszerekhez képest.
Ha kíváncsi az ACO DRAIN® Multiline Seal in folyókák pdf formátumban letölthető katalógusára, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: +36 24 620 380
Fax: +36 24 620 389
E-mail:
Web: www.aco.hu
Dobos István
vezető kategória menedzser +36 30 311 7070
   
   
   
Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként. A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított anyacég a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az évek során jelentősen kiszélesedett mély- és magasépítési termékpalettáját és értékesítési szervezetét az ACO Magyarország a vevői igények magasabb szintű kielégítése céljából 2001 év elején újrastruktúrálta és szakirányú divíziókat hozott létre, valamint bevezette az ISO 9001:2000 minősébiztosítási rendszert.
Márkanevek: ACO
További hírek a Felszíni vízelvezetők termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ACO  Kereskedelmi  Kft  ACO  DRAIN  MultiLine  Sealin  polimerbeton  folyóka  folyókarendszer  Sealin  technológia  Seal  in  beépített  gumitömítés  vízelvezetés  vízelvezető  rendszer