proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új IP66-os LED panelek a Tracon kínálatában


2019. február 07.

A LED-DLIP kerek és a LED-DLNIP négyzetes, süllyesztett panelek vészvilágítóként is alkalmazhatók

Tracon mélysugárzók
A Tracon Budapest Kft. által kínált süllyesztett LED panelek kínálata a vizes helyiségekben és kültéren is használható por- és víz behatolása ellen védett kivitelekkel bővült. A panelek a süllyesztett szerelés után frontoldalról IP66-os védettséggel rendelkeznek. A világítótestek homogén, egyenletes fényeloszlást biztosítanak és nem kápráztatnak az opál burának és a vibrálásmentes meghajtónak köszönhetően. A LED-DLIP típusok kerek, a LED-DLNIP típusok négyzetes alakúak, így formailag könnyebben illeszthetők a felhasználói igényekhez. A panel és a különálló meghajtó közötti gyorscsatlakozó lehetővé teszi az INV-DL vészvilágító egységekkel való összeépítést, így a panelek vészvilágítóként is alkalmazhatók. A világítótestek a rugós rögzítőfülek segítségével a megfelelő méretűre kivágott helyre bepattinthatók. A LED-DLIP és LED-DLNIP család 6-28 W teljesítmény-, és 420-2340 lumen fényáram-tartományban, 4000 K színhőmérséklettel kapható a TRACON Budapest Kft. viszonteladói partnereinél, webshopjában és logisztikai központjában.
Tracon LEDDLIP védett, beépíthető, kerek LED mélysugárzó
A LED-DLIP kerek típusok teljes választéka megtekinthető a webáruházban.
Tracon LEDDLIP védett, beépíthető, négyzetes LED mélysugárzó
A LED-DLNIP négyzetes típusok teljes választéka megtekinthető a webáruházban.

Ha az új LED-DLIP és LED-DLNIP védett, beépíthető LED mélysugárzókkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a TRACON Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-2120 Dunakeszi, Déli Ipari Park, Pallag u. 23.
Postacím: H-2120 Dunakeszi, Dunakeszi 1. Pf.: 165
Telefon: +36 27 540 000
Fax: +36 27 540 005
E-mail:
Web: www.tracon.hu
Vevőszolgálat
  +36 27 540 000
   
   
   
   
A TRACON Budapest Kft. fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, továbbá az ezek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki tanácsadás. Partnereik több, mint 7.500 cikk közül választhatnak, és vásárolhatnak igényeik szerint. E cikkeknek kb. 90%-a raktárról elérhető, és a megrendelt termékeket Magyarország területén a megrendeléstől számított 24 órán belül munkanapokon szállítmányozó partnerek segítségével kiszállítják. Termékeik minőségének záloga a jól felszerelt laboratóriumaikban rajtuk folyamatosan végzett típusvizsgálati tesztek végrehajtása és a cég által folyamatosan működtetett és megújított ISO 9001 szabvány szerinti Minőségirányítási Rendszer használata.
Márkanevek: Tracon
Kulcsszavak:  Tracon  LED  panel  LED-DLIP  LED-DLNIP  világítótest  süllyesztett  lámpatest  IP66  védettség  vészvilágító