Bemutatkozik a TA-Slider szelepmozgató, az IMI TA legújabb terméke

Digitálisan konfigurálható szelepmozgatók minden szabályozási rendszerhez, BUS protokollal vagy anélkül


A TA-Slider, a világ vezető hidraulikai szabályozó és beszabályozó szelepgyártójának számító IMI-TA új, digitálisan konfigurálható, forradalmian új szelepmozgató termékcsaládja, mellyel kihasználhatja a hihetetlenül sokféle beállítási lehetőséget, még BUS kommunikációval nem rendelkező épületekben is. A beállítási lehetőségek széles skálája nagyfokú rugalmasságot biztosít a paraméterek helyszíni beállításához. A teljes körűen programozható bináris bemenet, relé és a szelep maximális lökethosszának állíthatósága új távlatokat nyit a fejlett hidraulikai szabályozás és beszabályozás terén.

Smart Digital Control

Felejtse el a DIP kapcsolókat! Használja ki a digitális beállítások nyújtotta határtalan lehetőségeket, akár BUS kommunikáció nélküli épületekben is , az egyszerűbb, gyorsabb és megbízhatóbb konfigurálásért.

Új HyTune applikáció

A HyTune alkalmazás segítségével egyszerűen beállíthatja és vezérelheti a TA-Slider-t, riportokat készíthet, vagy kiolvashatja az utolsó 10 hibakódot. A szelepmozgató több, mint 200 konfiguráció beállítását teszi lehetővé szemben egy hagyományos DIP kapcsolóval rendelkező szelepmozgatóval, melynél a beállítási lehetőségek száma általában kevesebb, mint 20.

Előnyök:
  • A hagyományos szelepmozgatókhoz képest 50%-kal gyorsabb üzembe helyezés.
  • Digitális beállítási lehetőség, akár BUS kommunikációval nem rendelkező épületekben is.
  • A nagyfokú IP54 védelem 360°-os telepítési rugalmasságot biztosít az általában mennyezet alá szerelt fogyasztói szabályozó szelepek esetén és meghosszabbítja a meghajtó élettartamát.
  • Egyszerűsített tervezhetőség és csökkentett méretű kiegészítő szabályozó berendezés, több, mint 200 beépített beállítási lehetőséggel.
  • Jelenleg az egyetlen hibamemóriával rendelkező szelepmozgató a piacon, a lehetséges rendszerhibák gyors megtalálásához.


A TA-Slider digitálisan konfigurálható szelepmozgatók katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az IMI International Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
IMI TA-Slider szelepmozgatók
 
IMI TA-Slider szelepmozgatók

Az egyedi digitális beállítási lehetőségeknek köszönhetően a TA-Slider a legrugalmasabban alakítható szelepmozgató termékcsalád a piacon, amely minden épületautomatizálási rendszerhez hozzáilleszthető. Követve a rendszerkialakítás és a paraméterek valósidejű változásait, a teljesen digitális konfigurálás miatt lehetővé válik a beállítások finomhangolása is. Ezen felül, az IP54 tanúsítvány igazolja a vízzel és porrészecskékkel szembeni tartós védelmét, aminek köszönhetően gondoskodni lehet a szerviz- és karbantartási költségek féken tartásáról, és a szelepmozgatók hosszú élettartamáról, így bármilyen projekthez magas hozzáadott érték biztosítható. A telepítési pozíciókat nagyobb fokú szabadsággal választhatja meg, különösen a TA-Slider 160 és 500 fogyasztói szelepmozgatók esetében, amelyek 360°-os kompatibilitással rendelkeznek, és telepíthetőek a fogyasztói szelepekkel, lefelé álló helyzetben, amire általában mennyezeteknél lehet szükség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
A TA-Slider szelepmozgató beállítása és paraméterezése HyTune applikációval
A TA-Slider szelepmozgató beállítása és paraméterezése HyTune applikációval
Tekintse meg működés közben 2017. február 23-án és 24-én a pécsi Pollack Expo-n
A TA-Slider szelepmozgató beállítása és paraméterezése HyTune applikációval
Kategóriák
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Épületgépészeti automatika
Épületgépészeti automatika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...