Az ubcité termékpalettája hamarosan új termékekkel bővül

Több min húsz, teljesen új gyártósorozat került tervezésre és kivitelezésre

Finom, de nem törékeny - Miela pad - design David Karásek & Radek Hegmon

A formatervezés elérte célját - tökéletesség részletben és egységben is. A karizmatikus pad, a modellezett öntött szerkezetből meríti szépségét, amelyet a finoman kidolgozott támla felső léce is többszöröz. A pad kulturált, burkolat felett lebegő sziluettje, a fejlett részletek és a gondosan kidolgozás új méreteket hoz az utcabútor világába. Egy megfelelő modern ellentétet alkot a legértékesebb történelmi helyszíneken és emberközelibbé teszi a kompromisszum nélküli építészettel teli tereket.
Miela pad
Miela pad
A főtér mint kert - Preva Urbana pad - design David Karásek & Radek Hegmon

A stíluson kívül ergonómiailag is kiemelkedő - ezáltal nagyon kényelmes a pad. A padot egy finom fa lamella sor jellemzi, amely az ülőke alatt egy deszkával van kiemelve és optikailag könnyű konstrukción ül. Az esztétikáját egy klasszikus kerti bútorból meríti és a kerti kényelem hangulatát átadja a köztereknek is. Ellenálló és az átgondolt ergonómiának köszönhetően rendkívül kényelmes. Az acélrács megoldás egy érdekes változatot mutat és bővíti a felhasználási lehetőségeket.
Preva Urbana pad
Preva Urbana pad
A szögek játéka - Edge fedett kerékpártároló - design David Karásek & Radek Hegmon

A kerékpár már nem csak a szegények járműve - a formatervezésnek erre reagálni kell. A dinamikus, kompromisszum nélküli formájú kerékpártároló a masszív tartószerkezetet és a koracél tartóelemekkel rögzítettet lágy üveget kombinálja. A hátsó döntött falban elhelyezett kerékpártartó nyílások egy jellegzetes részletet alkotnak.
A küllők - Tyre fedett kerékpártároló - design David Karásek & Radek Hegmon

Egy egyszerű, de ennek ellenére attraktív lefedés, melynek az oldalsó szerkezetét a biciklikerék küllői inspirálták. Az íves trapézlemez tető egy képzeletbeli óriáskerék kerületének részletét alkotja és tökéletesen védi a behelyezett bicikliket.
Gumi az innováció szolgálatában - Meandre kerékpártároló - design David Karásek & Radek Hegmon

A Meandre kerékpártárolót a nem mindennapi szerkezet és a feltűnő, természetesen elegáns forma jellemzi. Rendkívül kíméletes a kerékpárok kerekeihez. A jellegzetes íveket egy ellenálló gumiszalag alkotja és puhán körülveszi a hátsó vagy az első kereket, bármilyen méretben. A folyamatos acélcső a kerékpárok lezárására szolgál. A kerékpártároló kétoldalas.
Edge fedett kerékpártároló
Edge fedett kerékpártároló
Tyre fedett kerékpártároló
Tyre fedett kerékpártároló
Meandre kerékpártároló
Meandre kerékpártároló


Ha az ubcité újdonságokkal kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni az ubcité kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
A hírben szereplő termékek
mmcité padok
 
mmcité padok, székek és asztalok

A kifejezetten kültéri használatra tervezett mmcité köztéri padok, székek és asztalok kiemelkedő időtállósággal rendelkeznek. Számos féle kivitelben, színben és alapanyagból érhetők el, így tökéletes megoldást jelentenek a legkülönfélébb közterekre. Az mmcité mindenkire gondol, így a padok és székek többféle (alacsony, magas) ülőmagasságban kaphatóak.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
mmcité kerékpártárolók
 
mmcité kerékpártárolók és roller támaszok

Az állványok lehetnek: öntött csiszolt beton kőzúzalékból vagy tüzihorganyzott acélszerkezetből mely standard árnyalatú lakkal van ellátva.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Utasvárók, kerékpártárolók, gépkocsibeállók
Utasvárók, kerékpártárolók, gépkocsibeállók
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...