proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Tarkett iD Revolution padlóburkolat


2018. december 05.

Újrahasznosított anyagokból készült moduláris, elasztikus padlóburkolat

Tarkett iD Revolution padlóburkolat

Mit kell tudni az iD Revolution termékről?

Az iD Revolution a nem PVC padlóburkolatok kategóriájába tartozik. Az első C2C ("Bölcsőtől bölcsőig"; "Cradle to Cradle") Arany minősítéssel rendelkező, moduláris, rugalmas padlóburkolat, mely több mint 80%-ban újrahasznosított ásványi és bio alapanyagokból készül. A padlóburkolat 100%-ban újrahasznosítható.

Mentes a ftaláttól és az oldószerektől, valamint rendkívül alacsony az illékony szerves vegyület (VOC)* tartalmának köszönhetően hozzájárul az optimális beltéri levegőminőséghez és az egészséges terekhez.

Tarkett iD Revolution padlóburkolat

Kétféle formában és három-három méretben kapható: 12,5 x 122 cm, 20 x 122 cm vagy 25 x 122 cm-es deszka, vagy 25 x 50 cm, 50 x 50 cm vagy 50 x 100 cm csempe. A 0,55 mm-es kopó réteg UV álló térhálósított poliuretánnal erősített, amely magában foglalja a TopClean XP alumínium-oxid részecskéket is.

Röviden összefoglalva, az iD Revolution a teljesítmény, a dizájn, a tartósság és a fenntarthatóság optimális kombinációját kínálja.

*A teljes illékony szerves vegyületek (TVOC) szintje sokkal alacsonyabb az érvényben lévő előírásoknál és szabványoknál, ahol a mért eredmény 28 nap elteltével < 10µg/m³.

Tarkett iD Revolution padlóburkolatHa az iD Revolution padlóburkolattal kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Tarkett munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Záhony u. 7.
Telefon: +36 1 437 8150
Fax: +36 1 437 8151
E-mail:
Web: http://intezmenyi.tarkett.hu
Web: http://lakossagi.tarkett.hu
Sámson Ádám
  +36 20 569 1039
   
   
   
   
A Tarkett világszinten piacvezető a padlóburkolatok és sportburkolatok innovatív és fenntartható megoldásainak terén. A Tarkett Csoport széles termékválasztékával, melynek részét képezi a PVC, a linóleum, a szőnyeg, a futópálya, a szalagparketta valamint a műfű és atlétikai pálya borítás, több mint 100 országban szolgálja ki az ügyfeleit. A főbb márkák: Tarkett, Desso, Johnsonite, Tandus Centiva, Tarkett Sports, FieldTurf és Beynon.
A 13000 alkalmazottal és 34 gyártóüzemmel rendelkező Tarkett mintegy 1,3 millió négyzetméter padlóburkolatot értékesít nap mint nap kórházak, iskolák, otthonok, irodák, üzletek és sportlétesítmények számára.
A környezetvédelem és a társadalom támogatása iránt elkötelezett Tarkett Csoport a Cradle to Cradle® alapelveken alapuló öko-innovációs stratégiát valósít meg, és támogatja a körkörös gazdaságot, amelynek célja hogy hozzájáruljon az emberek egészségéhez és jól-létéhez (wellbeing).
Kulcsszavak:  tarkett  iD  Revolution  padlóburkolat  újrahasznosított  nem  PVC