proidea.hu online termékinformációs katalógus

2012-ben kettős Superbrands elismerés a Wienerbergernek


2012. szeptember 04.

A Porotherm márkanév Business Superbrands, míg a Wienerberger márkanév Superbrands címmel büszkélkedhet

Magyarország vezető építőanyag gyártója 2012-ben immáron negyedik alkalommal részesült Superbrands, illetve Business Superbrands díjban. A Porotherm márkanév Business Superbrands, míg a Wienerberger márkanév Superbrands címmel büszkélkedhet. Az elismerések meghatározó jelentőségűek a vállalat életében, hiszen a Business Superbrands az üzleti élet egyik legrangosabb kitüntetése, míg a Superbrands díjjal a vállalat kiskereskedelmi fogyasztók felé tanúsított kiemelt figyelmét díjazták.


Az ágazat elismert szakembereiből álló zsűri a kitüntető címek odaítélésével egy újabb tanúsítvánnyal gazdagította a Wienerberger sikerességét és az igen nehéz helyzetben lévő hazai építőipar iránti elkötelezettségét. A cég 2006-ban, 2007-ben és a tavalyi évben is már a Superbrands cím birtokosa volt, az elismerések sorát pedig a 2011-es és a 2012-es Business Superbrands címek gazdagították. A szakértői bizottság olyan szervezeteket díjazott idén is, amelyek tevékenységükkel példaként szolgálnak a szektor többi résztvevője számára. A Superbrands és Business Superbrands elismerések is jól mutatják, hogy a Magyarországon már több mint 20 éve tevékenykedő Wienerberger zRt. milyen erős vezető szereppel bír a hazai piacon és az üzleti élet legjobbjai közé tartozik. Habár az elért díjak, szakmai elismerések kiemelt értéket képviselnek a Wienerberger zRt. számára, ugyanakkor fejlesztéseiket, működésüket a továbbiakban is vevőik és partnereik elégedettségére, pozitív visszajelzéseire építik.

A Wienerberger Téglaipari zRt. 2012-ben két új innovatív téglaterméket és egy hőszigetelt áthidaló terméket vezetett be a magyar piacra. A vállalat termékfejlesztéseivel, falazóelemei minőségének folyamatos biztosításával a hosszú távon fenntartható, energiahatékony építés elkötelezett szakértője.

A Wienerberger Téglaipari zRt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  Superbrands  Wienerberger  Porotherm