proidea.hu online termékinformációs katalógus

Extrém hideg hőmérsékleti körülmények között alkalmazható Jubizol termékek


2016. február 03.

Jubizol Unixil Finish Winter vakolat, kötésgyorsító adalék és Jubizol Winter ragasztóhabarcs

Gondjai vannak a homlokzatok építésével télen és nyáron? Szélsőséges körülmények között találta magát építés közben, vagy gondjai akadtak, mert késik a befejezés, extra költségei vetődtek fel?
Ennek elkerülése érdekében a JUB-nál kifejlesztették a Jubizol extrém termékek körét, amelyek segítenek megoldani az ilyen típusú problémákat.

A téli hónapokra elkészítették a Jubizol Unixil Finish Winter S 1.5 vakolatot és Jubizol Finish Winter adalékot, amelyek együtt megfelelő száradási feltételeket biztosítanak legfeljebb +1°C és magas páratartalom mellett.
A vakolat pasztellszínekben kapható, a JUB Favourite feelings színkártya csillaggal jelölt, C és F árnyalataiban.

Ezen túlmenően elkészítették a Jubizol Winter ragasztóhabarcsot is.
A munkák csak megfelelő időjárási körülmények között, illetve kedvező mikroklimatikus feltételek mellett végezhetők!
A levegő hőmérséklete nem eshet -10°C alá, illetve nem lehet +10°C fölött, a levegő relatív páratartalma pedig ne legyen 80%-nál magasabb. A ragasztóhabarcs beépítését követő 8 órában a hőmérséklet nem eshet -10°C alá.
A homlokzatfelületeket a napsugárzással, széllel és a csapadékkal szemben takarással kell védeni, de a védelem ellenére eső, havazás, köd vagy erős szél (>30 km/h) esetén nem szabad dolgozni.

Az extrém hideg hőmérsékleti körülmények között alkalmazható Jubizol termékekkel kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9500 Celldömölk, Sági út 218.
Telefon: +36 23 511 240
Fax: +36 23 511 241
E-mail:
Web: www.jub.hu
   
   
   
   
   
A JUB Kft. 1961-től gyárt saját fejlesztés alapján diszperziós festékeket, díszítővakolatokat és más építőipari vegyi termékeket. A korszerű termelési technológia a termékek állandó minőségének biztosítéka.
Kulcsszavak:  Jub  Jubizol  Unixil  Finish  Winter  vakolat  kötésgyorsító  adalék  ragasztóhabarcs  homlokzatrendszer