A TA-Slider szelepmozgató beállítása és paraméterezése HyTune applikációval

Tekintse meg működés közben 2017. február 23-án és 24-én a pécsi Pollack Expo-n


Az IMI Hydronic elkötelezett híve a folyamatos innovációnak, ezért fejlesztette ki az új TA-Slider szelepmozgató családot, mellyel kellő rugalmasságot biztosít a tervező, kivitelező és beüzemelő kollégáknak, kihasználva a modern technika legnépszerűbb eszközét, az okos telefont.

A szelepmozgató beállítása, paraméterezése nem a szokásos DIP kapcsolókkal, hanem az okos telefon segítségével történik. A felhasználónak nincs más dolga, mint letölteni az ingyenes HyTune applikációt (IOS, Android), és elkészíteni saját konfigurációját a TA-Slider szelepmozgatóhoz. A telefon és a TA-Slider közötti kommunikációhoz szükség van egy "interface"-re, a TA-Dongle eszközre.

A grafikus felhasználói felületű HyTune applikációval, illetve BUS kommunikációval több mint 200 konfiguráció állítható be a TA-Slider szelepmozgatón. Alkalmazható kisebb fogyasztókhoz (TA-Slider160), illetve nagyobb berendezésekhez is (TA-Slider750/1250). A termékeket IP54 védettségüknek köszönhetően sikerrel alkalmazzák ipari környezetben (légkezelő), illetve lakossági rendszerekben is (fan-coil).

Az IMI Hydronic a TA-Slider termékcsalád mellett számos újdonsággal járul hozzá a minél korszerűbb, energiahatékonyabb épületgépészeti rendszerek kialakításához.

Látogasson el az IMI International Kft. standjához a 2017. február 23-án és 24-én megtartandó Pollack Expo-n, hogy működés közben is láthassa TA-Slider szelepmozgatókat!


A TA-Slider digitálisan konfigurálható szelepmozgatók katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az IMI International Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
IMI TA-Slider szelepmozgatók
 
IMI TA-Slider szelepmozgatók

Az egyedi digitális beállítási lehetőségeknek köszönhetően a TA-Slider a legrugalmasabban alakítható szelepmozgató termékcsalád a piacon, amely minden épületautomatizálási rendszerhez hozzáilleszthető. Követve a rendszerkialakítás és a paraméterek valósidejű változásait, a teljesen digitális konfigurálás miatt lehetővé válik a beállítások finomhangolása is. Ezen felül, az IP54 tanúsítvány igazolja a vízzel és porrészecskékkel szembeni tartós védelmét, aminek köszönhetően gondoskodni lehet a szerviz- és karbantartási költségek féken tartásáról, és a szelepmozgatók hosszú élettartamáról, így bármilyen projekthez magas hozzáadott érték biztosítható. A telepítési pozíciókat nagyobb fokú szabadsággal választhatja meg, különösen a TA-Slider 160 és 500 fogyasztói szelepmozgatók esetében, amelyek 360°-os kompatibilitással rendelkeznek, és telepíthetőek a fogyasztói szelepekkel, lefelé álló helyzetben, amire általában mennyezeteknél lehet szükség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Bemutatkozik a TA-Slider szelepmozgató, az IMI TA legújabb terméke
Bemutatkozik a TA-Slider szelepmozgató, az IMI TA legújabb terméke
Digitálisan konfigurálható szelepmozgatók minden szabályozási rendszerhez, BUS protokollal vagy anélkül
Bemutatkozik a TA-Slider szelepmozgató, az IMI TA legújabb terméke
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...