proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Tarkett Fusion padlóburkolat koncepció


2019. augusztus 01.

A Fusion ötvözi a luxus PVC lapokat és a DESSO szőnyeglapokat

Csodálatos egyensúly
A Fusion terméknél a kiváló minőségű, elasztikus luxus PVC lapokat és a DESSO szőnyeglapokat ötvözték azért, hogy lenyűgöző és praktikus padlóburkolatot teremtsenek a korszerű belső terek számára. A Fusion a Tarkett munkatársai által a két területen szerzett egyedülálló szaktudással és tapasztalattal kiegészülve elérhető közelségbe hozza a kreativitást és a kényelmet. A lap vagy palló formátumban, a minták, színek és stílusok széles választékával gyártott Fusion végtelen lehetőséget kínál a gyönyörű padlómintázatok kialakítására.

Tarkett Fusion termékkoncepció

A dizájn ösztönözte gondolkodás a végtelen kreativitásért
A jó dizájn lelkét a kreativitás jelenti azzal a vággyal együtt, hogy nyomot hagyjunk magunk után. A Tarkett célja az, hogy az építész és a formatervező közösség számára segítséget nyújtsanak olyan belső terek kialakításához, amelyek egyszerre magával ragadóak és megfelelnek az adott célnak. A luxus PVC lapjaikat és a DESSO szőnyeglapokat ötvöző dinamikus megközelítés lehetővé teszi, hogy a végtelen lehetőségeknek köszönhetően minden követelménynek eleget lehessen tenni.

Tarkett Fusion termékkoncepció

Határokat feszegető, izgalmas és magával ragadó
Az innováció által motiválva a Tarkett-nél tovább folytatják a kiváló minőségű padlóburkolatok fejlesztését, amelyek megfelelően funkcionálisak és kreatívak. A termékeik kompromisszumok nélkül finom egyensúlyt teremtenek a kreatív vágyak, a műszaki követelmények és a fenntarthatósági kritérium teljesítése között. Multikategóriás padlóburkolatot kínáltuk különféle textúrákkal, színekkel és mintákkal érhető el, hogy eleget tegyenek az esztétikai igényeknek, miközben a termékeik a határokat feszegetik, izgalmasak és magával ragadóak.

Tarkett Fusion termékkoncepció

Tudjon meg többet a Fusion termékkoncepcióról az alábbi angol nyelvű kiadvány segítségével:

Fusion termékkoncepció kiadvány


 

Termék
Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Záhony u. 7.
Telefon: +36 1 437 8150
Fax: +36 1 437 8151
E-mail:
Web: http://intezmenyi.tarkett.hu
Web: http://lakossagi.tarkett.hu
Sámson Ádám
  +36 20 569 1039
   
   
   
   
A Tarkett és a Sommer-Allibert padló üzletágának 1997-es egyesülése óta a Tarkett a világon az egyik legnagyobb gyártója és forgalmazója PVC, keményfa és laminált burkolóanyagoknak. A Tarkett több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a burkolóanyagok gyártásában. Termékei között megtalálhatóak a rugalmas (műanyag és linóleum), keményfa (készparketták), valamint a laminált padlók.
A cégcsoport 2003 óta Tarkett márkanév alatt folytatja tevékenységét. Mára a Tarkett Csoport innovatív és globális vállalattá vált, amely több mint 50 országban van jelen. 10 országban összesen 26 gyártóközpontja találtható, ezekből 16 Európában. 7000 alkalmazottjával a Tarkett évente 238 millió négyzetméter padló- és falburkolóaanyagot ( gyárt.
Kulcsszavak:  tarkett  fusion  szőnyeglap  lvt  padló  szőnyeg  padlóburkolat  pvc  desso  termékkoncepció