2012-ben kettős Superbrands elismerés a Wienerbergernek

A Porotherm márkanév Business Superbrands, míg a Wienerberger márkanév Superbrands címmel büszkélkedhet

Magyarország vezető építőanyag gyártója 2012-ben immáron negyedik alkalommal részesült Superbrands, illetve Business Superbrands díjban. A Porotherm márkanév Business Superbrands, míg a Wienerberger márkanév Superbrands címmel büszkélkedhet. Az elismerések meghatározó jelentőségűek a vállalat életében, hiszen a Business Superbrands az üzleti élet egyik legrangosabb kitüntetése, míg a Superbrands díjjal a vállalat kiskereskedelmi fogyasztók felé tanúsított kiemelt figyelmét díjazták.


Az ágazat elismert szakembereiből álló zsűri a kitüntető címek odaítélésével egy újabb tanúsítvánnyal gazdagította a Wienerberger sikerességét és az igen nehéz helyzetben lévő hazai építőipar iránti elkötelezettségét. A cég 2006-ban, 2007-ben és a tavalyi évben is már a Superbrands cím birtokosa volt, az elismerések sorát pedig a 2011-es és a 2012-es Business Superbrands címek gazdagították. A szakértői bizottság olyan szervezeteket díjazott idén is, amelyek tevékenységükkel példaként szolgálnak a szektor többi résztvevője számára. A Superbrands és Business Superbrands elismerések is jól mutatják, hogy a Magyarországon már több mint 20 éve tevékenykedő Wienerberger zRt. milyen erős vezető szereppel bír a hazai piacon és az üzleti élet legjobbjai közé tartozik. Habár az elért díjak, szakmai elismerések kiemelt értéket képviselnek a Wienerberger zRt. számára, ugyanakkor fejlesztéseiket, működésüket a továbbiakban is vevőik és partnereik elégedettségére, pozitív visszajelzéseire építik.

A Wienerberger Téglaipari zRt. 2012-ben két új innovatív téglaterméket és egy hőszigetelt áthidaló terméket vezetett be a magyar piacra. A vállalat termékfejlesztéseivel, falazóelemei minőségének folyamatos biztosításával a hosszú távon fenntartható, energiahatékony építés elkötelezett szakértője.

A Wienerberger Téglaipari zRt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint.

A hírben szereplő termékek

Porotherm kerámia burkolatú vasbeton födémgerenda Porotherm kerámia béléstestek 45/10
 
Porotherm födémrendszer
2 termék

A Porotherm födémrendszer a Porotherm Építési Rendszer szerves része, de más építési rendszerekhez is alkalmazható. Átlagos födémterhelés esetén családi házak ideális födémmegoldása. Egyszerűbb geometriájú épületek esetén ajánlják. A födémrendszer elemei: kerámia burkolatú előfeszített vasbeton födémgerenda, kerámia béléstest, helyszíni felbeton kiegészítő vasalás.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Habarcsok
Habarcsok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...